А в сторито си, както и Дуда в своето е споделила някаква нова песен на Гьокхан Тюркмен.
Мисля, че не за пръв път показват еднакви предпочитания
Сешам се и за сватбата им на която Ча се появи спортен и с едно грозно яке с леопардов хастар, на път за летището за полета за Корея. По почивки и празненства и т.н... Не ми се търси в момента. Жена му беше Синем някоя си и с нея има много снимки Ча
Ако не ме домързи може да потърся по-късно 
За термина, Хазал потвърди за състоянието си ако правилно си спомням на 22 май и беше в 11 седмица. До края на май стават 12. От юни до септември са към 18 седмици. От началото на този месец, вече тече трета седмица... От официалната новина и тогавашния срок, досега са станали 33 седмици, ако отпуснем още седмица, заради изпуснати дни тук-там, седмиците стават 34, а бременността продължава 40 седмици. В 38 бебето се счита износено. Диабетичките раждат около 2-3 седмици по-рано, от датата на термина, значи до 3-4 седмици би трябвало да се роди. Коремът и е огромен, но нейният ръст е малък и то няма много място къде да се разполага.
Най-новите и снимки с дизайнерките на бебешката стая

Срамота че е обличана от стилист 

Работата е ясна, ех тоя Ча
Да вземе най-после да каже за нея публично няколко изреченияа по възможност поне на 3-4 езика и придружени с няколко сърца и 5-6 въздушни целувки всеки път при произнасяне на името и, че белким да миряса и тя и Чачовите фенове 
Не се подпря на вратата с наградата
Ароматни свещи и други романтики

Според думите на Ча за GQ Middle East, той ще режисира филма, чийто сценарий е писал последните 3 години
Нямам търпение да разбера какво е занимавало ума му през последните 3 години
Три години се е занимавал със сценария 
Времето навън е супер ,така искам да е да няма зима .