КАУФЛАНД - тема 38

• 59 938
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Сега вече се колебая....
Какво толкова се колебаете, все пак са 30 лв., не са чак толкова скъпи. Или ще Ви харесат, или не, трети вариант няма.
За всяко нещо винаги мненията са противоположни. Взимаш и пробваш и това е, няма друг начин да разбереш дали ще си ок.
Какво толкова се колебая ли.... Ами все пак парите не ги бера по дърветата, 30 лв са си 30 лв и са си пари
 А иначе за хром Силистра може ли линк към сайта да разгледам!?

# 466
  • оттам, откъдето започва България
http://www.chrom.bg/products/7/%D0%A2%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D1%80%D0%B8
Тук и цените спрямо качеството са различни.

# 467
Съгласна съм, че са си пари, но са никакви пари за комплект тенджери, все пак.
Исках да кажа, че по разнопосочните мнения няма да се ориентирате, а най- добре ще е да ги пробвате, вместо само да ги мислите, а после да ви е яд, че не сте ги купила.
Не вярвам някой да бере парите си по дърветата и изобщо не съм имала това в предвид, но това е друга тема.
Всеки да си интерпретира нещата както иска.

# 468
+1 за Хром Силистра.
Иначе влизам да кажа, че външната батерия се оказа доста сполучлива. Зарежда се за около 6-8 часа, вчера зареди два телефона едновременно без проблем за сравнително кратко време. Като за 20 лв. е идеална. Има светлинна индикация за оставащия заряд.

# 469
  • София
Сега вече се колебая....
Имах ги, подари ми ги свекървата. Залепва всяко ядене в тях, изхвърлих комплекта. Каквито са им парите, такова им е и качеството - никакво. Тенджери не се купуват всеки ден, така че не си заслужава покупката.

# 470
Как са стъклените кутии?

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 10:02 от rovaru

# 471
  • Карлово
Кутиите са хубави.

Тенжерите не. По-добре 1 хубава тенжера, отколкото комплект боклучеви.

# 472
Как са стъклените кутии?

Супер са, какво да им е, много удобни за съхранение в хладилник и после директно претопляне в МВ.
А другите тенджери все пак стават ли за индукция?

# 473
+1 за Хром Силистра.
Иначе влизам да кажа, че външната батерия се оказа доста сполучлива. Зарежда се за около 6-8 часа, вчера зареди два телефона едновременно без проблем за сравнително кратко време. Като за 20 лв. е идеална. Има светлинна индикация за оставащия заряд.
Засякохте ли колко часа и за какъв капацитет батерия на телефона иде реч. Пример 4000 мАх се зарежда за 1.5 до 2 часа при бър заряд. Щом вас ви устройва е хубаво но ... Някой ще се подведе и ще виси 4-5 часа защото е с 4000 мАх или по-голяма батерия, а тези със сигурност нямат технология за бърз заряд.

# 474
Как са стъклените кутии?
Удобни са като размер, нося обяд в тях в офиса, не съм пробвала дали се разливат.
Хамина вкусен ли е, ножа и поставката вътре как са?

# 475
netman71 телефон с батерия 3000 mAh за около 1.5-2 часа от 6% до 100%. И да не е указано, че има бързо зареждане, но се държи прилично.
Мога да направя тест и с телефон с 4000 mAh Simple Smile

# 476
netman71 телефон с батерия 3000 mAh за около 1.5-2 часа от 6% до 100%. И да не е указано, че има бързо зареждане, но се държи прилично.
Мога да направя тест и с телефон с 4000 mAh Simple Smile
Благодаря не е нужно. Наистина добро постижение за батерия от този ценови клас. Да я ползвате със здраве!

# 477
  • Русе
Сиренето Лакрима 2 за 1 от предната седмица е ужаасно. Има вкус на гауда. Нищо общо с бяло саламурено сирене. Все се заричам сирене от промоции да не купувам, но все се изкушавам.

# 478
  • софия
Дами, какво е положението с каните и кафе машината тази седмица - струва ли си. ММ иска 2 кани да вземем , а аз искам машината за свеки, че от една година все й купуваме...Днес минах през люлинския Кауфланд и никъде не видях кани, не намерих и някой да ми отговори адекватно.

# 479
Дами, какво е положението с каните и кафе машината тази седмица - струва ли си. ММ иска 2 кани да вземем , а аз искам машината за свеки, че от една година все й купуваме...Днес минах през люлинския Кауфланд и никъде не видях кани, не намерих и някой да ми отговори адекватно.
Взех кафе машината вчера. Не е "УААУУ" , но става. Правих кафе тази сутрин с "Нова Бразилия", не става голям каймак. Ще пробвам с "Лаваца" следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт