Къде в Бургас? (56)

• 51 196
  • 787
  •   1
Отговори
# 540
МОже ли да споделите къде сте я гледали?

И на мен предстои регистрация,но в трудова борса.
Дори и онлайн,искат ел подпис.
Ето тук:
https://nova.bg/news/view/2020/04/01/283526/%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D … D0%B5%D1%82%D0%BE

# 541
Момичета, знаете ли как протича сега пътуването с автобус до съседни населени места? Майка ми е с адресна регистрация в съседно градче( по постоянен адрес), в последните месец е в Бургас, но няма адресна регистрация тук.. Трябва скоро да отиде си свърши нещо и след няколко дни да се върне в Бургас. Може би няма да има проблем с отиването, понеже ще ходи в собствения дом, но после ще може ли да се върне? Ще е нужна ли декларация?

# 542
Момичета, знаете ли как протича сега пътуването с автобус до съседни населени места? Майка ми е с адресна регистрация в съседно градче( по постоянен адрес), в последните месец е в Бургас, но няма адресна регистрация тук.. Трябва скоро да отиде си свърши нещо и след няколко дни да се върне в Бургас. Може би няма да има проблем с отиването, понеже ще ходи в собствения дом, но после ще може ли да се върне? Ще е нужна ли декларация?
Ще трябва да си извади настоящ адрес в  Бургас и вероятно пак ще пише декларация.На всички изходи има кпп,проверяват и не пускат.Мъжът ми в понеделник вади настоящ адрес и стана много бързо,3лв,такса.

# 543
И автобусите ли спират? И ако не решат да пуснат човека, какво, свалят го и го оставят на изхода на града?

# 544
И автобусите ли спират? И ако не решат да пуснат човека, какво, свалят го и го оставят на изхода на града?
Спират ги и проверяват. Дори служебните автобуси спират и събират декларациите на всеки поотделно.

# 545
Здравейте!
Знаете ли, в сегашната ситуация, има ли оптика, която работи / за изготвяне на очила по рецепта /.Интересувам се за такава, по възможност, да е в центъра.

# 546
Има кабинет на д-р Проданова на ул.Лермонтов 21, там има и оптика, тел. 84 56 15, попитайте

# 547
А1 в мола дали работи ?

# 548
# 549
  • Бургас
В Кауфланд работеше миналата седмица.

# 550
Здравейте, дълго време не съм била до центъра, Елитис работи ли?

# 551
Здравейте, дълго време не съм била до центъра, Елитис работи ли?
Да, работи.

# 552
Здравейте, дами!
Малко се срамувам да попитам, имайки предвид настоящите обстоятелства, но знаете ли работеща маникюристка някъде около Демокрация, Оборище, Центъра в тази част към Лазур.
Въобще не ми се ходи, но гелът почна да се бели и се страхувам да не се увреди плочката, а сама пък ще е фаталто сигурно.Worried

# 553
Здравейте, дами!
Малко се срамувам да попитам, имайки предвид настоящите обстоятелства, но знаете ли работеща маникюристка някъде около Демокрация, Оборище, Центъра в тази част към Лазур.
Въобще не ми се ходи, но гелът почна да се бели и се страхувам да не се увреди плочката, а сама пък ще е фаталто сигурно.Worried
Beauty Studio V мисля, че работят. Можеш да им пишеш във фейсбук и да питаш. На ъгъла на Оборище и Гурко е салона.

# 554
Здравейте, освен от интернет, могат ли да се намерят декларациите за пътуване извън Бургас някъде? Нямам наличен принтер.

Общи условия

Активация на акаунт