Азиатска козметика и грим 13

• 31 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Happythought, доколкото прочетох набързо за маската на Klairs можеш да си я ползваш всяка вечер, пишат дори, че може и като дневен крем да се ползва. Ампулата, която искаш вече се казва Dr.Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Ampoule (Виола ти е написала по-горе) и аз си я купих от Jolse. Много ми харесва, ползвам я два-три пъти седмично. Кожата изглежда много добре след нея наистина, сияеща и някак с изравнен тен. Серум с пептиди или серамиди още не съм използвала. Имам един запечатан все още Peptidin на Dr. Jart. Има май доста доволни в темата от Ample:n peptide shot ampoule. За такъв със серамиди се сещам в момента само за този на Dr. Jart, на който съм ползвала мостра.
Виола, с теб май пишем подобни неща днес. Grinning Нищо, пускам си поста все пак.

# 271
MaNishma, виж какъв хубав синхрон ни се получи  JoyHug

# 272
  • София
Много, много благодаря!
За себе си съм установила, че мед и най-вече прополис в състава на продуктите за лице ми действа наистина добре. Ще пусна поръчка отново!
Аз не смея да ползвам киселини на лицето, тъй като от скоро имам витилиго на лицето и просто не съм сигурна как ще реагира кожата. Отключва се в определен момент. Просто така без причина. Фризьорката без да иска ми намаза от боята по челото и така си останах ... с бяло петно голямо, после от един парфюм на шията, така от нищото...
Много са ми ценни вашите съвети наистина ! Heart

# 273
Прополисовата ампула е най-изгодна в Ebay- продавач sweetcorea, 12$ е.Редовно си сверявам цените в различните сайтове.😸

# 274
Аз не смея да ползвам киселини на лицето...
Винените падове имат киселини.

Viola, много добре ни се получава. Grinning Hug

# 275
  • София
Много, много внимавах с тази маска с ниацинамид и хиалурона... а серумите с пептиди и серамиди киселини ли са?

# 276
До колкото знам за витилиго трябва ударно антиоксиданти вътрешно и външно,защото то е свързано със наличието на свободни радикали (освен че се води и автоимунно). Не съм сигурна как му влияе ниацинамида ,защото той има функция да блокира синтеза на меланин.

# 277
  • София
От нищо не се влияе витилигото... това е за съжаление. Не знаех, че ниацинамида блокира синтеза на меланин. Ще трябва повече да прочета по въпроса. Благодаря, Виола!

# 278
  • Бургас
THE PLANT BASE - Quesera Ceramide е хубава ампула и добре попива без да тежи на мазна кожа.

Момичета, може ли някоя добра душа да направи сравнение между ампулите на Ample:n - серамиди и пептиди? Аз имам варианта със серамиди, но май не е за моята кожа и тъкмо мислех да поръчвам пептидната, и се разколебах. Може би аз не я комбинирам с правилните продукти, но при мен някак не попива и ми остава лицето лепкаво през целия ден. Вчера сутринта сложих:

i'm from rice toner
8 боба на  blite
cos de baha niacinamide
ample n ceramide shot

Обикновено изчаквам 5-10 мин. преди да нанеса слънцезащитата, но вчера изобщо ампулата не беше попила  и така остана през целия ден. Много неприятно и на вид и на допир ми беше лицето.

Между другото да кажа и за слън. на klairs, ползвам от тестери и много ми харесва, трябват ѝ минута, две повече за да попие, но за мен не е проблем. Чудесно се държи през целия ден на мазната ми кожа на лицето и не ми пресушава кожата на шията. Направих поръчка и се надявам, че вече пътува към мен.
Благодаря на Виола, че помогна да разбира състава ѝ, че иначе щях да изхвърля всички тестери.

# 279
От едно ревю разбрах, че Bortox- a има 2 версии , с разтежни фактори и без. Ако някой има версията с разтежните фактори, може ли да каже как е отбелязано на етикета, че сьм много зле сьс сьставките и не мога да се ориентирам

# 280
Отстрани на ампулата си пише кой вид е

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 08:38 от Анонимен

# 281
Благодаря много, Теди!

# 282
  • Prismatica Aerie

3. Бихте ли могли да препоръчате серум със серамиди и пептиди?
ALL DAY GLOW Calming Balance Ampoule - 5 вида серамиди+ още доста неща за кожната бариера.
Cosbi  Sis Recell Up Ceramide - това е японски концентрат, нужна е една капка.
NEOGEN  Sur.medic Azulene Soothing Peptide Ampoule - 10 вида пептиди+ серамиди, центела, азулен и др.

# 283
Здравейте,  можете ли да кажете дали имат продукти с ретинол....аз не успявам да открия. Предварително благодаря!

# 284

i'm from rice toner
8 боба на  blite
cos de baha niacinamide
ample n ceramide shot

Йен, каква ти беше кожата? Оризовия тонер и 8-те боба заедно ми звучи като доста тежка комбинация и нищо чудно ампулата да не може да "пробие" през тях. Бобовете сам по себе си е бая гъст.

(Все се каня да те питам ника ти от "Вещера" ли идва, но сега загледах аватара и се ориентирах Simple Smile )

Редактирам се да кажа, че видях, че описваш като мазна кожата си. Аз за себе си не мога да си представя да побзвам и оризовия тонер, и 8-те боба заедно + още неща. Може би да ги редуваш тези двата специално?

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 10:28 от Valandin

Общи условия

Активация на акаунт