ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 507

• 27 680
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Аз намирам решението на Фера да напусне ап. 10 след като видя гърба на Емко и чу разговора в клуба за правилно. Но за мен е грешка да си тръгне от там с Капитана и да напусне Турция. При майка си да беше отишла, на квартира, при Ханде, която вече я подкрепяше, при Корай, който не беше баш фен на Емковото търчане да спасява Едже от нея самата както се оказа на финала. Извън семейния им дом за втори път след втори гаф на Емир тя щеше да се разведе достойно точно защото той й даде достатъчно основания. Нейните лъжи той многократно ги надскочи с шамара, Руя, Едже. Но като замина с Капитана извън страната някак намали значението на неговите гафове за края на връзката им. И като за капак вместо да продължи живота си тя се самоизмъчва с ревност и подготвя отмъщение 3г.

# 76
  • Варненска клюкарка
Дано новите снимки да не са като онази горе с пижамата и ужасната риза. И най-после да вземе да каже нещо ново, че приказките за сътрудничеството му с Нетфликс вече ги знаем наизуст tooth Да разкаже нещо за живота си зад океана, за бъдещия проект, вярвам че актьор от неговата позиция има визия за бъдещето си през следващите поне 2 години. Едва ли стои след финала на сериала да чака да се сетят за него, Със сигурност има яснота какво предстои. Не става въпрос да си изпее нещата от-до, а поне някакви насоки. Надявам се и да няма въпроси какви диети спазва и с какво поддържа лицето и косата си, както се случи при онова Айше smile3537 За Дуда съм сигурна че няма да говори, не и за чуждо издание, което се чете в целия близък изток, това не е турски вестник Peace Той отказвайки да отговори на въпрос за нея такава услуга и направи- сигурно всеки който е гледал репортажа с него и чувайки името и, после я е разцъкал в Гугъл Peace

Марги вярно, партито щяло да продължи, пък аз писах шоуто Wink  Не че има кой знае каква разлика, все е купон... Иначе чувайки това което чу, на нея и стана ясно че тя няма място в това, защото вече се чувстваше втора цигулка. Рори ако правилно си спомням, тя вече си беше приготвила куфара когато Капитана звънна на вратата, тоест той само и смени посоката, а решението за раздяла вече го беше взела. На село нямаше как да иде, нали от там засрамена дойде в града леля и. Нямаше как тя разведената да стои на село, а Гюлсюма се беше наела да спасява  някакъв брак, пък Фера и късаше нервите с мнението си по въпроса. И там щеше да е нежелана, откакто братовчедка и смяташе че Хандела е по-мила на Фера. Позабравила съм някои подробности, особено от последните серии...
Фемо за какво да се бори, да остане там където вярваше че не е желана ли? Ние гледахме сериал и виждахме нещата от всички страни, знаехме че тя е любима и обичана жена, но гг в момента го бяха налазили собствените му бръмбари, а тя беше във филма и виждаше нещата само от своята гледна точка, без да има поглед над цялата картинка. Чувстваше се предадена, необичана и никому ненужна. А както се казва филм да става, цялата тази простотия за  да си осигурят допълнителни 2 серии и финал, за да има някакъв преход към новия сезон.

Ох това за половете не искам да ме плашиш че на мен малко ми трябва и започвам да го засилвам у лЕво Rolling Eyes Когато за пръв път видях Дуда си помислих че тя е на левия бряг. После видях нейни стари снимки с мъж, който имаше прилики със Сарп- прическа, брада, габарити...Няколко години е била с него, но то така като се мотаят с години, накрая се разсъхват нещата... А Ча е млад за сериозна стъпка, в техния бранш жените по-могат да го направят, но мъжете не, те много повече държат на свободата си, а Ча сигурно най-много от всички Peace

Днес, от данните от Мипкома в Кан разбрах че сериалът който в момента в Турция е хит- Вятърничавия е закупен за България. Актьорът там е Акън Акинозю /ужасно име/ и е на същите години с Ча, има прилика с него, особено в пронизващия остър поглед и е роден ден след Ча Peace И също има склонност да дебелее- бил е 120-130 кг. а сега е перфектен Peace

# 77
Бел ,лесбо ли ? Няма доказателства че двамата са на грешния бряг  . Дуда е имала връзка преди Ча с мъж . Сега мъжа бил женен . Преди го четох при рускините . Много се палим като Дуда никому неизвестна и интересна като заби ЧУ я знаят в чужбина и в Турция . Намеква и не оставя да забравим с коя живее !
На мен ми е бана не заради любимеца я търпа и се изказвам ласкаво в кавички за нея .  Рускините я  подпукали  баба Яга Сърашин . На чужд гръб и сто тояги са малко ,не е редно така но....

Останалите снимки на фотосесията дано не са кич ,като за мангалска сватба джиджан . Прада ,Гучи ,Мучи  . Ча понякога мъцва за ЛЖ.   Любопитно както спорим да разберем аджеба от колко време се познават с ашкъмата ? Уредил ли ги е  той няма да  го каже дори да е така . Въпросите едни и същи ,някое по интересно интервю ,нови неща да сподели .

Рори ,За шамара  не го Оправдавам  беше изнервен ,Фера допълнително налива масло .  Мъжете не обичат да слушат ако бях аз какво щеше да направиш . Жените трябва са послушни ,пък мъжете си правят каквото искат . Не може така ! Чепика и брата я биеха и затова не искаше Емо да е същия . Колкото пъти и се извини и молеше .

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 19:59 от femmi2

# 78
  • Варненска клюкарка
Фемо, казвам че когато я видях за пръв път ми заби на ляво, а не че е такава Peace Да, сега бившия и е женен и с дете. Там изпълнението е както най-често се случва по време на дълга връзка. Дългогодишни отношения и после бам-само за няколко месеца след раздялата им се жени за друга... Че има и още по-спешни изпълнения някои директно са тъкали на два стана- разделят се и до месец сватба с човека в сянка. Бившия и в първия момент много ми заприлича на Ча, така че е ясно кой е направил избора там, но то по принцип е така, жените избират, а после се правят на умрели лисици, карайки мъжете да си мислят че изборът е техен hahaha Хитруша, както и друг път съм казвала, утре да се разделят, тя пак ще остане в историята като първата официално представена hahaha

# 79
Мъжете си ценят свободата . Не е казано задължително брак . Моя  сме заедно без да сме женени толкова време. Така е  добре  после разводи ,адвокати .
Въпросния не го знам не съм го виждала ,но така го коментирате .
Няма спор че утре да се разделят ще се помни като първата Официална . Не е за подценяване Дуда . Ако успее да го накара да я фане за ръка и се обвърже Аферим и правим .
Никоя не е в състояние засега  ,още не се е родила тази Joy
Ямур - Еджето се е разделила с нейния . Май не е измишльотина ,а истина . Четох го при рускините .  Те и стабилни връзки се разпадат.
Какво са питали в репортажа Дуня дали са разделени ли ?  Как не им омръзна ,то е ясно че са заедно . Дуда колко пъти да им го каже .  
Репортерката  в Абу Даби като  е задала въпроса  е споменала името й . Хората са чули как се казва ,за тези които не знаят .

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 10:47 от femmi2

# 80
  • Пришълец
Показа се Laughing

# 81
Баджаначке ти ли го извика Joy
Ела ,Чачославе че ни домъчня ,нема само Дуда да се любува .
От нерде  е снимката ,картини виждам .
Марги ,нищо не каза ще Одим ли на каст за майтап ?

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 10:51 от femmi2

# 82
  • Варненска клюкарка
Тъкмо и аз идвах с Ча Laughing

По стените висят някакви снимки, нещо такова имаше в една от Лабумските кръчми, но май бяха на червен фон, а и това което прилича на залепени вестници не ми се връзва с кръчма Thinking Или е плочи някакви  33uu Като цяло ми прилича на някаква дупка newsm78

Фемо аз не съм казвала че предния и е хубав, просто фасонът му силно напомняше визията на Ча по вътрешно време, но красив е само Ча Peace

Дуда не разбрах какво я питаха, чух едно Чаатай и тя веднага им благодари и се фръцна нанякъде. И що са сега тези театри, и потвърдиха и на снимки сме ги виждали, че и на видео, и на по-така кадри и на голямо събитие... Досадно става вече. А тя се кривеше и хилеше в обичайния си стил ooooh!

