Азиатска козметика и грим 13

• 31 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Агентче, от месец всеки ден влизам в ибей и гледам Su:m37 Secret Essence Art Collaboration Special Edition и успешно се въздържам от покупка, убеждавам се, че не е за мен защото след 40 г. възраст се препоръчва Losec Summa Elixir Essence Secreta,  ако пуснат някоя лимитка от нея ще стрелям със сигурност.

Нашата приятелка Мира използва само продукти на Su:M37 от серията Losec и изглежда прекрасно, не и давам повече от 28 години, а тя е на 43 години.
Скрит текст:

Любимият ми мист на Su:M37 и бабъл маската им с въглен, предпочитам да я ползвам от тестери за да не изсъхва след отваряне. Вероятно ще ми стигне за повече от 2 години, като редувам с други маски, взех 50 тестера, като количество се равняват на повече от две пълноразмерни маски. Както винаги, Мира е изпратила  доста тестери подарък. Heart Eyes
В гръб абсолютно и аз изглеждам на 28 Laughing та затова се изкуших LaughingLaughing
Losec Summa Elixir Essence Secreta попоглеждам и аз, после си поглеждам запасите, после пак красотата и съм си го нарочила за рождения ден, все пак от година на година все по-хубава трябва да ставам! Grinning
Скрит текст:
PS Снощи си правя тренировката около 21,30 (да се разбира греба пред телевизора) и по едно време с потрес осъзнавам, че старичkата, пухкавичка и посбръчкана, но стилна актриса в сериала ми е Джулия Ормонд. Боже, депресирах се! В моето съзнание е толкова млада и красива! Проверих, на 52 год е!

# 616
Да, при по-тежък грим свалям и аз с дегримьор и тампон гримът от очите първо, но с Банила Ко прекъснах постепенно да го правя, защото се справяше. Много тежък чак не ми е бил гримът в интерес на истината. Например без очна линия. Но имах доста и тъмни сенки и водоустойчива спирала (каквито са май всички корейски, ако не кажете коя не е) и фдт, коректор, пудра, бронзант, руж, хайлайтър, червило. Намерих тази снимка в нета.

Аз ползвах голяма кутия от първият, original, но виждам че има такъв за суха кожа, който бих пробвала, а защо не и лилавият за чувствителна кожа.
Някой пробвал ли е различен балм от розовият?

Агент, наистина много остаряла изглежда Джулия! Кой е сериалът?

# 617
Simple Smile  А недейте така, мега дийл си е ритуал и емоция, харесали, нехаресали си е елемент от бекграунда на всяка почитателка на азиатската козметика.

necha, как ме изкуши с тези ампули.

Може ли линк за магазина на мира, че не съм си го запазила.

MaNishma и аз така, направила съм си уж план до нова година какво да ползвам, но нещо все ме изкушава.

От два дни се чудя тайландската серия с арбутина къде да я вместя и с какво да още да я ползвам.

# 618
Зарежете, нищо не ми пращайте. Като прочетох по-подробно и лошо ми стана - то електронен подпис, то регистрация...Предпочитам да дам 12 лв и да оставя БП да се занимават.

От мега дийла забърсах само околочния на Purito Green Level, бях си го заплюла от блога на хубавата баба. По-късно може и крема за лице да взема, ако не е свършил.
На ресток не се надявам, цяла сутрин няма да мога да погледна ни компютър, ни телефон.

# 619
Nesha, тези ампули много интересно звучат... Направо вече искрено страдам, че няма как да пробвам и ползвам всичко, което ми хваща окото.

Valandin, ти какъв СМС чакаш?

MaNishma, олиото си мирише на билки и жен-шен. Типичен hanbang аромат.

# 620
...От два дни се чудя тайландската серия с арбутина къде да я вместя и с какво да още да я ползвам.
Zari, може ли линк към тази тайландска серия?
Срам ме е да го кажа, но въпреки вчерашните указания, пак пропуснах началото. Малко ме е яд за крема и озаряващата ампула на Limese, не че нямам други неща...

# 621
Simple Smile 

necha, как ме изкуши с тези ампули.

Може ли линк за магазина на мира, че не съм си го запазила.

zari65 , от тук вземам ампулите, цената е най-ниска, плащам  $ 2.50 за препоръчана пратка, че нещо обикновените от Корея ми се губят по пътя, бях писала и преди, от 10 само 2 получих и сега или плащам за проследяващ номер или надхвърлям определена стойност на покупките за да ми изпратят с безплатен проследяващ номер.
Ето линка към ампулите вторият път си взех от него заедно с ампулите и това сетче и ми изпрати пратката с безплатен проследяващ номер
За двата продукта платих -$12.43 защото уцелих месечния код с отстъпка -20 % от ибей.
Ето и линк към магазина на Мира

Viola, сега страданието е по-леко в сравнение с това да си вземеш нещо, което да искаш да ползваш, но да не можеш защото имаш натрупани продукти, които и тях искаш да ползваш и в един момент да се чудиш ръце ли, крака ли да мажеш с изостанали околоочни или кремчета за лице Joy

# 622
Viola, обърках се, имах предвид писмо-покана или там както се казва това, което пращат от пощите, че пратката ти е на митница.

# 623
Агент, наистина много остаряла изглежда Джулия! Кой е сериалът?
Хмм, не било сериал, било филм (първото, което ми попадна на Амазон Прайм)
https://www.imdb.com/title/tt6684884/?ref_=nm_flmg_act_4

# 624
  • Sofia
Вчера освен него отворих и Hadalabo Gokujyun cleansing oil, което ще пробвам тази вечер и нямам търпение, че много го хвалят в Йесстайл и него.

Я го имам и го ползвам в момента. Харесва ми. Помпа и половина за тонирана слънцезащита, запечатваща безцветна пудра, черен молив за очи, спирала, руж и матово червило (на голдън роуз матовото - червено, което няма махане. Grinning). Свали всичко, ама аз обичам хубаво да омажа лицето с олиото. Grinning

За това иде реч, нали, че що опаковки и шарении, да не те подведа.
Скрит текст:

# 625
Viola, обърках се, имах предвид писмо-покана или там както се казва това, което пращат от пощите, че пратката ти е на митница.
Аз за моята пратка нищо не получих, но в момента, в който видях, че по тракинг е на митница просто им пратих документите на мейла. Ако имаш проследяващ номер друго не ти трябва.

# 626
MaNishma, понеже и аз като тебе искам всичко да пробвам, си взех комплект с минита. Ето да те изкуша Smiling Imp https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F143140337352. Ама не съм ги опитала още, само розовия преди сума време, но ти за него си знаеш.

Ох, днес какъв каръшки ден... мегадийла е виновен, от него ми тръгна на зле!
На всичкото отгоре съм болна с температура + всички екстри и реших, че трябва да се лекувам с Artemisia ампулата на Миша Joy

Непонятно ми е що за издънка е това - в мегадийла тия 5 маски са 12$, а извън мегата са 5,36$ Astonished

http://jolse.com/product/md-nature-republic-real-comforting-mask … et-24g-5ea/23207/

http://jolse.com/product/nature-republic-real-comforting-mask-sh … et-24g-5ea/15691/

# 627
blixa, не само са по-скъпи маските на мега дийл, ами и има само един вид. Joy За пет долара можеш да си избираш от 20 вида. Какво да кажа, в шок съм!

За балмовете, нееееее. Не. Няма да ги купя. Grinning Ще чакам ти да ги пробваш и да ми кажеш кой как е.

sunatraction, това е олиото, ама...нещо май не ми е ден. По скоро седмица. Не съм впечатлена бе. Хубаво, мазничко е, ама не достатъчно. Joy Хора от мен си е това, не са продуктите.

Скрит текст:
Минах на по-висок % третиноин и пак ми се раздразни много кожата. Disappointed Не като първият път, но все пак доста. Козметична диета сега малко.
ivalinna, ти как си? Мина ли ти вече раздразнението? Аз тази вечер сложих хиалуронова к-на на мокра кожа (нямах дразнене), кремът за който ти казах LRP. И някой написа май вчера, че смесва рициново масло със серум и забърках една манджа с Awake asleep серума и се чудя да го слагам ли.. Grinning

# 628
Тhe ant is, купих ги от физически магазин в чужбина, като видях double milk and triple white и не устоях.
Линковете са да видиш продуктите
https://www.amazon.com/BEAUTY-BUFFET-Double-Triple-Refining/dp/B074W3X291
https://www.ebay.com/itm/Beauty-Buffet-Scentio-Double-Milk-Tripl … 0ml-/192489182889

И сега се чудя къде да ги вместя, почнах ретинола и идеята ми беше постепенно да мина всеки ден или да редувам.
Пък ако почиствам с това с арбутин и отгоре какво да слагам се чудя.

necha,  мушнах ги в кошницата и ще чакам код и аз.

# 629
MaNishma, аз взех и трите крема още рано сутринта на другия ден. Мазах цял ден като се сетя... и от трите Blush Вечерта ударна хидратация - премиум есенцията, и млякото на Хада Лабо, на Блайт и двата хидратиращи серума, подсетихте ме, че имам и тестери на snail and azulene маската на Тиам и понеже бързо попи, хидратиращато маска на Sum.. и на края регенерираща на Сулвасо, преди всичко това- оризовия тонер на I'm from.. и едно Шипково масло на Ароматика намерих Grinning голямо мазане и голямо щипене беше и не знам къде попиха всичките тези продукти, но попиха Simple Smile Вчера цял ден си се белех, но днес вече само по носа. Днес сутринта само леко щипкане и съм доволна. Ще изместя сега вместо в петък, в четвъртък.. да мога си се беля на спокойствие събота и неделя.

За балма на Ароматика - трябва да е с мека консистенция. Където имам "кладенчета" направо си е като олио. Ползвам успоредно с него и Clean it Zero (розовия) - по гъст е определено.
И двата свалят водоустойчивата Better than sex (най-неуспешната ми покупка в последно време), но Ароматиката се справя като че ли по-добре (размазвам балма в длани и задължително на сухо лице, една капка вода да има почва да емулсифира и след това оставя мазен филм)
Хеймиш за водоустойчив грим бие и двата балма, но аз нещо не му харесах аромата.

Много, много бързо възстановяване ти пожелавам Kissing Heart Blush И още веднъж благодаря за помощта Blush

Общи условия

Активация на акаунт