Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • някъде под слънцето...
неви86 Съгласна, но съпругът ми е прекалено пристрастен и харесва всички мои парфюми.Имаше "лек проблем" преди време с Фракас, но отшумя.

По критичен е към тийнката ,когато се връща   след излизане  с приятелки ,включващо " мотаене по центъра "с пробвне на парфюми  и гримове

# 151
  • Пловдив
Моят мъж пък грам, ама грам не се интересува от парфюми. Като го питам даден аромат, дали му харесва, отдалеч помирисва и вика "Става". Каквото му купя, с това се пръска. Доскоро ползваше Кокорико, сега е на Avant Garde Lanvin. Обаче за нищо на света не ми дава да му открадна Midnight in Paris Van Cleef & Arpels. А аз толкова да го обичам този парфюм.
Единственото, което е направил за моите парфюми, е голям шкаф, където да си ги съхранявам.

# 152
  • Велико Търново
Аз пък напоследък, както съм залитнала по ванилии и сладки гурмета/когато беше по-хладно от днес Wink/, ЛМ тактично не ми отбелязва ароматите, ни добро, ни лошо за тях - той не обича сладостите, а си пада по шипри, алдехиди, сандалово дърво...когато съм с парфюм, с такива нотки, не пропуска да ми каже колко хубаво ухая Simple Smile

# 153
В октомврийския брой,вчера го закупих.
И викам олеее познавам тази жена от форума с парфюмитеее:))).
Радвам се, че си ме разпознала.❤
Зареден е парфюма на Булгари и си заслужава пробите, ако обичате тубероза. Тук е наистина много мека и ванилова.

# 154
Тествах и аз Splendida Tubereuse Mystique Bvlgari.
Върху мен началото на аромата е точно като дъвка WRIGLEYS Cool Cassis.

Сочен, сладко-кисел, леко ментолов и освежаващ старт. Със затоплянето и изсъхването си, потъмнява и започва да звучи с кадифен тембър, предполагам от туберозата. Да, както и Денси спомена, тя е приятна, мека, ванилено-смолиста и сладъка.  В базата си пърфюмът е дълбок, загадъчен, мистериозен, тъмен и мрачен. Като в най-тъмните, топли и безоблачни летни нощи с пълнолуние.
Бутилката адекватно кореспондира с характера на парфюма и наистина е красива, но не чак толкова, колкото изглежда на рекламните снимки.  Simple Smile
Красив е да, но не е мой.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 14:27 от Sysly

# 155
Момичета познаващи Sicily Mancera, La Yuqawam и Ananda помогнете с кратко инфо и насока кой да стрелна  Simple Smile харесвам и цитрусови и , Челната орхидея,както и Жадор..Затова се чудя кой от тия..

# 156
Един глас минус от мен за Жадор.

# 157
Жадор го споменавам , защото оприличават Анан за на него.

# 158
Момичета познаващи Sicily Mancera, La Yuqawam и Ananda помогнете с кратко инфо и насока кой да стрелна  Simple Smile харесвам и цитрусови и , Челната орхидея,както и Жадор..Затова се чудя кой от тия..

Наскоро си купих La Yuqawam - наистина много добре направен парфюм. За мен също е копие на Черната Орхидея, но не толкова остър и обсебващ пространството, малко по-сладък, по-мек и по-лесно носим /според мен/, трайността е супер /на моята кожа над 10 часа, а цената - много добра за това качеството. За Сисли /Мансера/ Ковачева беше написала страхотно ревю и аз бях решила да го стрелна на сляпо, но в крайна сметка взех други неща, а и лятото свърши. Жадор пък е съвсем различен от горните два, много белоцветен парфюм. Прецени какво ти се носи най-много и вземи него, а защо не и всички!?! Stuck Out Tongue Heart

# 159
Благодаря!  А иначе третия е Ананда, някои намират прилика с Жадор. Аз го имам и харесвам.
Кристалче кажи ти за него!

# 160
Единственият арабски парфюм, който съм имала е Cherish на Rasasi. Не е моето.

Ще използвам да попитам запознатите с La Nuit Trésor Musc Diamant Lancome, верно ли си прилича с My insolence Guerlain?

# 161
  • Бургас
Мимоз,:heart: познавам La Yuqawam и Ананда,за Мансерата не мога да кажа нищо.Ако очакваш Ананда да прилича на Жадор недей,усещам просто полъх от него в някой от етапите не развитие,но не са двойници.По-скоро прилича повече на Guerlain Champs elysees/също без да са двойници/,гледат в една посока,не зная дали познаваш този Герлен обаче.Почти съм убедена,че ще ти хареса за на сляпо обаче не знам предвид цената му от близо четири стотака за 100мл. La Yuqawam и за мен прилича на Черната орхидея,аз не го харесвам.May May,La Nuit Trésor Musc Diamant Lancôme за мен няма никакви допирателни дори с My insolence.

# 162
Единственият арабски парфюм, който съм имала е Cherish на Rasasi. Не е моето.

Ще използвам да попитам запознатите с La Nuit Trésor Musc Diamant Lancome, верно ли си прилича с My insolence Guerlain?
Не, въобще.

# 163
Bright Crystal, densi , благодаря ви. Тайно се надявах да е някакво подобие на My insolence, но щом не е, отпада от желанията ми.

# 164

Не, въобще.
[/quote]  +1

Благодаря , Кристалче! Шан з Елизе /да ме извинят френскоговорещите / го познавам,  има нещо , което ми е противоречиво и не ми харесва , не знам нарцис, лилиум ли е или го оприличавам на тях... БО имам харесва ми ..  хм май първо проба да взема от Ананда..

Общи условия

Активация на акаунт