Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 58

• 15 726
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
В смисъл, Доне, че Боби и Нора се целунаха. Grinning
Именно, в смисъл?
Кво значение има Норчето Joy

Другата сцена не ви ли е по-важна?

# 31
Доне, мислех, че питаш Роси, защо скандира името на Боби. Wink И двете сцени са важни, но Марио и Зорница са първи, разбира се. Grinning Aре, дай една прегръдка, нищо няма да ни стане. Joy Ех, Марио, искаш само прегръдка, а? До кога ли? Grinning

# 32
Важна ни е, Доне, ама чакаме да я видим първо, да не останем пак разочаровани Grinning

# 33
Опа...ама докато не ги видя женени не вярвам на Апостолова.

# 34
Oфф, петъчно ни удариха с хубавия чук по главата, само да не ни праснат с лошия във вторник, че да се отрезвим. Joy Чакам с нетърпение!

Аааа, Милан, не е задължително, имам алергия към сватби вече. Grinning Достатъчно ми е да ги видя като на финала в 5ти сезон - хванати за ръка и гледащи в една посока. Тогава всичко ще е точно. Wink

# 35
Опа...ама докато не ги видя женени не вярвам на Апостолова.
И това нищо не значи.
Винаги могат да се разведат аххахахах

Според мен прегръдката ще прерасне в целувка.
Айде, жеаля ви приятно цвърчене

# 36
И аз да изцвърча Joy
Норката каквато е откровена , веднага ще изтича да си признае . Това ще е добре , защото Марио няма да се чувства гузен ,че  не си е дал сърцето 100% и раздялата ще е по-поносима /за нея/ . Той май няма да забележи ...

# 37
Значи, мислехме, че на Марио ще са му слаби ангелите, ама като гледам Норчето води по точки с една целувка 😄
Марио го играе по-скромен и обран с тази прегръдка. Пък и са на прилично разстояние един от друг на тая пейка. Grinning

# 38
Аз току що изгледах. Като цяло скучноват епизод.  Историята с бебето вече ми дотегна.
Аз определено също виждам разменени ролите от 6-ти сезон. Дано финалът не е така покъртителен само 😱😜.
Кръстева е много права за Марио. Да видим къде ще му излезе краят 🤔. Поне най-после ще разберем какво стана на сватбата. Интересно как ще се стигне до този разговор.

# 39
Чернокоска за Ди Kissing Heart

# 40
Ех, красавица Heart
Чудя се дали някога ще я видим отново Зорница здрава, излекувана. Аз в началото на пети сезон си мислех, че е разнебитена ,ама тогава си беше направо китка Grinning

# 41
Ех, красавица Heart
Чудя се дали някога ще я видим отново Зорница здрава, излекувана.
Да, категорично.

# 42
Чернокоса и дългокоса Heart Eyes И с къса косичка е чаровна !

В момента си работя на фона на предаването на двамата лигльовци -Зуека и Рачков . Вие бихте ли познали  Велислав ако се е заврял в някоя маска ?

# 43
Аз не бих го познала, защото просто не бих допуснала, че би участвал Simple Smile Ама ето Бикът може да е Иван Юруков.

# 44
Не бих се обзаложила, че ще го позная, но от друга страна гласът му е доста специфичен. А само по фигура и с шлем на постановката на Дон Жуан винаги го познавам безпогрешно. Grinning Та 50:50 съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт