Парфюмни размисли и страсти - 231

• 64 993
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Мимозка,според мен не се допитвай до форума за мнения,защото няма смисъл.Тук всички сме така различни...харесваме толкова различни неща,по-добре заложи на мостри.Така тъкмо ще опознаеш различни парфюми и сама с твоя нос ще избереш най-доброто за теб,успех.
дааааааа, затова предлагам да й пратя пробичка. Пък и парите тук нямат общо, и за много повече може да се набута с нещо, което не става за нея

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 21:54 от Dorry88

# 526
Кой от двата да е следващия, че не мога да избера, а този месец съм в преразход 😧 Поръчам на сляпо.

https://www.parfimo.bg/lacoste-pour-femme-eau-de-parfum-za-jeni/
Или
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-5th-avenue-eau-de-parfum-za-jeni/
Кланя към Lacoste от коментарите. Търся изчистен присъствен аромат.
Нито един от двата. Събери малко повече пари и си купи нещо много яко.
Благодаря, че се включи!
Пари не събирам, не съм от пестеливите...проблема е, че ги изсипвам непредвидени накуп и после "ближа рани" Scream Кое е това "много яко"?
Пп.
Божееее...преди две години получих пратка 12.5кг с обувки! Още си ги имам, до някои от тях не съм стигнала, само естествена кожа. Колегите се хванаха за главата. Сега стрелям на парфюми, но още съм "боса" Wink

# 527
Кой от двата да е следващия, че не мога да избера, а този месец съм в преразход 😧 Поръчам на сляпо.

https://www.parfimo.bg/lacoste-pour-femme-eau-de-parfum-za-jeni/
Или
https://www.parfimo.bg/elizabeth-arden-5th-avenue-eau-de-parfum-za-jeni/
Кланя към Lacoste от коментарите. Търся изчистен присъствен аромат.
Нито един от двата. Събери малко повече пари и си купи нещо много яко.
Благодаря, че се включи!
Пари не събирам, не съм от пестеливите...проблема е, че ги изсипвам непредвидени накуп и после "ближа рани" Scream Кое е това "много яко"?
Пп.
Божееее...преди две години получих пратка 12.5кг с обувки! Колегите се хванаха за главата. Сега стрелям на парфюми, но още съм "боса" Wink
Елизабет можеш да тестваш по магазините, а Лакост е много различен, така че може би неслучайно те тегли към него. Пробвай си на спокойствие, не става въпрос за нещо, което не се намира

# 528
Скрит текст:
Значи, аз спестявам на отрочетата им невероятна смрад, а те ги тровят с какви ли не гадости.
Толкова за съобразяването.

Чак пък да ги тровим Simple Smile
При нас  ги закаляват още от родилното , като ги пoливат с промишлени количества бебешки о де колон.Примерено  опаковка литър и 200 .Маеката е одобрена от съюза на педиатрите в Испания, което я прави "незаменима" за родителите, които я кипуват редовно в литровки от супврмаркета

После в яслата терора продължава.
Намразила съм го още от родилното и ми се повръща когато го усетя.За мое най голямо съжаление се използва много и то  не само от бебета и деца .

Това си го споделяла и друг път, продължавам да се изумявам. Как е възможно  Shocked

# 529
Лакост не ги познавам. Освен един Пинк нeщо си...розова плодова водица.
5 Авеню е много мой, аз съм пристрастена към него. Непреходна класа и женственост наистина. За мен е много красив аромат. И е единствения,който подновявам,което за мен значи много...
Аз съм много капризна на парфюми и изключително трудно харесвам каквото и да е. Но 5 Авеню съм почитаталка завинаги. За някои не е специален, не е нищо особено. Тотален любимец, вечна класика. Освен, че съдържа в едно всичките ми любими нотки, е чудесно добра композиция и много добре балансиран.
За мен е разкошен аромат, носи ми емоции, като пролетна гора след дъжд ми е. Неведнъж съм казвала колко ми харесва.Не може да се сгреши с него,лесен е за харесване. Но е много индивидуално. Аз го обожавам. Като го нося се чувствам друг човек,чувствам, че това е моя аромат, че съм себе си, някак пролетен ми е, напомня за любимото ми време, което е около Великден. Изтънчен ми е, фин, женствен, изискан. Има малко и от любимата ми пудра. Затова обичам парфюмите-когато само с едно пръскане можеш да си промениш настроението,да ти донесе различна и хубава емоция.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 22:54 от Мис Каролин Бингли

# 530
Най-добре първо проби, да.

# 531
Разходих се до Витошка, от голямото намаление взехме два броя Ombre leather , един за мм - много ми харесва как му стои, и един за подарък. Аз още подсмъчам, но пробвах пак Cafe rose и Metallique - от първия явно ще се откажа, колкото и да го харесвам при тази цена ми се иска поне малко да му се порадвам, а на моята кожа никаква трайност няма.Metallique, да си кажа, никак не е лош. Аз усещам от този синтетичен " млечен сантал", хелиотроп, ванилия и алдехиди, като последните са доста елегантни. В базата се заслажда, интересен е и ще го тествам пак при по - хладно време.

# 532
Сдобих се най-после със синия чай на Bvlgari, ура! Да се готви за отстрел черния. Последните дни с кеф пръскам синия чай и ми е едно такова леко, свежо, виолетово и съвсееем леко лавандулово. Който тук ме предупреди за виолетките, прав/а излезе. Не го помнех така от пробите, но съм доволна, че лавандулаа не доминира.

По арабската тема се записвам скромно с 3-4. Липсва на снимката ориенталската ванилия YSL Nuit Blanche, но малко ми е на кантар дали изобщо да го пиша в тази категория.
Иначе Khaltat Rasasi Al Oudh - много интересна удова роза и малко сандалово дърво. Има някаква мастилена нотка, която много харесвам. Супер носим дневен аромат.
Meharees на. L'Erbolario- много го обичам. Представям си, че така мирише керван с подправки и цитруси, и пачули, и бергамот и, и.... Малко остър в началото, но много интересен аромат.
И Enigma наWajid Farah, този вече ще го подложка на сериозно носене зимата, че доста време отлежава неуважен. Пиперен мускус и роза, много топъл, сладък и плътен, доста унисекс.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 23:42 от tuali

# 533
Момичета, сдобих се с Coco Noir. Много ми харесва, но някак изчезва за около час от кожата ми. Някой друг има ли такъв проблем или пък е сезонност с него?

# 534
  • Бургас
Да ти е честит,много добър избор,да аз имам проблем с неговата трайност.Затова още не съм го купила и преди някой да пише за ментета,пробвам го много често по парфюмерии в различни сезони и все ми е нетраен.Пак опира до кожа,а така да го харесвамм.

# 535
  • The Evergreen State
Момичета, сдобих се с Coco Noir. Много ми харесва, но някак изчезва за около час от кожата ми. Някой друг има ли такъв проблем или пък е сезонност с него?

Имам спомен че като излезе Coco Noir и го тествах и на мен ми се стори нетраен. На дреха обаче стои с дни. После започнах да го усещам както трябва. Траен е парфюма, дай му шанс.

# 536
Благодаря ви Simple Smile
Последно време точно два парфюма са трайни на кожата ми. Не знам какво се случва, но с каквото и да се напръскам до час-два е изчезнало. И не е да не ги усещам, защото питам околните 😂, а и са парфюми, които много обичам и съм носила, някои дори от 15тина години ги позлвам😂
Вие имали ли сте такива проблеми?

# 537
Суха кожа?

# 538

Ами какво да ти кажа, супер нетраен си е, за това го разкарах. Изпарява се за има няма 2 часа, което е много жалко защото е хубав...наскоро пак мислех да го взема защото нещо ми се е приносил, ама като е водица някак си няма смисъл.

# 539

При мен е изключително траен Coco Noir, над  10ч.напръскан на кожа. Може кожата ти да го яде- аз такъв проблем имам с  Coco mademoiselle - след 2-я час никакъв го няма и по тази причина не го купувам. Щом освен с него имаш такъв проблем и с други парфюми, то може освен суха кожа, причината да е и от хормонално естество, прием на лекарства или диета.

Общи условия

Активация на акаунт