КАУФЛАНД - тема 38

• 59 836
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Че те не са ли толкова по принцип?

# 676
Че те не са ли толкова по принцип?
Не, 9,99 бяха

# 677
  • Русе
Днес уцелих това, 7 бр. за 6 лв. Simple Smile
Скрит текст:
Ами, те са си толкова пари. Ако не се лъжа в каталог на Лидл ги гледах и малко по-евтини.

# 678
Не, с червен етикет бяха, 40%.
9,99 редовна цена.

# 679
Скрит текст:
Ами, те са си толкова пари. Ако не се лъжа в каталог на Лидл ги гледах и малко по-евтини.

И аз вчера ги мернах и някаква такава цена сякаш видях. Ще погледна пак сега, че ще ходя на "разпродажбата" Flushed

... Пардон, в Лидл ги гледах аз. Чак сега видях, че темата е Кауфланд...

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 06:31 от agnesana

# 680
Абсолютно сте прави Лидл си бяха 7лв,тук намалени от 9,99 ....

# 681
Не ми харесаха подбраните цветове в тия комплекти.

# 682
В Лидл има кашони от тези кутии с лакове, нещо няма интерес, 7 лв. са. Аз си харесах цветове, но ме притеснява дали не съхнат бавно. Ако някой знае, нека сподели.

# 683
Скрит текст:
Ако ти допадат цветовете, добре. Иначе в Елитис на бройка са по левче, тоест пак толкова пари.

# 684
  • оттам, откъдето започва България
Да се отчета: Обадиха ми се от централата на Кауфланд и казаха, че няма т. блокчета Дюк 2 бр., не знаят и дали въобще ще има. Ама по-скоро - не. Каза ми дамата, че ги били свалили като асортимент от сайта им, но не са, проверих, все още се предлагат, нищо че въобще ги няма.
Иначе ме покани да отида да си купя комплекта Дав, че били заредили. Simple Smile

# 685
  • Карлово
Сега си накупих четки, за метене, за метене, за килими, за маса, за ръце, мивка, WC, нa по 0,39 ст.
Хубаво, ама дръжките не стават, на ситна резба са, а тези които се продават в Бг са на едра резба.
Иначе, за който се интересува, стоят си на местата за промишлени стоки. Хубави са.

# 686
В Лидл има кашони от тези кутии с лакове, нещо няма интерес, 7 лв. са. Аз си харесах цветове, но ме притеснява дали не съхнат бавно. Ако някой знае, нека сподели.

Тази седмица ли са в Лидл?
Аз там като че ли не съм виждала лакове досега?

# 687
Не, от по-стара брошура. Търси ги до продуктите на Фаворина.

# 688

Тази седмица ли са в Лидл?
Аз там като че ли не съм виждала лакове досега?
Хепи, има лакове, същите са като твоите, цена 6,99. От миналата седмица са.

# 689
Мерси! bouquet
Аз, не че нямам, но не съм виждала там май.

Общи условия

Активация на акаунт