Фермата 5 тема 2

• 29 977
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Аз мисля все пак, че ще ги разменят - защо "юркат" и едните, и другите да си събират багажа?

Ако има пазар може да е чак през ноември, макар че не виждам освен едните джибри и впоследствие ракия евентуално какво ще предлагат - някой да шие шевици, бродерии, да вари лютеница или конфитюр? Визитките на участниците звучаха добре, но като реализация във фермерския живот почти нищо не виждам интересно като умения или поне като желание нещо да се научи или свърши.

# 31
  • Вестерос
Пазарът ще е към края

# 32
Ауу, Венци е егати тъпака. Чак агресира.
Сигурно си мисли че още е мутра.
Е ако ще и в дворец да ги вкарат тая си е. Подозирам че ще бойкотират фермерството на Краси.

# 33
Мале, тоя Венци.. да му дадат валидолче..
Пък Вили с това изказване, че всички общо имат 3 клетки в главите разцепи мрака с фенера... Тя май наистина се мисли за нещо повече?!
На Паолина май Краси му омръзна..😁

# 34
  • ново
Ясно е вече, разменят се.

# 35
Супер разменят ги .

# 36
Ма верно било, че любовта на мъжа минава през стомаха.  Има леща, има проблем. Няма леща, няма проблем.  Просто е.😁
Маги и тя...Като не може да озапти призраците в гардероба, да си ходи, стига се е правила на ощипана. Толкова медийно-показен пишман медиатор не бях виждала.

# 37
  • Буркина Фасо
бедняците ще успеят ли да бастисат богатата къща ?

# 38
бедняците ще успеят ли да бастисат богатата къща ?
Да я бастсат не знам, като нищо. Но и нищо няма да променят.
Богатите обаче ще стегнат оня катун.

# 39
  • Бургас
Паулина била изтърпяла много "ужинения" от приятеля си през годините.Joy

# 40
  • ново
И аз смятам, че чорбаджийте ще направят всичко по силите си, за да пооправят стопанството си. В същото време сиромасите ще се забавляват повечко. Гледам Красимира през цялото време държи цигарата в ръка.

# 41
Бети е много лабилна, ама много.

# 42
  • София
Е, вода без подходящите материали - как ще прокарат - с кори от дърво?

Дидо потника кой завърши в онова музикално шоу и кой победи тогава?

# 43
  • Вестерос
Вярно си е било кофти в сиромашкото, нямали са Ивайло да ми изобретява неща. Но пък фас до леглото.... мизерщина си е.

Какво общо има Стар Академи с Фермата?

# 44
Обаче сиромасите са баш мундари, ще осерат сега и оправената чорбаджийска  ферма. Вярно, че не разполагаха с много неща, но това не ги оправдава. Богаташите са организирани и ще си оправят и новото местообитание. Ще бачкат до скъсване.
Гледам Красимира през цялото време държи цигарата в ръка.
Освен това всички като невидяли се хвърлиха в басейна, прекалиха .. Никой пръста си не мръдна, да свърши работа за пукнат грош..

Общи условия

Активация на акаунт