Азиатска козметика и грим 13

• 31 389
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Може да е тип стик слънцезащитата, тогава след няколко часа и ако трябва да я подновя и аз го слагам върху бб крема. То не, че след толкова време е останало нещо от този бб крем Simple Smile) В тази връзка обожавам къшъните с фактор 50 Simple Smile

# 241
Агент,не си спомням какво сме коментиали за хиалурона, но ако те интересува нещо специално за ампулата на Ample:N, питай Simple Smile Пролетта някъде я бях взела, заедно с хиалуроновия тоник, пептидите и ампулата керамиди.
Хиалуроновата ампула е с лека консистенция,прозрачен гел, който бързо попива. Има алкохол в състава (както и тоника) и на моята суха кожа не се хареса, но на комбинирана/мазна е супер. Хубавото е, че освен ниско-молекулна хиалуронова киселина съдържа  и керамиди плюс ксилитолов комплекс и, разбира се,  ниацинамид, аденозин, аргинин и други прекрасности Simple Smile . Тонерът също е с  керамиди и ксилитол . Консистенцията е млечен гел с лек аромат, който при контакт с кожата се превръща в течност.
 За себе си оставих в рутината само керамидите като алтернатива на PKY Moisture serum  и пептидите (вече съм заредила една 100 мл за пролетта)

Ей, сега като писа Виола за Мелано и се сетих да питам есенцията с ферменти на Неоджен правилно ли мисля да я нанасям след него? Тоест, измиване сутрин, Мелано-то, Неоджен след 10-15 минути и накрая слънцезащита.
По принцип-да. аз нанасям винаги първо Меланото, после всички тоници и серуми, но е важно какво е измивното и ,ако не е ниско pH, дали се прави пауза. Не е грешно и да се нанесе първо тоник( балансиращ), да се изчакат 5-10мин, и после продукт с вит.С. Това дори се препоръчва при много чувствителни кожи или при висок % концентрация.
Вит.С, ферменти и СПФ не е ли малко недостатъчно?

# 242
http://jolse.com/category/benton/102/
Кой търсеше Benton?
Днес и утре до 43%, но май не са много продуктите.
Азззз, много благодаря Gift Heart

# 243
BTW, вече таксата за задържана пратка е 4.80лв, а не 3.50лв., т.е се дължи вече почти по 17лева на пакетче...
От сайта на БГ Поща:
За пратки (малък пакет, М чувал и колетна пратка) подлежащи или задържани от митническите власти за осъществяване на митнически контрол, се заплаща цена 4,80 лв. с включен ДДС.

# 244
Отивам да си сложа Меланото на сухо лице, да си сипя кафе и се връщам при вас...
Та по ред:
1. Не знаех какво е "бръчки 11";

2. Никога няма да си направя труда да отговоря на съфорумка, изискваща инфо и помощ по подобен начин;
...
4. Това Мелано действително ми изсветли  сериозно петната, въпреки издънките ми със слънцезащитата поне половин дузина пъти;
...
Аз съм го виждала във FB група на DECIEM ( компанията-майка на The Ordinary) и реших, че е "американско нещо".
Може и да го поръчам това Мелано, май само аз го нямам, но моите петна са хормонални, не луничкави.

# 245
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
BTW, вече таксата за задържана пратка е 4.80лв, а не 3.50лв., т.е се дължи вече почти по 17лева на пакетче...
От сайта на БГ Поща:
За пратки (малък пакет, М чувал и колетна пратка) подлежащи или задържани от митническите власти за осъществяване на митнически контрол, се заплаща цена 4,80 лв. с включен ДДС.
Joy Разбира се. Това ще да е защото вече пращат смс, отговарят на мейли, потвърждават, че са получили документи, звънят ви, за да напомнят за декларация-стойност - ако не вдигнете, ви пишат учтив мейл с генериран красив подпис - изобщо европейско обслужване и цени. Очакваме да вдигнат малко и скоростта за обработка, за да си даваме по-охотно парите.

# 246
Catalano, направо да чувстваме обслужени, така да се каже Joy
Сега ще разбера дали са се забързали. В петък пратих документи на мейла, въпреки че СМС не съм получила, нито известие ( ще настоявам за отстъпка от таксата Laughing), а още нямам отговор че са приети за обработка.Сега се започна голямото чакане...

# 247
От три дни ползвам Petitfee Agave Cooling Hydrogel Eye Mask и са много приятни , усещам сякаш леко озаряване и охлаждане на зоната около очите след тях. Сутрин си правя кафе, гладя.. минимално свличане. След тях си слагам и околоочен.
Преди това ползвах розовите Koelf Ruby & Bulgarian Rose Eye Patch и ми щипеха и пареха, лесно се свличаха.
Не ми харесаха генерално и като миризма - не харесвам бг роза.

На моменти съм с нормална кожа, друг път с мазна.
Ползвам ги за превенция при 1-ви появи на бръчици. Нямам тъмни кръгове и торбички. За разкош ги ползвам и се надявам да си струва услието и времето Simple Smile Междувременно и аирол слагам около очите.
Заредих се и с тези на PETITFEE β-Glucan

# 248
Митница не митница нямам избор, не мога да си позволя да сменя корейската с нашите боклуци, които за нищо не стават.
Иначе и аз смс не получавам и си искам отстъпката Grinning
Мъчи ме и сезонен косопад, и току ще напълних една кошница с шампоан, есенция в джолсе, както и бентон ще взема.

# 249
  • Sofia
Идвам да се похваля. На митницааааа съм.  Grinning

# 250

По принцип-да. аз нанасям винаги първо Меланото, после всички тоници и серуми, но е важно какво е измивното и ,ако не е ниско pH, дали се прави пауза. Не е грешно и да се нанесе първо тоник( балансиращ), да се изчакат 5-10мин, и после продукт с вит.С. Това дори се препоръчва при много чувствителни кожи или при висок % концентрация.
Вит.С, ферменти и СПФ не е ли малко недостатъчно?
Измивната ми пяна е 5.5, така че си мисля, че съм ок без пауза след измиването. Чувствам си кожата много по-здрава и балансирана в момента със съзнателно по-орязана рутина. Вероятно през зимния период ферментите ще заместя с есенцията на Hyggee сутрин. Категорично не видях ефект за себе си от 7 или 10 стъпки в дневната рутина Simple Smile Всъщност, като се замисля, вечерната едва достига 7 стъпки Grinning По-скоро наблягам на масаж с ролер сутрин и вечер и балансирам между доста силни активни съставки, които и без това са достатъчно изискващи и съчетаването им в една рутина е трудоемко занимание.

# 251
  • Germany
Tedi, аз си поръчах нещо от Япония за коса, ще споделя и за него, когато и ако дойде 😉 Agent, ще ми е интересно след време мнение за Тайм Трежъра. Ползвала съм серума мисля, много ми харесваше като усещане на кожата, но малко нещо като нищо ми се стори. Обаче ако е цяла серия може пък по-така да е резултата.

# 252
Моля да ми дадете примерен линк за тази флорна вода с маточина.
Нещо не можах да се ориентирам как да я търся на английски.

# 253
Идвам да се похваля. На митницааааа съм.  Grinning
И аз съм на митница. Пратката е от Jolse. Дребни нещица - спирали за мигли, вежди, очни линии, общо 8 броя, едве ли тежат повече от 100 грама, но надхвърлят 40 долара. Засилвам се да поръчвам над тази сума за да бъде пратката с безплатен проследяващ номер и сега ще платя над 30 лв. ДДС и митническа такса за обработка на документите.Rage

# 254
От сайта на БГ Поща:
Виола, откога е тази промяна в таксата? Миналия месец като ходих ми взеха само 1.50лв.
Редактирам се с още една питанка: как си превръщате мейлите в pdf? Пробвах няколко онлайн конвертера както и един add on на Chrome, но ми ги превръщат винаги в бял лист хартия без самата информация на него.

Общи условия

Активация на акаунт