ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 507

• 27 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Не ми се пише , времето е супер за разходки и гледаме да го използваме и разхождаме Crazy  
Маргиии , абсурд да загледаме Ча първо в мъпета, нямаше да сме баджаначки Joy Как ги измислят заглавията поне волна птичка да го  напишат .
Невестата не знам дали ще я зяпам , може да ми върви за фон. Йозджан Дениз е добър актьор  , харесват ми с Хатидже Шендил, но с Аслъ Енвер не ми допада Rolling Eyes  сценария типичните интриги. Майката не приема избора на сина си и ще трови живота на снахата .

гифчета с Танцуваща  Хазалка  Heart Eyes    

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 22:25 от femmi2

# 61
  • Пришълец
Да, хубаво е времето и е подходящо за разходки Heart Eyes

Феми, на мен Йозджан Дениз ми изглежда възрастен до партньорките си, с Хатидже Шендил беше така, с Аслъ Енвер усещането надали ще е по-различно. Но историята може да е интересна...

# 62
Марги , Аслъ Енвер сме я гледали в Мечтатели . Сега  порастна  на мен  до Йозджан ми е като дъщеря  Rolling Eyes

На тази сцена Габи спретна колаж майсторски.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 20:47 от femmi2

# 63
  • Варненска клюкарка
Така е Марги- там и в по-добрите си времена беше нещо изкривен- с увиснали рамене, изсулен лигав и подпухнал и видимо на места се опитваше да докара нещо, а реално преиграваше. Даже по едно време мисля че боледуваше- не знам дали е имало някакви филтри но и на тен в лице не изглеждаха по-добре нещата, а устните му направо си лилавееха, а на други хора в същия кадър с Ча цветовете им си изглеждаха нормални.

В началото по нашите телевизии променяха заглавия с имена на хора, ама после стана наред и с имена и без ooooh!
Йозджан Дениз  и на мен винаги ми е изглеждал много по-възрастен от реалната си възраст, добър актьор е, ама веднъж направих грешка да го чуя как пее, то какво пеене, чисто виене си беше, от онова което наричам остъргване на мозъчната кора. По принцип няма провалени сериали, затова мисля че и този ще е хубав, а латините много му се радват на този сериал в Т по разните им там гласувания Peace Сериалът не е обременен и с досадна и натрапена реклама, нещо което смятам че се прави най-вече за слабите проекти, затова в дните които мога, ще го погледна. Дано да започнат някъде да качват дублираните серии.

Скрит текст:

Heart Eyes

# 64

Оф, голямо бързане е било наистина, да наблъскат толкова събития в два епизода. Като започнем от нелепата раздяла, която си е по вина на Емко, а така извъртяха нещата, че набедиха Фера, недочула била newsm09 Айде де... Че след като му изпотроши чашите, Емко дори почти я убеди в правотата си hahaha Ама поне сдобряването им в парка беше страхотно, тя се впуснала в разсъждения, пък той директно на въпроса, типично по мъжки Heart Eyes

Как я обичам тази сцена, Феми знам, че и ти. Дойде и нейното време

Маргиии , колко сме плакали  на този момент . Уникална игра няма как да го опишеш!  С мен ли си ? Heart Eyes Дори да са бързали с епизодите  който може си го може .  Парка изживя всичко заедно с тях.  Прегръдката е толкова истинска . Развода как е станал по пощата или по телефона .  Три години не знае  нищо  и се чуди защо стана така . Ако е искал ще я намери  накрай света и ще си я прибере . Дори Хазал да напусне Аксой  можеше да ни спести тъжния  Финал .
поезия
Скрит текст:
С тебе ни събра случайността,
А можеше нима да се разминем ?
От пътища кръстосан е света
и всеки път е дълъг със години.
Ти щеше да останеш непознат,
аз нямаше да знам, че съществуваш,
аз нямаше да чувствам топлината
на устните, които ме целуваха.
Аз нямаше да стискам твойте длани
да пия от очите ти успокоени.
О, това не можеше да стане
виновникът е нашето рождение.
С тебе ни събра случайността
един на друг сме били просто нужни
и сме се търсили, събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди.
Дамян Дамянов

Heart Eyes
Кой е виновен , двамата имат вина . Сценария е такъв но можеше да не се случва това недоразумение .  Нахълта в бара Емо щеше да и каже че е избрал нея.  Емо повече се бори за тази любов според мен .  Дори когато баща му го заплаши че ще го остави без пари това не го уплаши .

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 20:43 от femmi2

# 65
  • Пришълец
Бел, сякаш умишлено загрозяваха Ча, за да изпъкват други Twisted Evil Пък изкривяването и протезата са следствие от това, че работата към онзи момент не му е носела удовлетворение Whistling

Феми, в споменатия случай вината си беше на Емко, Naughty но и според мен той е този, който повече се бори за любовта им. Даже малко се учудих на замисъла на сценаристките на финала Фера да направи крачка към него и да пита С мен ли си, някак неприсъщо за нея... Тя много държеше на семейството си и неведнъж поставяше тяхното спокойствие пред собственото си щастие, но бяха на финала и нямаше за кога да угажда на Чепиков и да се събират с капитана официално, за да отмиват срама hahaha

Наистина, въпреки забързания ритъм няма преиграване, болката и обидата, сдобряването - пресъздадоха всичко както трябва Crazy

Това стихотворение на Дамянов си е като за Фемирите Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 20:13 от 'Маргарита

# 66
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ако по БТВ след тъпата Ферма почнат да излъчват Птичката, аз ще съм доволна.  Grinning Бях го почнала, ама не намерих време да мръдна по-нататък от 4 епизод. Сега ще съм доволна да погледам вечерно време нещо лекичко.

# 67
Профи ,Джан и Демет ще ги излъчат от 18 часа . След тъпата ферма не знам какво ще дават .
Да си продължат Вътрешния ,щото много го отлагат ,а остана малко до края .
Два сезона ще ги точааат птицата . Невестата два или три сезона  не съм сигурна и ще я излъчват  доста .

Съемки сериала Стужа / Zemheri начнутся в конце этого месяца
 Хазал Кючуксе , Айчата и  Алперен в ново дизи . Харесват ми на колажа Heart Eyes Кючуксето  не знам каква роля ще играе ,но е огнена жена . Карата я харесах . Айчата се справи добре в Протектора.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 23:22 от femmi2

# 68
  • Варненска клюкарка

Фемо с бг темповете невестата отиде 2 години ooooh! Аз не съм толкова търпелива.

Бел, сякаш умишлено загрозяваха Ча, за да изпъкват други Twisted Evil Пък изкривяването и протезата са следствие от това, че работата към онзи момент не му е носела удовлетворение Whistling

Наистина, въпреки забързания ритъм няма преиграване, болката и обидата, сдобряването - пресъздадоха всичко както трябва Crazy

И той беше целия у щастия като го направиха на маймуна, цялото щастие му беше изписано на лицето, ама като се е хванал на хорото си го тропаше до края, че нямаше вариант да не го направи. Толкова е бил щастлив, че казано лично от него, още първия сезон отишъл при продуцента да иска нещо различно Peace

Марги аз много се впечатлих как Ча показваше мъката в първия си сериал. Дори сълзите му бяха скъпи, по мъжки,тайни, скрити, лицето му изразяваше смазваща мъка и пускаше една едничка сълза, която бързаше да изтрие, без истерии и целия подут от рев.
Много харесвах такъв маниер на показване на мъката. А там където плака в ръцете на Корай беше абсолбютно тихо притискъше го силно към себе си сякаш да се скрие да не го видят как плаче , много по ефектно за зрителя от всеобщото тръшкане пред колкото се може повече пълнеж с което предават такива чувства по други сериали.
Аз не ги деля на обичащ и по-малко обичащ, а че тя имаше задръжки идващи от възпитанието и независимо от всичко да е вярна първо на семейството си, и че такова нещо като любов не съществува или поне тя няма право на това, ако не и позволи главата на семейството Peace Точно това я разкъсваше между тях и любовта и, а не че не обичаше любимия си. Все пак любовта и надделя над възпитанието и и тя последва любимия, а после разочарованието, обидата и новопоявилото се нейно его взеха връх над любовта Rolling Eyes Както се казва човек търпи до едно време...

# 69
  • Пришълец
Ако има и прекъсвания между отделните сезони, може и три години да го дават този т.нар. сериал Завинаги. Joy Йозджан Дениз може да е добър актьор, но на мен като цяло не ми допада, сигурно неприятното усещане е породено от това, че партньорките му са доста по-млади от него и не мога да ги възприема като двойка. Rolling Eyes

Аа, Емко и Фера и аз така на обичащ повече и по-малко не ги деля, но понеже с Фема повдигнахме въпроса кой от двамата се бореше повече пак си извеждам собствен извод, че точно заради възпитанието и средата, в която беше израснала Фера нямаше как да обърне гръб на всичко и всички, за да е с любимия си. Докато той открито се противопоставяше на родителите си...

# 70
Ааа, за раздялата им имат вина и двамата. Всеки според характера си. Фера изчезна зад граница без да говорят двамата и е отказвала контакт. Ако си беше събрала багаба и да отиде на квартира или при Гюлсюм и вече на неутрална територия, но достъпна за комуникация да си се развежда е едно. Но да изчезне чак в Америка и то с Капитана като поддуржа връзка с Ханде, Джансу, Гюлсюм, но отказва да разговаря с Емко и се развежда от разстояние е съвсем друго. За мен вината за раздялата им е споделена.

# 71
Рори Hug  Двамата имат вина и го писах в поста . Ти също си на това мнение .
Донякъде го разбирам ,защото не стои да чака от баща си ,а сам създава бизнес . Ядоса ме заради Еджето  ,че се прави на супер мен.
Принца на нощта не е глезено дете .
Фера трябваше да потърпи още . Такъв мъж  е трудно да задържиш но Емо я обича трепереше над нея . Избра нея ,жената ,момичето ,която го накара да тича след нея . Луд го направи ,двамата се влудяваха взаимно . Прости лъжата. Искаше да отмъсти ,премести се в Етилер. Това му помогна да разбере как живее тя . 
След всичко преживяно лесно повярва че избрал партито . Чу как го казва  не остана докрая да се изкаже .  Какво да си помисли друго ? Може би и аз щях да направя същото , щях да се замисля и върна да побеснея ,поне да ми го каже в очите . Такъв е сценария .
Развода стана без да присъстват в съда .

Марги , за една жена е по - трудно. Помислиха че е гадже с Корай като видяха списанието и заради честта ще я женат насила .  Мехмет направи грешки и Сахер го водеше за носа .
Хубаво е да мислиш за близките си но трябва смелост да се опълчиш . Емко беше лош за тях . Не искаха да го Опознаят . Все си мисля че ако не излъга Айсун  нямаше да я намрази. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 00:50 от femmi2

# 72
  • Варненска клюкарка
Изданието на GQ с интервюто на Ча и вероятно още нови снимки вече е на пазара. Вероятно днес-утре ще има и превод Peace
Не ще каже нещо което да не знаем, ама го очаквам, и аз не знам защо Crazy

Дуда на репортаж от снощи не е отговорила на въпрос за Ча Peace

Аз рядко обсъждам персонажите, обикновено говоря за  играта и впечатлението което ми оставя, както и за недоразуменията в сценария ама ме провокирате Crazy

Фера голямата и вина са лъжите, за които тя се разкайваше до края на сериала, въпреки че Емко я разбра и и прости.
Втората още по-голяма грешка се появи в сценария заради предстоящата  раздяла на Хазал със сериала Peace Говоря за отношенията с Капитана. Докато все още продуцента няма идея за трети сезон, в историята Фера е в правия път и като разбира че Левент е влюбен в нея, тя дори спира да посещава неговите лекции за да не подхранва ревността на Емко. Но създателите на сериала вземат решение за продължение и разбират че остават без главната си актриса и обръщат историята и характерите на ГГ на 180 градуса. Така, омъжената Фера си намира чуден душеприказчик, на който доверява подробности от семейния си живот, карайки един супер ревнив човек какъвто е мъжът и да полудява още повече.
Рори, защо трябваше да му се обажда Фера на Емко newsm09 Той и показа ясно че тя не го интересува Rolling Eyes Колко пъти Фера го молеше да поговорят, да остави тази опасна работа че не издържа да е сама и т.н. Даже Бена развя белия флаг, но напразно -само скъсаха в лицето му предложението което направи на сина си. В деня в който тя избяга, часове преди спонтанното и решение, тя постави на мъжа си условие аз или работата ти и какво се случи- мъжът и отиде на работа. Всяка нормална жена ще си отговори сама какво означава. Направо и последен опит - последва го в бара и какво чу и видя там - още по лошото- шампанското което пиеха докато той обещаваше на бившата си че шоуто за тях продължава. Междувременно Емко не беше спирал да търчи да  спасява незнайно от какво същата тази на която трябваше да е много сърдит, защото той знае че тя го е напуснала заради друг мъж. Реалните причини на Еджето ги знаем само ние като зрители че е ходила да си трансплантира бъбрек. Да не говорим че един толкова сериозен здравословен проблем не може да се скрие от най-близките. Фера случайно разбра и че след разстрела пред бара, шефът на мъжа и е опитал да изгони  виновната за екшъна и как Емко го е притиснал че остава на работа, само ако остане и Еджела #Cussing out Постъпката на Емко беше като на не обичащ жена си човек, сигналите които даде на Фера бяха такива. След като търчеше подир бившата си, Фера от какъв зор да си седи вкъщи и да се примирява със случващото се, че и да го уведомява за плановете си, след като той не я уведомяваше за своите работи? Защо поне не я канеше на партитата да  я извади от самотата и? Ами  и тя последва неговия пример и тръгна с най омразния му човек. Каквото почукало, такова се обадило ooooh! А после се оказа Емко не разбрал що го била изоставила. В този момент видимо очерняха героинята на Хазал, тя нямаше да им е нужна повече и я направиха истеричка, а него белосаха какъв е извисен страдалец, до тая лоша и неблагодарна Фера Stop А по-големият виновник за последващите събития да се случат по този начин, реално беше самият той. Тя колко пъти трябваше да ходи при Гюлсюма? Или другде- само за пореден път мъжът и щеше да я метне на рамо и да я довлече вкъщи- предишния път какво постигна с това? По сценарий Фера вижда мъжа си да тича след бившата си, за чието завръщане в живота му е скрил, че тя като негова жена вече не е важна за него и вероятно иска да се отърве от нея. Ние като зрители виждаме друго -че той много я обича, но в момента е обсебен от егото си, което направо го заслепява да види опасността за отношенията им. И наистина и двамата с бясна скорост изпускат положението. И двамата са виновни, но в основна степен той Peace

# 73
  • Пришълец
И да не каже нещо ново, поне разчитаме да има още някоя снимка Sunglasses

На моменти доста зрели за възрастта си, но все пак млади и импулсивни, действаха без да премислят. Фера позовавайки се на онова, което чу лично от Емко взе своето решение и това за мен смекчава вината ѝ. Mr. Green Партито щяло да продължи, с Едже ще отворят собствено заведение. Съвсем еднозначен отговор, от който става ясно, че ситуацията и в бъдеще за нея няма да се промени особено Whistling Тя вкъщи, той на работа прекарвайки повече време с бившата отколкото с нея... Почувства се излишна, а тръгвайки в една посока с капитана е ясно Емко колко щеше да го заболи. Доста им промениха характерите, но начина, по който тя постъпи придаваше правдоподобност на историята. Трябваше да стои и да търпи ли...

Брей, още ни държи щом имаме какво да кажем hahaha

ПП Бел, за сълзите по мъжки и сподавения плач на Емир в коментар по-горе, напълно съм съгласна newsm10

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 12:30 от 'Маргарита

# 74
Марги ,нафталина винаги ще ни държи и ще има какво да обсъждаме .  Стои в къщи чака мъжа си можеше вместо това да му помогне или да покаже коя е жена му . Аз ако съм няма да го оставя на зъблата . Една жена трябва да прилага хитринки .  Вместо да се гушкат и гукат  тя му прай фасони . Егото на Емко е голямо и можеше яваш ,леко да го кара , такъв му е характера . Ча каза че се припознавал с Емко, той си е ревнив .  Колко в важно да попаднеш на правилното място и хора . Бяха 20 годишни хлапета и отвяват всичко . Сега няма такива като нашите 20 годишни да те зарибят . Да всеки си харесва сериал и актьори  ,има нови излезли мен трудно нещо ще ми прикове вниманието .
Сега и Завинаги с Толга ми хареса и прописах в темата . Шампион следя,изпуснала съм епизоди но се информирам . Толга е във супер форма и се раздава в сериала . Малкия Емир ,момченцето ,което играе сина му Гюнеш е много талантливо и сладко дете Heart Eyes. Рейта е нисък .Толга наскоро каза че изморен физически  и психически  правят хубава продукция  .
Втори шанс по бТВ ми допада и когато мога го гледам . Ще завърши щастливо . За интервюто няма да каже нищо ново. Изненада ни  приятно в Абу Даби ,филм ще снима . Нищо не казват за каста . Тематиката ще е военна  ,предполагаме .
Продуцента е ясен .  Дали ще го питат за Дуда ? Те на събитието го питаха ,той ги затапи че не говори за личния си живот .
Бел ,аз съм го пращала у лево като теб, но все си мисля че няма такава опасност .
Друг път съм си мислила че си пада по двата пола . Досега пресата не е писала такива неща .  Лесно може да Омаскариш хората .
Дуда в репортажа не са ли я питали за пръстена ?   Очаквах жълтурите да гръмнат  ЧУ ще се жени. Дуда сама им даде повод като нарочно позира с пръстена .  ImpДано не му хрумне че ... Поне не с Шаманката .

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 18:03 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт