Азиатска козметика и грим 13

• 31 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Въпрос към всички ползващи сплаш маските, да си ги имам предвид за по-нататъшна покупка. Те ли са продуктът за химическа ексфолиация в рутината ви или освен тях ползвате и други неща? Ако ползвате, защо, не ви е достатъчна ексфолиацията със сплаш маската или просто си имате наличности и редувате Simple Smile Освен това, ако ползвате повече от един продукт, в един и същи ден ли ги съчетавате двете или редувате? Идеята ми е да си взема тази със зелен чай след като ми свършат падовете на Cosrx, но ако е недостатъчна като действие, да си знам, че имам нужда от още нещо. Само да напомня, че ползвам в момента през вечер продукт с ретинал за горната част на лицето + продукт с третиноин и антибиотик за долната, та ексфолиране си имам и нямам нищо против да я карам по-леко с химичната ексфолиация (падовете в момента ползвам веднъж седмично във вечерта, в която ползвам и глинена маска). Благодаря!

# 631
https://jolse.com/category/mega-deal/588
Има ново зареждане в МД.

# 632
# 633
Голяма красота е тази мска! Какво ли няма да измислят братята корейци Heart Eyes
Доста добър състав- ниацинамид на първи позиции, много хумектанти т.е. ще работи за хидробаланса в дълбочина. Не би била  подходяща за мазна и акнеитича кожа.

# 634
Здравейте момичета,
ще ви разкажа малко за моята рутина, леко е объркана, с надеждата да ми помогнете,защото почнаха да ми се появяват доста черни точки и е очевидно някъде бъркам:
1. Балм на Хеймиш
2. Измивно ползвам на Неоген - Real Fresh Foam Cereal, мирише много гадно и си чакам на Innisfree Jeju Volcanic Foam, която доста ми допадаше
3. Един два пъти седмично минавам с винените падове на Неоген
4. Тоник на Иннисфрее с Hyaluronic acid
5.От няколко дни вечер слагам серум с витамин Ц на Ciracle, изчаквам 10-15 мин слагам хидратираща ампула остатъци от JM mask ( сутрин не слагам витамин Ц, на Насифик Фитониацина)
6. Вечер слагам на Лабиот рековъри крем.

Имам тундра прес серума на Блите, ползвам го спорадично, от време на време слагам шийт маска, спорадично и лимоновия пилинг на Сикрет кий, който просто се опитвам да изхабя. Слънцезащитата ми е на Неоген day light protection for sensitive skin, нея ползвам от седмица. Дайте съвет, да не би да слагам по- голямо количество и затова така да се появиха тези черни точки.

# 635
Имам боровинката на Неоген и въобще не измива, та ако и твоето не измива и след като не може да почистиш добре балма, нататък хем се запушват пори, хем не е добре за последващите продукти.

# 636
Ето знаех си, че ще е очевидно, но кой да се сети.

# 637
Shilentze, както е посочила Зари причината може да е не добро измиване, но като цяло рутината ти леко ме притеснява. Като гледам по грижата си със смесена/мазна кожа и основно работиш за избистряне на тена?
"хидратираща ампула остатъци от JM mask" какво означава? Всеки ден ли се ползва. Всичко, което е в графа спорадично колко спорадично е (специално чага серумът)?. Labiotte lotus total recovery cream ли е кремът?

Имам една молба към новите К-фенове HeartHug
За да ни е лесно на всички, моля, когато се пускат въпроси по рутината да се спазват няколко неща:
1. Да се даде информация за кожата- възраст, тип (суха, смесен, мазна, чувствителна..), основни нужди на грижата (пъпки, бръчки, петна, рога... кой каквото го тормози Grin)
2. Информация дали и от кога ползвате многостъпкова рутина, само корейска козметика или в комбинация с друга.
4. Какъв е въпросът, на който търсите отговор - как да се включи даден продукт/цялостно мнение за структурирането на рутината/възникнал проблем и тн.
4. Подробен и коректен разпис на сутрешна/вечерна рутина по стъпки и продукти.
Да се дава максимална информация по прилагането (начин на насяне например),  както и да се пишат целите (оригинални) имена на продуктите, за да може да се погледне състав.

(Теди, това май ще е добре да се сложи на първа страница? Flowers Hibiscus)

# 638
Здравейте, загледах този серум от МД http://m.jolse.com/product/md-elrastory-healing-serum-30ml/23417 … ry/588/display/1/
Виола е писала в предишна тема, че й лепне, някой друг ползвал ли го е да сподели със същото впачатление ли е? Макар че знам че Виола е със суха кожа, аз съм с комбинирана и може би на мен ще ми лепне още повече?
Искам да си взема за зимата успокояваща/подхранваща ампула/серум, и тази хем е с центела хем с прополис и хубав състав та ми хвана окото. Thinking

# 639
Момичета, разцъквам днес да видя какво ново има и попадам на това тайландче предлагащо  корейски продукти. Доста ме развесели Smile
Скрит текст:
Написал е, че  Secret Essence Mist  на Su:m37 е произведен в Тайланд, както и много други корейски брандове в магазина му, за срок на годност е написал 2-3 години след изпращането, а то не се знае кога ще е при тази висока цена Joy "Expiration Date: after shipping 2-3 years", а в описанието е написал "Brand : Clarins"

Viola, zari65 снимах състава на CHITOSSIL THREAD LIFTING AMPOULE в по-близък план
Скрит текст:

# 640
Valandin, за мен като цяло сплаш маските са глезотийка. Много са готини за употреба, миришат приятно (за разлика от повечето продукти с киселини) и са мултифункционални, но всичко което правят можеш да постигнеш с най-обикновен хубав киселинен тоник по избор Bha/Aha/Pha. Ако не наблягаш на ексфолиацията спокойно може да заменят падовете на Cosrx, които също са достатъчно леки.

necha, много благодаря за състава! И сега започва чудене и четене какво ще да прави хитозана за кожата Grin
Колкото до продавача- напълно е възможно да си е тайландско . Там и в Китай е най-голямото производство на корейски ментета.

BeStrongMoms, ампулата на Elrastory не само че лепнеше ами и никакъв ефект от нея не видях. Накрая я доизмазах по тялото. Иначе състава е супер, ама....

# 641
Благодаря, Виола, ще прочета назад за успокояващи/подхранващи продукти, които са хвалени в темата, не ми е зор точно тази ампула да купя Blush
В този ред на мисли искам да споделя нещо, та да ме насочите дали само при мен е така или си е нормално. Исках да използвам нещо успокояващо в рутината си и затова си купих Neogen Real Cica Pads, но някакси серумът/есенцията сякаш ми остават на повърхността на кожата,ако намажа повечко даже ми лепне. Взех си и мостри от Purito Centella Green Level Buffet Serum, понеже страшно харесах други продукти от марката, но по същия начин ако сложа повечко лепне, ако е по-малко усещам да остава леко на повърхността, не ми попива докрай. Това нормално ли е за центалата,така ли се изразява успокояващото действие? Искам да се харесам с центелата, да й дам ли още един шанс в състава на крем или пак ще имам същия резултат и просто не е моето нещо?
Благодаря Ви, момичета Hug

# 642
Виола, ще сложа точките на 1стр.
В този МД се отплеснах, такива неща съм поръчала, че ще имам до живот.
Получих трюфеловото олио на NEOGEN толкова е гъсто, че ми е любопитно дали и колко ще попие.
От тази вечер внасям 3 нови серума и един  околоочен крем в рутината, защото свършиха предните серумчета които ползвах, ще споделя след около месец какво се случва и кои са новите серуми.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 19:04 от Анонимен

# 643
Теди, супер си Hug
Много ти завиждам, че ще отваряш нови неща! Аз от няколко месеца почти нищо ново не съм включвала (само околоочния на medi-peel и Aha 8% на isNtree), а само поръчвам..... Grin

# 644
Виола Innocent, отварям по 1 продукт от вид изключение правят серумите от тях 2-3 отварям и ползвам всяка вечер.

Общи условия

Активация на акаунт