Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 007
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
А аз пък отгърмях на сляпо Violet Blonde Tom Ford поради няколко причини 😁 1) Във фрагрантика едно ревю казваше, че почитателите на Prada Candy и Infusion d'Iris(супер любими) ще го харесат. 2) Спрян е. 3) Името му много ми харесва- обичам виолетки и съм руса 😁 (макар че никога не купувам парфюм само заради име му )
Много съм любопитна да го тествам, но мисля, че ще ми пасне Bowtie

Някой има ли го?

Аз го имам и много го харесвам, добре че ме подсети. Не съм сигурна, че усещам виолетки в него, но  е много стилен.

# 451
Само като съм бременна ми пречат парфюмите на околноте, дори намразих няколко. Всички се пръскаха с МОН, след срещата с тях повръщах с часове ако съм на затворено пространство. А то за беля половината майки от класа на дъщеря ми, колежки, приятелки всички бяха с МОН през 2018. Като небременна не ми пречат парфюмите на околните.

# 452
А аз пък отгърмях на сляпо Violet Blonde Tom Ford поради няколко причини  1) Във фрагрантика едно ревю казваше, че почитателите на Prada Candy и Infusion d'Iris(супер любими) ще го харесат. 2) Спрян е. 3) Името му много ми харесва- обичам виолетки и съм руса  (макар че никога не купувам парфюм само заради име му )
Много съм любопитна да го тествам, но мисля, че ще ми пасне Bowtie

Някой има ли го?
Аз го имам. Много труден парфюм е. Не понасям Кенди, още повече Ириса на Прада, той ми е направо омразен.
Том Форда е спрян, но го има навсякъде на ниски цени. Не го нося, защото е претенциозен, труден и взискателен. Има дразнещи нотки и му трябва все специално настраение, поводи, време и пространство. Иначе е силен и тежък парфюм. Иначе виолетки много няма и при мен. Виж ириси яко.

Получавала съм забележка на работа да не нося Амбър Уд на Том Форд, защото мирише на църква. Колежките не тачат никак тамяните и се съобразявам строго. И аз бих направила, ако някой ме трови. Абсурд е да стоя с човек ползващ Отровата на Диор напрамире по 8-10 часа. Имам и много други омразни парфюми и предпочитам заедно да се съобразяваме.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 17:11 от densi

# 453
  • Балчик
Аз тук, след вашите ниши, да се наредя с един невзрачен 5 авеню. Simple Smile Преди години много го носих и харесвах, реших да си допълня една поръчка от парфимо с него. И останах неприятно изненадана от пръскалката. То бива, бива снижване на разходите, ама чак пък толкова-вместо металната, която помня видях една грозна,обикновена, пластмасова.Считах го за най-достойния стед евтините парфюми, а сега си и изглежда евтино. Мрън.
Иначе ароматът си е хубав, слава богу, на жилетката ми стои вече повече от 24 часа.

# 454
И аз щях да го купувам Violet blonde на сляпо, но Денси ме спря. Преди месец го намерих за проба в Пловдив, тежък и труден е за мен - добре, че не го взех, но моята кожа излъчва много. На по - хладна може да стои добре.

# 455
Този парфюм на Том Форд се развива добре  и се носи само в лют студ и сняг, иначе е главоболен и труден.

# 456
Момичета ,подарък имам чисто нова Cassiopea с целофан,не я отварям,защото искам да я пробвам първо дали ще ми хареса:)) дали има някъде шанс ?
Харесвам Мон,Алюр,Монтал,Либре,Гучи гилти интенз,парфюми на Килиан,Бакара руж-малко инфо образно казано да ме насочите,за да преценя дали да го отварям:)

# 457
Аз естествено веднага си подкарах" Вечерната рокля за нощни птици".....хахахаха....и мнооооого си я харесвам,но дали сега й е сезона или в студеното е още по красива?....или пък в по-топло?

# 458
А аз пък отгърмях на сляпо Violet Blonde Tom Ford поради няколко причини 😁 1) Във фрагрантика едно ревю казваше, че почитателите на Prada Candy и Infusion d'Iris(супер любими) ще го харесат. 2) Спрян е. 3) Името му много ми харесва- обичам виолетки и съм руса 😁 (макар че никога не купувам парфюм само заради име му )
Някой има ли го?

Аз. Simple Smile

И аз..

# 459
Аз не го намирам нито за тежък нито за труден този Том Форд. Но е наистина за студено време.

# 460
  • някъде под слънцето...
Интересна дискусия за парфюмите на работното място.
Гледам да не прекалявам с количествата.Пръскам бойните отровни вещества дискретно.
Не коментирам чужди парфюми, освен ако не ги хваля.
А по въпроса за толерантността, както аз мога да понасям миризмата на мекици която е попила  в колегите  по време на второто кафе в 10 часа , после  миризмата на пържено от Мак Доналдс  или друга верига за бързо хранене, след като обядват.И двата "аромата" ме морят поне час след връщането на колегите.
Съответно не изпитвам угризения, че съм се напрафюмирала дискретно с някой "сложен" за харесване парфюм.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 22:01 от sl

# 461
Като пристигне Violet Blonde ще го изкоментирам Simple Smile. Аз по принцип обичам присъствени парфюми, които миришат на парфюм и този звучи на нещо, което би ми харесало. А и моят парфюмен вкус се различава значително от този на Денси, но няма лошо Sunglasses

# 462
Според мен му трябва малко студ и подходящо настроение. Имах го преди време, откраднаха ми го и сега го потърсих от носталгия.

# 463
Хахаха това с мекиците ме уби. При мен една колежка яде пача с чесън от Берьозката, седнала до мен на един стол. И аз пак си трая Simple Smile Тя, същата се полива стабилно с Коко мадмоазел Simple Smile

# 464
  • Бургас
Съответно не изпитвам угризения, че съм се напрафюмирала дискретно с някой "сложен" за харесване парфюм.
не става въпрос само за "НЕхаресване" в смисъл "никога не бих дала и един лев за този парфюм", а за това, че той буквално я разболява. И не е просто да има избор да влезе ли при мен в стаята или да не влезе, а да работим заедно в нея 8-9 часа. А и не е да имам само един парфюм, че да кажеш ... ми тоз" ми е, нямам друг....

Общи условия

Активация на акаунт