ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 507

• 27 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Белл, твоят разказ без имена е като в приказките и така ме грабна, че забравих че е преразказ на сериал и се учудих защо е без край. Почти съм сигурна, че ако го загледам няма да ме впечатли и ще го зарежа, но ако след време решиш да доразкажеш историята ще ми е много интересно да я прочета.

По принцип съм склонна да се съглася, че историята е много важна, но се присетих за нашите Фемирчета. Хайде да не са 100,но 80% съм сигурна, че ако не Хазал беше изиграла Фера или пък някой друг беше изиграл Емир магия нямаше да има. Друга двойка с такава химия може би, но все пак ако историята е завъртяна около отношения със силен емоционален заряд трябва актьорите да си пасват, да са химични в общата си игра иначе няма да стане. Изкушението според мен имаше потенциал, но пусто не уцелиха мъжкия каст.

# 286
  • Пришълец
Бел, нямаше да се сетя защо са ги събрали, сега ми светна Laughing
Запознавам се отблизо с историята в Карагюл, на пета серия съм по българската номерация. Беше права за Айча колко е миловидна и че отговаря на представите за 17-годишното девойче. Има голяма доза реализъм.

Фемирите нямаше да са ми така въздействащи ако в ролите не бяха Ча и Хазал. И в други турски сериали се говори за невъзможната любов между богаташчето и бедното момиче, но резултатът не е същия.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 11:56 от 'Маргарита

# 287
Марги ,потвърдено е за сериала и каста . Освен Айча и Алперен ще участва  и Хазал Филиз Кючуксе. Режисьор  и Хилял да  е както казва Бел въпреки, че е добра няма нищо сигурно . Никнат като гъби и капат като круши . Нищо не се променя . Идеи почти няма .    Просветлете и мен щО са ги събрали тези младежи ? Айча що трябваше да я зануляват ,свикнахме с нея в Протектора. Новите сезони ще ги пуснат догодина .

На рибарската нова снимка  е тъмно и размазано  . Има ли шкембе  не се вижда. Личи ,му че изпитва удоволствие от хобито си .Сетил се за инста си .  
Когато му харесва нещо го слага . Така направи с ефектната снимка гА беше на яхтата и си гледа образа във водата .

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 00:01 от femmi2

# 288
  • Варненска клюкарка
Фемо, Алперен има известна прилика с Ча, особено на някои кадри от по-ладите години на нашия човек Peace

Ох, Рори, пък аз набързо, че и с правописни грешки и изпуснати букви, ама не ми се връща да оправям Laughing Още доста имах за разказване, че то изобилства от събития всяка серия, точно първите не съм ги гледала и се канех да се връщам на тях ама така мощно ме повлече напред историята че още не съм се наканила...
Съгласна съм за Фемирите, те започват да химичат още от първата серия. Ча колкото е зелен, толкова изведнъж му се получава и с Юсуф и с Хазал. Уникално е за дебютант просто! А как показват първата любов Heart Eyes че и второто влюбване, истинското Heart Eyes Хазал си изглежда на годините, а не да ти пробутват някоя опитна кака за чиста и невинна 19 годишна. Ча беше малко срамежлив принц в началото но от това образът само спечели Laughing
Тук ще кажа че всеки сериал се разказва за любов, но не всеки може да я изиграе. И като не може, става поредната окапала боза. Ча може, стига разбира се да има и кой да му отвърне подобаващо и дори когато е дебютант и даже не знае на коя страна да гледа, да му се получи по-добре от проект когато вече е набрал опит. Като кажа да отвърне, не става вдъпрос да му засмуче панкреаса през устата, или да се разпростре по целия екран като втасващо тесто и да не дава на колегата си да си поеме въздух, а за друго нещо Peace
А в Карагюла няма любов, има повече сивота, грубост и насилие.... Няма локуми и розови сополи. Все едно реално гледаш голяма семейна драма отстрани където не разделяш семейството на главни и по-главни, а виждаш че всички са затънали в случващото им се. В живота не всичко е любов, най-често се случват други неща.Може би затова толкова ми харесва, защото е различно.

# 289

от архива Ча и Киво в рибарски магазин . Пу , какъв е строен Heart Eyes
 От Байряма  с рибата меч

smile3517 smile3544 smile3544 smile3544

Илайда Алишан със сигурност участва в новите сезони на Защитника

от фотосесия е снимката .

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 14:50 от femmi2

# 290
  • Пришълец
Цитат на: femmi2

Heart Eyes Heart Eyes

# 291
Белл, пишеш за второто влюбване истинското и ср чудех кого имаш предвид. Ако визиташ Еджето като първо самият Емир не смята връзката си с нея за любов.

# 292
Какво мислите  100 процента ли ще играе борец ? Това го е вълнувало три години и писал сценарии . Не ми се вярва. Rolling Eyes  Другият вариант е да прави два филма ,както Ранини сподели .  Един за коджата ,другият незнайно какъв.  
Бу е тръгнал ударно с рейта на  Осман . Феновете му дълго го Очакваха .

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 00:05 от femmi2

# 293
  • Варненска клюкарка
Белл, пишеш за второто влюбване истинското и ср чудех кого имаш предвид. Ако визиташ Еджето като първо самият Емир не смята връзката си с нея за любов.

Рори, може би трябваше да кажа преоткриването на любовта им, възраждането на чувствата след идването на прошката, разбирането, появяването на още по-силни чувства, а не юнушеска влюбеност каквато беше в началото съпътствано от лъжите. Това имам предвид Peace

Фемо за съжаление ще това май... Ако някой е очаквал Ча да пише 3 години за любов е в много голяма заблуда. Някоя още по-велика простотия очаквам да видя от коджато, но не и любов.

# 294
Не любов изпепеляваща Бел . Това познавайки Чачо нема да стане . Зависи може да пише това и играе но трябва да му дойде отвътре ,да има муза да преживее нещо такова . Старае е се да е различен ,харесвани това ,чак борци ошкембени .Ако оформи тяло какво ,където трябва ,стегне мускули няма да мрънкаме . Оригинала Коджата Юсуф е зле. С кого ще се бие Ча ,трябва момчета да наемат и обучат .
Нали излезе инфо избират масовка за воени и полицаи .Това как се връзва с коджата  ? Заглавието за свободната птица Щиглих . Rolling Eyes Бореца ще е като  птица  волна така ли да разбираме ?

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 15:47 от femmi2

# 295
  • Варненска клюкарка

Фемо минавало ми е през ум за каста. Да търсят хора за полицаи, военни и прочие, но като се замислиш какво означава това- че могат да играят охранители или други борци.... Няма как с пълни подробности да кажат търсим това и това за онова, или пък безадресно търсим хора за една работа. Просто някакво доближаващо се описание.
Никой няма тепъпрва да обучава никого, ще си намерят хора за бой, на нас по стар обичай ни подхвърлиха поредните трохи, а накрая ще се окаже нещо съвсем друго. Но за общото благо и аз се надявам да не е коджа Юсуф, направо съм в потрес, ама като го гледам как е тръгнал да се прави на дирижабъл при наближаващ проект, вместо да се вталява, работата май е ясна  Tired

Забелязвате ли че добре поддържа брадата и няма безформено расла насам-натам козина Mr. Green Това май може да се отчете като някакъв прогрес Mr. Green

# 296
Гледайки го на новата снимка  къв пехливан , кви глупости. Структурата е добре , не се вижда изцяло но така ми изглежда . Rolling Eyes   Бухнал е в лице , отглежда брада , направо ми иде да я оскубя  hahaha
Според моето вътрешно усещане  филма ще е съвсем друг! Naughty
Heart Eyes

буууум , как не я гръмна беее Mr. Green новото дизи играе мафотката Ася  зла , лоша но хич не премирам да я гледам мърдаща и фъфлеща  #Shocked  поддържа фигура  , тук няма как да я плювкам.

Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Crazy Heart Eyes

Бонбооон ,  много е крейзи с очилата

нови - стари .  Сладурчеее маминоо , какинооо  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 20:12 от femmi2

# 297
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Албенке, не ме предизвиквай!  Mr. Green От време навреме пиша и спяща.  bowuu  hahaha

Феми, няма такова нещо като Ча сетил се за инста си. Гинчо е за тая работа. Wink

Рори, някои сериали наистина изглеждат по-интересни разказани от човек с дар слово. Което ми напомня да измуча - Къде е Ети?

# 298
Профи , за фейса и Туитър да . За Инста  какво и кога да качва  си решава Ча. Така си мисля .   Може Гинчо да занае паролата  да я припомня на Чачослав:joy:

А ,да Ети липсва ще пада голям смях как ги описва  нещата .
Аз  не мога като нея.
Албенка рядко и казвам на Марги ама като ми припомни може да почна .Grin Хайде да я гушна баджаначката  . Hug Не съм забравила обещаното ,ще мина.

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 21:08 от femmi2

# 299
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми, говоря за това кой се сеща за инстаграма, а не кой качва нещо. Мисля, че ясно съм се изразила. Пък и Чачослав не се снима сам какво прави, все някой го е щракнал.

Общи условия

Активация на акаунт