Съжителството без брак  в България, отдавна се е превърнало в норма Peace В Турция, може да се срещне само сред представителите на шоубизнеса и богатите. Други пък просто правят един религиозен брак, за да успокоят религиозните си роднини.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 22:53 от Беллора

# 83
Бел , аз също си помислих че е Лабума не сме сигурни . От Абу Даби също помислих.  Стилни панталони ,обувки  , блузата и връхната дреха не се връзват с тях Rolling Eyes

# 84
  • Пришълец
Извиках го баджаначке, пък освен него и Хазал Laughing
То не останало до щастливото събитие, хайде дано и с нея, и с бебчо всичко да е наред Praynig

А в сторито си, както и Дуда в своето е споделила някаква нова песен на Гьокхан Тюркмен. Laughing
Мисля, че не за пръв път показват еднакви предпочитания Laughing

Е, Феми, какъв е тоя риторичен въпрос?! Ще се явяваме на кастинг, как няма, те и без това само нас чакат hahaha
Ама най-добре върви сама, че на мен напоследък сякаш черна котка ми е пресякла пътя hahaha
Само не си забравяй спиралата! Naughty

# 85
Марги ,колко остава до раждането по изчисления ? Дано мине леко и всичко да е наред .
Гьокхан Тюркмен не го знам . Знам за Гьокхан Кесер певец и го слушам . Има хубав глас и очи . НИ песента към сериала я изпълнява един младеж едвам го изтърпях . Чаатай някъв си но нашия е красив и с хубав глас .
Баджаначке , и аз не съм цъфнала .
Спиралите не една ми магазина ще изкупя ако това ще помогне  ни изберат. Joy  Миглопластика ще си направим .  Ча не си пада по гримосани. Продуцентите избират ,не той .
След сбъднатия кошмар  нищо не съм сънувала . Рядко помня сънища .

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 12:52 от femmi2

# 86
  • Пришълец
Предполагам, че е в края на осмия месец от бременността, не остана. Дано всичко е наред Flowers Four Leaf Clover

# 87
Марги  не е ли в седми месец  ?
Дано вземе гените на майка си. Момчетата  приличат на бащите си .
Ще я дебната пред болницата журналята .

Интервюто преведено ли е вече от рускините ? През телефона ми е трудно да проверя ,бавен е нета . Щом не слагате снимки ,значи не сте видяли още от фотосесията .

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 12:59 от femmi2

# 88
  • Пришълец
Али Ав този път закъсня, колажи със Сера срещнах по-рано Mr. Green

Феми и аз не знам, но нещо такова ми се върти из главата. В осмия месец си мисля, че е.
Не е задължително момчетата да приличат на татковците, а момичетата на майките си. Божа работа. Пък може и на никой от родителите. Mr. Green
Давам пример със себе си - одрала съм кожата на леля ми (по бащина линия).

# 89
Марги ,преди срещнах колажи Ча и Особата за ръка от снимката гА крачеше в Ла бума . Други видях . Това няма как да стане ,мечтаят си . Нашите хора са приятели в живота подкрепят се ,няма фалшиви лайкове .
След раздялата с Керем ,какво ли не се изписа . Даже я забремениха от Ча . Пълен смях ! Joy  Керем не съм чела да го спрягат с някоя . Понякога мяркам божественото ,като гледам само Мехмет Гюнсюр ми допада макар че не харесвам мъже с дълги коси .  За сефте виждам такава грамадна балерина . Един от епизодите за малко игра и Сонгюл . Героинята и се самоуби при психолога .
Марги ,ако мернеш снимки на Соня донеси да и се порадвам Heart Eyes  Ще финализират дизито с продуцент Аксой .

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 15:34 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт