Рускините какво са превели и слушали и напишат това коментираме .
Значи казал поддръжници ,демек да разбираме феновете . Щом го е казал е добре . Все пак ни е споменал .

Туба , Гинчо и Лабумски в Лондон . Какво дири там мениджъра

За пръв път го чувам
Фибичката е тяхна
Ако това 385 ТЛ е цената и, никак не е малка за една шнола 

Що му трябваше да я гърми . Чудех се ябълката как ще ги къдри без главните но успява 

След като Аксой е от другата страна, а не от зрителската, не е могъл да прецени, че с излизането на единия от ГГ, тази мощна история просто ще приключи и сериалът ще падне

Рускините коментират някакво съобщение някъде си, нямат навика да конкретзират с адреси, но коментират че на 13.10 ще има кастинг за масовката, според обявлението, търсят подходящи лица за роли на военни, охранители и полицаи, за филм който ще започне снимки в Килкларели през ноември. Не мисля че там се прескачат да снимат по 2-3 филма едновременно, явно каста е за филма на Ча
Ноември а? Ми то не останало 

В настоящия момент снимачната група на филма в който ще се снима Ча се намира там
Не ми се вярва и в друг сериал да се снима Ча, толкова бързо, ако започне работа там, най-много след 6 седмици ще трябва да излъчат първата серия, а дотогава още няма да са пуснали третия сезон на Протектора, който се очаква през април догодина
Някак и не изглежда в Чачов стил няколко проекта по едно и също време да се появят на екран
Отделно и че в края на август приключи с Протекторските, и да речем към месец работа по филма който ще започне да снима незнам си кой ноември и айде пак нов сериал 
Ето и адреса:

Препоръчани теми