Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 58

• 15 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
И аз смятам, че ще са двамата едновременно и ще е неусетно, докато си мислят, че няма нищо такова.
Но от двамата очаквам първо Марио да се осъзнае какво се случва, защото на него вече не му е чужда идеята, че не всичко е таман. Grinning
Ми то покрай тази "голяма любов" с Норчето не е трудно да му влезе тази идея в главата, докато Зорница имаше достатъчно вълнения и проблеми покрай бебето и документите, че всичко беше поставила на заден план и изобщо не мислеше за друго. Grinning

# 16
Доне , благодаря за темата ! От мен едно  Cocktail  за  стимулиране на настроението  в очакване на епизода с хубавото промо !
Като гласувах , видях ,че съм от преобладаващата маса Grinning  Само дето не знаем  сценарист- кукуригуто какви планове има .

# 17

И аз гласувах, че двамата едновременно ще направят крачка един към друг 😍 Надали ще стане  веднага, по-скоро си мисля, че ще стане неусетно.

# 18
Двамата едновременно, казвате?
Thinking
Скрит текст:

# 19
Thinking
Скрит текст:
А, Доне, сега като се замисля, защо пък да си нямат един катализатор в лицето на супер рентгенолога? ❤
Thinking
Скрит текст:

# 20
Димче, едва ли. Просто се пошегувах. Grinning

# 21
Мдааа явно бащата ще геройства не нашия герой Joy

# 22
Мерси за темата Simple Smile

Мдааа явно бащата ще геройства не нашия герой Joy
Като гледам повече от един ще геройства днес Grinning

# 23
Не знам само аз ли го виждам, но виждам Нора в ролята на Марио от сезон 6, Марио в ролята на Зорница, а Зорница - Банков. 🤣🤣🤣

# 24
Роси има известна прилика, но и много разлики за мен.

# 25
До нея вече има един чук, който търси друга наковалня JoyJoyJoy

# 26
Боби, Боби, Боби!!!! ❤

# 27
? В смисъл?

# 28
Значи, мислехме, че на Марио ще са му слаби ангелите, ама като гледам Норчето води по точки с една целувка 😄

# 29
Йеее, най-накрая ще си имаме разговор и Зорница ще си каже защо го остави и какво я е мъчило. Ще се сдобрят официално с прегръдка и после каквото ще става, ще става. Grinning

В смисъл, Доне, че Боби и Нора се целунаха. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт