Отговори
# 90
  • Sofia
Здравейте и от нас!
Завърнахме се за 1-2 дни и пак отиваме при баба.
Честито на патерица на именниците,  желая им много щастие и късмет.
На завърналите се от моренцето  welcome И ние ще отидем, ама друг път! Толкова е далече, че ми се вижда мираж.
Ели честито християнче. Скоро и ние ще сме сред тях!   Laughing
Честити ходещи крачета на Ицко, Ади и Зара.
За сега толкова! Лек и успешен ден!

# 91
Здравейте!
Добре сте се завърнали всички морски. Нашето моренце засега отпада  Sad Ще се радваме на вашите снимки. На Ради благородно му завиждам, а Лора е страхотна с тоз цървен тоалет.
Лилу, снимките са трепач. Личи, че сте изкарали страхотно.
Хот, Емма е голяма сладурана. Много ме е яд, че не успях да я видя на живо. Много сладка тройка сте с тати и с нея Heart Eyes В коя църква я кръстихте? И какво стана пробихте ли ушичките?
Фроска, надявам се това мълчание да означава, че Флора е добре и пак отдъхвате някъде  Praynig
Лека седмица ви желая и много усмивки!

# 92
Привет и от нас!
Хот, добре сте се завърнали  Hug Липсвахте ни. Страхотни са снимките на малкия пухкав бонбон- много е слушкала на кръщенето / кръстницата ми е позната, позната и се сетих, че ти е колежката от патриция, нали не бъркам? /, с жълтата рокля и кърпа ми е любима, а маратонките на баща и и стоят супер. Нещо май Еммата си прилича повече на пловдивската рода, а?  Wink  Heart Eyes
Сети, добре дошли и на вас  Hug Ама Лорчето голяма дама го раздава- с тоя бански от две части направо ме разби Flutter Пиши как сте прекарали, че ми е тръпка как е с деца на море!
Лилу, разкошни снимки, а мисля, че преживяването е било още по-вълнуващо. Такива неща се помнят и не трябва да пропуска човек, ама и колегите ти изглеждат супер готини Grinning
ЕлиТ, как така Гого е на море с баба си и дядо си? Да не се отбихте вече? И аз имам идея да го оставим малко да се гледа с тях, ама пусто ми се свива сърцето как ще се разделя от него Confused Пиши как е!
За нас какво да ви кажа- споменах набързо, че Ади най-после се пусна и тръгна. Набързо, защото на мен ми вадиха мъдрец точно предния ден, с много сложна операция и усложнения /на мен трябва да се случи нали съм колега  Twisted Evil/ и една седмица ходя като зомби. Слава богу днес се вижда светлина в тунела от болка, но пак не смея да кажа...Ще пусна детето да излезе с баба си и днес, че от жегата ми става по-зле.
Той ходи вече доста стабилно, обикаля цялата къща, из парка също. Май трябва да правим прощъпулник скоро, ама не ми е до галимации нещо...
Хайде, че се събуди  Grinning

# 93
  • някъде ... тук ...
Мона, не сме се отбили  Wink Ради е на море с баба си и дядо си Laughing
Иначе бабите ще ги огрее Гого другото лято - заедно с батко си - да му мислят Twisted Evil

# 94
Мона, не сме се отбили  Wink Ради е на море с баба си и дядо си Laughing
Мислех си, че вече съм по-добре, ама явно още ми е размътена главата  ooooh!

# 95
  • No Line On The Horizon
Фроска, надявам се това мълчание да означава, че Флора е добре и пак отдъхвате някъде  Praynig

villy, добре е вече Флора. Мина големия зор. Права си - вчера бяхме на Хисар да разпуснем малко. Утре пък се качвам на вилата до края на седмицата. Смятам да ги водя на басейн през деня. Баня, Карловско ни е наблизо.

# 96
  • София
Добро утро мами!Къде сте,пак сме на опашката?!
Лорка-Бонбонка е страхотна!А колко е безстрашна в морето...Радвам се че сте си изкарали супер и всички сте си отпочинали!
Хот добре дошла на софийска земя!Ема много е пораснала,а колко е сладка и послушна на снимките от кръщенето...!А кви са тез убави сервитьори...а-а-а?
Вили защо Ви се провали моренцето?Вие поне сте наблизо до него,може и по-натам да отидете!
Мона честити ходещи крачета на малък Ади!
Фроска приятно почивка на вилата!

# 97
  • София
Вили, кръщенето беше в София, църквата Св. Седмочисленици. Ушите не успяхме да пробием, защото ме домързя (или по-скоро ме беше страх  Confused). Стискам палци да не ви отпадне моренцето!

Мона, пожелавам ти да се възстановиш възможно най-бързо  Praynig Много ти се събра и на тебе, ухото, сега мъдрец  Rolling Eyes Да минава! За кръстницата на Емма - да, познала си я; за маратонките, слава Богу, си в грешка, на един братовчед са, не на мъжО  Laughing; за приликата с пловдивската рода - Пцолютно вярно  Mr. Green Ходиш ли още на кърмаческите срещи?

Фроска, пожелавам ви приятна почивка! Хубаво, че на Флора й минава вече! Нагушкай я много от нас!

А кви са тез убави сервитьори...а-а-а?

Като бяхме на бира ти къде гледа  Laughing

Да ви се оплача - пак ме подгони безсънието  Sad Имам ужасно главоболие, светът ми е крив, не знам какво да правя вече  Rolling Eyes

И да ви питам - кои мами кърмят още, по колко пъти, кога смятат да отбиват? След отбиването - задължително ли е да давам адапте и въобще какво следва  Thinking?

# 98
  • София
Признавам без бой-още кърмя!Един или два пъти,сутрин и вечер.Като често напоследък сутрин пропускаме,че Мели се буди направо за попарата.Вечер си цока,а след това адапте, колкото иска,определено само кърмата не и стига!
Подготвяме се за отбиването,което мисля да е през септември /да не се заричам/!Стига толкова,създава се много голяма привързаност между двете ни,а и искам да нямам повече оправдание за излишните сланинки!
За убавите сервитьори...що не съм забелязала такива  newsm78?Къв е извода ново посещение, ако не ги сменили дотогава!

# 99
  • някъде ... тук ...
Али, те луднаха с толко женки, ама не бяха лоши Mr. Green

Ели, и Гого цока вечер и сутрин, понякога и през нощта. Имам чувството обаче, че е повече за приспиване вечер и за залъгване Thinking Аз не мисля да купувам адапте, той си яде кисело мляко и често за вечеря яде кисело мляко с бисквити и после като му се доспи - цоква малко и е готов. Ако яде вечер кис. мляко - спи до 6-7 часа сутрин и не се буди изобщо. Нещо се муси на друга вечеря, яде по- по-малко и се буди към 3-4, а после е чак за попарата. Та пак са две кърмения. Не знам кога ще отбивам, ще видим.

Хайде чао, изчезваме за кухнята Simple Smile

# 100
Само набързо да надникна, да ви поздравя, че тук е такава адска жега, че...........

Някой питаше защо съм спряла Кали - ами.....голям зор, бе, мамита! ТАКА пищи, че не групата, ами цялата ясла и съседните две детски градини не могат да спят от нея....
Друго - август няма как да ходи, та не виждам смисъл да я пускам сега две седмици, а после септември да свикваме пак отначало, щото тя за едни месец съвсем ще отвикне...
Пък - наесен - с песен, или с писък Mr. Green ще пробваме може би пак! Размина ми се тръгването на работа, ама детето в случая ми е по-важно, работа ще има и за в бъдеще, то сега нали е модерно аутсорсването на дейности Crazy, та мойта са я аутсорснали Mr. Green, може и въобще вече да не им трябвам аз Mr. GreenКоето отваря нови възомжности и хоризонти за амбициозната и работохолична ваша Съкровищница Mr. Green Ще покорявам нови върхове и "низове" Flutter Crazy
Нещо, пак ми се прииска да учителствам, та ще трябва да изчакам да минат жегите и да мисля на трезва глава, че горките ученичета Rolling Eyes

Трябва да подготвям багажи за морето, ако някой има готов и  изпробван списък - да го сендва, че съм се размекнала от тия градуси.......
Обаче, Лорка е страхотна с тоя бански!
Честито на моята малка приятелка - Еммичка!  Heart Eyes
Фроска, хубаво си го замислила, дано да е хладинка!

Simple SmileАко знаете колко беше хубаво при мама, ама само за 2 дена бяхме, а на Рилския манастир беше такъв тъпканак, мразя тълпите, вече ще си ходя само през зимата, когато няма по турист на всяко камъче в двора на манастира Thinking
Мечтая си за хубаво време на морето и за възможност да отиме малко на село след това!!! Кали беше на 7-то небе от щастие там!!!

# 101
  • София
Наистина ако някоя мама посетила морето вече има готов списък плийз да го пусне  Praynig!Преди малко сложих Мели да спи и мисля да направя един списък какво ще ми е нужно на моренцето!Не знам дали писах,че в събота заминаваме с двете деца и като си представя багажа лошо ми става!Мислим да сме една седмица на море и една на планина та ще трябват и по-плътни дрехи.
Да Ви питам някоя от вас чувала ли е за памперс-бански или виждала ли е да се продава? А децата Ви въобще с бански ли бяха на плажа /тези,които са ги водили или ще ги водят/?
Мона скорошно възстановяване на теб и по-малко да те боли!

# 102
Привет!
Моите палавници заспаха  Sunglassesи аз успях да разгледам малко снимки Simple Smile
Хот Ели, на Емма вече й обръщам спешъл внимание и ми се струва още по-прекрасна. И нали хората са казали, че на хубава окачалка всяка дреха стои добре, не мога да определя кой цвят най-много й отива, но жълтата рокля с розови цветя й стои страхотно. Окончателно съм запленена от красотата  на Емма. Васил като се събуди, ще разгледа снимките Wink.
За главоболието, започни да пиеш комбинирани витамини сутрин на гладно. Допел херц са страхотни. Сигурна съм, че ще ти подействат добре. Организмите ни се изтощават от кърмене, недоспиване, шумотевици, домакинстване... и нали знаеш, че батериите трябва да се презареждат WinkЗа безсънието - чай от маточина + активна любов. Hug
Лора е вече една красива кокетка!Чудесен плажен тоалет Heart Eyes
Лилу, вие сте герои!Няма как да не се чувстваш добре след такива преживявания. Sunglasses

Хайде до скоро!

# 103
  • някъде ... тук ...
Аз списъка го правя цяла седмица обикновено, май е готов вече  Thinking После събирам багажа за най-много половин час Simple Smile Какво разбирате под това, някой да ви пусне готов списъ? Ако ви напиша нашия, вкл. риболовните принадлежности, плавници, шнорхел и маска за гмуркане и други подобни - не би ви свършил работа. Аз за дрехите и обувките списъци не правя. Отварям гардероба/шкафа и вадя Mr. Green Иначе аз винаги нося
щипки и въже за простиране,
покривка за маса,
чадър,
лекарства от първа необходимост,
....
Да изброявам ли още Wink

Забравих - да вземете здравните си книжки!

За памперс-гащи - няма да търся. Гого ще е или с обикновени гащички, или гол. Не ми/му пречи пясъка Simple Smile

# 104
Аз не посмях Васко да го изложа на слънце и беше с памперс и потниче под чадъра, обилно намазан с плажно масло. Слагах го на два пъти в басейнче под чадъра и два пъти го подържах в морето. На главата - с бяла кърпа. Аз имах списък, но го изтрих. Изпразних гардеробите, банята и половината кухня и потеглихме Laughing

Общи условия

Активация на акаунт