Фермата 5 тема 2

• 30 281
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Днес ще избират ратаи.
Факт е,че богаташите са по-организирани и по-креативни,но нека не игнорираме факта,че не тръгнаха от нулата и имаха по-добри условия за живот и развитие по всички параграфи.
Венци е тотален лузър и дори в началото много ви се чудих защо му симпатизирате.Такъв и с пари,и без пари ще си е същия мрънкач и неприятен типаж.

# 121
Само една Маргарита се опитваше да чисти и подрежда. Много и се кефя! Ама не успя да я вкара малката в релси. Тя наистина си готвеше с фаса в уста..
А за всички където защитават сиромасите, че нямало вода и др. удобства и условия сега ще видим как ще занемарят  готовата чорбаджийска ферма.. Даже не бяха изчистили на кравите, та като дойдоха богаташите Красимир изрина ла***та на животните. Защо им отнеха кучето? Щото нямаха вода да му измият? Мързеливи са си - факт е!!

# 122
Паолина ми е най- странна  от богатите , как може зорлян да се направи на Майкъл Джексън? И хихикането не помага .

# 123
  • London
Има мързеливи и в двете групи, не съм съгласна обаче, че всички сиромаси са мързеливи - учителката не е, не смятам че и Дана е такава, Станислав и той....за другите не мога да кажа, защото не съм ги видяла особено да работят, но тези тримата съм засичала доста пъти в задачи и някаква работна дейност я за фон, я нещо друго и не може да ги наречем мърлячи заради Сашко, пасивен Венци или Краси и Силвия, които все си лежаха, за Веселка съм сигурна, че е мърла, видя се доста пъти, но тя така си живее и навън.

От чорбаджиите Паулина, Митко 2, дори Мариянка и Елизабетка не съм сигурна също, че много се преработват. Та мързеливи си има навсякъде....

# 124
  • София
Паолина ми е най- странна  от богатите , как може зорлян да се направи на Майкъл Джексън? И хихикането не помага .
как е изглеждала преди

# 125
Това и профилната във фейса отпреди няколко месеца и операциите.
Скрит текст:

# 126
  • Калгари, Канада
Продукцията няма да се меша в избора на фермер на седмицата - все ми е тая.

Бедните нямали еднакъв старт в началото -така си беше. Сега обаче имат преднина - хайде да видим какво ще направят с нея. Ще се изсерат на метеното. Гледайте и се наслаждавайте.

За Марияна - всички мъже й казаха евала за работата, нарекоха я "машинка", тъй че не е мързелива.

Станислав напоследък ми изглежда на простак, учителката пък започва да ми харесва както и от части Дана.

# 127
Скрит текст:
Ама това един и същи човек ли е?!?! Потресена съм.

# 128
Скрит текст:
Уау, колко много променя човек 1 нос.

# 129
  • ново
Нос, вежди, а струва ми се и устни.

# 130
Да тази е от 2016г.Ето от 2017г.,ся и разрових профила.Промяната е огромна и явно наложителна. Има клипче как стреля по бутилки и е доста точна.

# 131
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И устните е пипнала, да.

# 132
В първата тема беше споменато ,че е правила бюст, нос , скули , устни.
Бая по-слаба е на старите снимки.

# 133
Сами е прав, че всеки е свикнал да живее по определен стандарт и явно техния е различен от този на бедните. Все пак и бедните участници във фермата едва ли живеят при толкова мизерни условия в реала, както във фермата. Само за Веселка не съм сигурна.

# 134
Хаха Митко  няма да е ратай. Най накрая Ивайло го биха и то баш Митко 😁
Иво много ме издразни с коментара си за електронните книги.. Според мен го направи само за да опонира на Митака .

Общи условия

Активация на акаунт