Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои нови еврейски училища и как са организирани?
Какви са новите руски училища и кои са техните целеви клиенти?
Какви са впечатленията за частните училища в регистъра на МОН?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои нови еврейски училища и как са организирани?
Нови еврейски училища, като Фондация Лаудер и Прокредит, предлагат специализирано обучение по език и религия за своите ученици. Организацията на тези училища включва комбинация от езиково обучение и религиозно образование. Освен това се споменава, че финансирането за 134-то училище е намалено или прекратено.
-
Какви са новите руски училища и кои са техните целеви клиенти?
-
Какви са впечатленията за частните училища в регистъра на МОН?
-
Какви са разликите между училищата, които предлагат състезателна математика и тези, които предлагат курсове за подготовка за НВО?
-
Какво е мнението на форума относно посещаването на курсове за подготовка в 7. клас?

За кои прословути курсове става въпрос? И кой какво отрича яростно? Или аз нещо не съм прочела преди модератор пак да се намеси?
) достатъчно говори както за нивото на подготовка, образование, така и за средата. Точно защото не търся само НВО смених училището. Иначе щях да си остана там където бях, защото детето беше спокойно, щастливо, лежерно, колектива беше супер, преподавателите даваха вид, че се стараят, щото нали училището е и това... и щях да го пратя на курсове в 6-ти и 7 клас за да покрие дупките от предните години. И да се чудя как да му обясня, че всъщност лежерната домашна удобна училищна среда не е много полезна за бъдещото "състезание" в което неминуемо се впуска крачейки през живота. И, че среда от умни и активни и амбициозни деца е по-добрия избор от фалшивите усмивки на директорката, уж създаващи дух, отношение и среда.