КАУФЛАНД - тема 38

• 59 836
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Мерси! bouquet
Аз, не че нямам, но не съм виждала там май.

Ако имаш път към Лидъл, виж ги, има различни цветови комплекти.

# 691
Утре ще мина, Лъки, той е до нас. Simple Smile

# 692
Бяхме днес до Кауфланд, купих някои неща но съм разочарована че нямаше от детските чорапи и чорапогащници. Купих 5бр. кисело мляко Olympus уж на 0.87ст., вкъщи видях че са ми го маркирали на 1.09ст., не съм за стотинките ама ми стана тъпо че уж са намалени ама не. За поредна седмица почти нищо няма четвъртък-петък....

# 693
Отстъпката за млякото е отразена долу на касовия бон, след цялата сума. Те го маркират на 1.09, но там ще видите отстъпките - продукт на 1,2,3 ... или на която е там позиция в бележката

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 22:29 от Анонимен

# 694
Да, вярно не се бях сетила. Хем доста пъти ми се е случвало най-отдолу да е отстъпката. Нищо де продължава да ме е яд за чорапите и чорапогащниците Grinning

# 695
Дева, днес ги гледах в Тракия, има. В дъното на магазина, срещу фризерите със замразени пици и зеленчуци някъде.

# 696
# 697
Дева, днес ги гледах в Тракия, има. В дъното на магазина, срещу фризерите със замразени пици и зеленчуци някъде.

Благодаря! Simple Smile

Сега видях, че ги има в новата брошура на К. Simple Smile

# 698
# 699
Сега си накупих четки, за метене, за метене, за килими, за маса, за ръце, мивка, WC, нa по 0,39 ст.
Хубаво, ама дръжките не стават, на ситна резба са, а тези които се продават в Бг са на едра резба.
Иначе, за който се интересува, стоят си на местата за промишлени стоки. Хубави са.

А дръжки продават ли отделно, или поне с дръжки ли са тези, че една четка имам тяхна, на която не мога да ѝ намеря дръжка.

# 700
Отворих си аз брошурата. Има селпак, най сетне! Но тя не беше ли към 12 лв на промоция?  Rolling Eyes

# 701
Беше.Ама не само в Кауфланд навсякъде всичко е увеличено.

# 702
Да бе, нови брошури, нови цени, постоянно. Селпак и зехтин ще взема аз.

# 703
Нищичко не харесах аз. Обаче, колкото наближават празници цените са...леле мале!!

# 704
  • 1st floor
Тоя коледният дядо от брошурата много кльощав нещо, висят му панталоните. Все едно е от темата за нисковъглехидратното хранене...
Загледах се в Стария ловец Странджански дядо. Някой пробвал ли е, става ли за ядене?
Мляко Пършевица ще взема, сладолед Джимис, брашно Топаз мел за хлебопекарната, че тъкмо ми свършва, разтворимо кафе Чибо Голд.
От коледните чашафи, ако са хубав памук, ще взема. Рехавият не харесвам. Стоманените ножове пускани ли са до сега? Някой с мнение за тях? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт