Азиатска козметика и грим 13

• 31 257
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Успя ли някой да хване евтините ампули на Миша, аз хванах само бб крема за 3 долара.

Ампулите не, но бб крема видях ама не се престраших, че 21 цвят не знам какъв е. Яд ме е, че под носа ми изпуснах есенцията на Labiotte.... Аз взех околоочен и слънцезащита на Миша, както и почистващото на Нада. Утре на рестока може да си харесам още нещо Grinning

# 601
  • Sofia
Мен ме е яд, че под носа ми грабнаха червения серум и лосион на Миша.

Ама си взех Борабит нощната ампула, Ол араунд сейф блок тонинг сън теншън и Лабиот есенцията Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:16 от sunattraction

# 602
21 e е светло, за бяла кожа си е.
И както нямаше да купувам повече слънцезащита не можах да устоя на тази джъмбо опаковка за 9 долара. Ще почака, ама за тия пари не му мислих много.

sunattraction и при мен така, на последната стъпка ме сецна с ампулите.

# 603
Мен ме е яд, че под носа ми грабнаха червения серум и лосион на Миша.

Ама си взех Борабит нощната ампула, Ол араун сейф блок тонинг сън теншън и Лабиот есенцията Stuck Out Tongue Winking Eye
Значи предлагам да наложим закон - който види някоя голяма оферта (като тази на Лабиот, за която те мразя), да се взимат по 2-3 бройки.. после делим митницата и пак сме на оферта Grinning

21 e е светло, за бяла кожа си е.
И както нямаше да купувам повече слънцезащита не можах да устоя на тази джъмбо опаковка за 9 долара. Ще почака, ама за тия пари не му мислих много.
Добре, че не я взех, че аз съм от по-мургавичките тонове, въпреки че вече доста ми се избели лицето след всички корейски чудности Simple Smile

# 604
  • Sofia
Коя е тази джъбо опаковка, нещо сме се разминали по трасето с нея. Grinning

Зари, точно цъкнах "купи" и нъцки.... Grinning

BEL@, ама преди да предложим този закон, е хубаво да се направи списък с всеобщите любимци и тогава. Bowtie

# 605
Нямаше нищо на Hyggee, разочарована съм. Взех само редовната слънцезащита, макар че се чудя дали утре да не поръчам на Тиам витамин Ц серум, че Меланото както отиде на митница, Бог знае кога ще си го взема...

# 606
Ми аз вече свикнах да ми отнасят всичко под носа... Едновременно пред компа и с тел в ръка, ама пак същата история. Имам чувството, че залагат по 1-2 бройки от нещата на супер далавера. Взех един от комплектите с магнитни четки на Пони и на Елизавека протеиновата маска за коса, че да не съм съвсем капо. На рестока хич не се и надявам Weary
На Миша ампулата с пелин леко ме изкушава, но засега само си я гледам.

# 607
Моля за помощ на ЛС за подаване на декларация към митниците за YesStyle кашончето ми, реших да взема нещата в свои ръце. Та, Виола беше помолила преди няколко страници за помощ как описвате отстъпките и т.н., моля за същото сега. В описанието продуктите с намалението и тотала с отстъпката ли слагам или пиша реалния тотал и някъде в бележка слагам, че има отстъпки и т.н. Благодаря!

# 608
И аз моля за помощ. Може направо копи пейст на съобщението. Серумите ми от йесстайл сто процента ще отидат на митница.

# 609
  • София
Ми аз вече свикнах да ми отнасят всичко под носа... Едновременно пред компа и с тел в ръка, ама пак същата история. Имам чувството, че залагат по 1-2 бройки от нещата на супер далавера.
На мен ми се случва за първи път да не успея да купя поне едно от нещата, които ми бяха в кошницата, много се вкиснах .  Crossing Arms А и не вярвам, че ще ги пуснат пак утре на рестока.

# 610
Аз все още съм въздържател, успешно. За два месеца две поръчки само. Smile И не само. Пуснах си в темата за размени допълнителни неща, които съм взимала от лакомия и такива, които не ползвам вече по една или друга причина. Дори ги изпратих накуп на едно момиче днес. И съм решила да си купувам вече само това, което ми трябва, че то любопитството ми край няма, а изкушенията са много.

Та имам и въпрос към тези, които ползват Ароматика шербет. Що така твърд този балм момичета, няма разтваряне! Търках, втривах, обаче не се стопи добре както бях свикнала с Банила Ко преди това. И верно, че бях с пълен пакет грим, но не можа да се справи кой знае как, особено със спиралата на очите. Това е само първо впечатление разбира се, но много ми е интересно и при вас ли е така? Вчера освен него отворих и Hadalabo Gokujyun cleansing oil, което ще пробвам тази вечер и нямам търпение, че много го хвалят в Йесстайл и него.

Редактирам се да ви питам и за олиото на Sulwhasoo. Ползвам малко мострено, 30мл е май, измива отлично, но мирише ужасно. Някой ползва ли го и ако да и при вас ли мирише лошо, да не е моето развалено нещо..

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 15:00 от MaNishma🌸

# 611
Аз пък пропуснах целия мега дийл...Sob Не, че исках нещо ама друго си е да имаш избор

Valandin, предполагам, че питаш за попълване на декларацията стойност?
Аз написах стойностите по продукти, както е в ордъра, а тотала е реално платения след всички отстъпки. Нищо друго не съм доуточнявала - нали за това имат ордър и платежно да си гледат, и да си смятат. Хайде пък да не им върша цялата работа аз!

В тази връзка -освободиха ми пакета . Този път само 2 седмици от изпращането на документите да получаването на СМС, което си се ядва Grin ДДС-то е изчислено по реално платена сума след отстъпките от двата кода, а днес вече и от сайта са ми въззстановили таксите като стор кредит. Като цяло съм доволна.
Все още не съм съвсем наясно как ще се справя с описването на пратката, която чакам и е частично канселирана и в следствие платена изцяло с кредит, но те митничарите така или иначе няма да ми признаят кредита като отстъпка, така че няма голяма значение какво ще напиша като тотал.

MaNishma, много странно! При мен ароматиката става направо на олио. Дори в кутията си стои мекичък балма. Нямам проблем да махам 100% ежедневен грим с него, но честно казано тежък грим на очите винаги първо свалям с демакиант,защото ме дразни като се разтече тази чернилка. Банила не съм ползвала, мога да направя сравнение само с Хеймиш от корейските, но не ми е по-твърд в никакъв случай.

# 612
Нищо не си харесах от МД днес Simple Smile. Агентче, от месец всеки ден влизам в ибей и гледам Su:m37 Secret Essence Art Collaboration Special Edition и успешно се въздържам от покупка, убеждавам се, че не е за мен защото след 40 г. възраст се препоръчва Losec Summa Elixir Essence Secreta,  ако пуснат някоя лимитка от нея ще стрелям със сигурност. Да споделя впечатления от един интересен продукт CHITOSSIL THREAD LIFTING AMPOULE
Скрит текст:
Няма кой знае какви отзиви за него. Препоръчва се за възраст 45+, не е за превенция, а за коригиране на съществуващи проблеми. Подходящ за дами с тънка кожа. Състава е много изчистен, не знам дали се вижда на снимката. Приготвяне - смесват се две ампули, течността се изсипва при ампулата с конците, разклаща се за кратко докато се разтворят конците и приготвената доза се съхранява в хладилник. Нанася се само вечер, след двойно почистване и ексфолиране. Една доза ми стига за 3 пъти, нанасям обилно на лицето, под очите и на шията. Попива много бързо, не лепне, ужасно стяга кожата, не мога да си отворя устата и сякаш лицето ми е  хванато в менгеме Grinning Успявам обаче да пуша цигари в това състояние... След около половин час нанасям серум, но стягането отново се усеща, по-поносимо е. Вече привърших третата доза, забелязвам стягане на кожата, намален размер на порите и лек лифтинг ефект. Днес ми е пристигнала в пощата и още една кутия с ампули. Не знам  дали ще поръчам трета опаковка. Иска ми се да се  освободя от всички продукти, които съм натрупала и да започна да сe концентрирам само върху любимите ми Su:M37 и запасите с продукти на O HUI The First Geniture.
Нашата приятелка Мира използва само продукти на Su:M37 от серията Losec и изглежда прекрасно, не и давам повече от 28 години, а тя е на 43 години. Пристигна ми последната поръчка от нея, изпратена на 18 октомври, взех я от пощенския ни клон на 26 октомври в събота, пощата не работи с клиенти, но на мен ми се обаждат като пристигне нещо, вип клиент съм им. Blush
Скрит текст:
Любимият ми мист на Su:M37 и бабъл маската им с въглен, предпочитам да я ползвам от тестери за да не изсъхва след отваряне. Вероятно ще ми стигне за повече от 2 години, като редувам с други маски, взех 50 тестера, като количество се равняват на повече от две пълноразмерни маски. Както винаги, Мира е изпратила  доста тестери подарък. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 15:15 от necha

# 613
Виола, един колега в офиса, който постоянно се разправя с митници, ми каза да направя същото! Благодаря ти за отговора Simple Smile Иначе, смс още нямам, обаче утре отивам въоражена с документите и действам.

MaNishma, не се справя и при мен Ароматиката задоволително. Хайде, със спиралата вече се научих - след първото размазване на балма на сухо намокрям леко лицето да емулсифира и търкам още малко. Обаче един лек мазен слой + слой фдт си остава, него свалям чак с второто измиване с втория продукт.

# 614
Харесвам го много, особено като застудее, но го ползвам като тоник самостоятелно или с други тоници. Любима комбинация с hada labo gokujyun premium. Успокоява, овлажнява и плъмпва кожата (поне при мен). Гледала съм ревюта на блогъри с различни типове кожа - харесва се.
Ненаситната му душа много се точи на LANEIGE Cream Skin 150ml, макар че от коментарите които виждам, всеки сам си избира кога и като какво точно да го ползва в рутината си. Някой да има опит с продукта?

Общи условия

Активация на акаунт