Малко толерантност към различните

• 8 570
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Не знаеш ???? Това е ваш, местен съд, който решава спорове. Не признава правните закони. Явно се представяш за друг. Имаше пикантни репортажи по темата. Аз ще попитам някой, случаен чистач и ще те информирам.

# 256
Не знаеш ???? Това е ваш, местен съд, който решава спорове. Не признава правните закони. Явно се представяш за друг. Имаше пикантни репортажи по темата. Аз ще попитам някой, случаен чистач и ще те информирам.

Наистина не знам. По новините и предаванията чат-пат я чувам, но никога не съм се интересувал, защото няма никаква реална власт явно. Единствено признавам Конституцията на България и съобразените с нея закони.

П.с. Видях, че си от Варна. Прекрасен град! Не знам положението с циганите във Варна какво е, защото не познавам такива от там. Наблюденията са ми единствено върху софийските цигани.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 16:37 от GreatPowerBG

# 257
Няма циганин, който да не знае какво е мешере. Тука пресоли манджата.

# 258

Нужно ли е да знам? Освен със законите на България трябва ли и с други да се съобразявам?

# 259
  • София

Нужно ли е да знам?
От обща култура? За културата и обичаите на етноса?

# 260

Нужно ли е да знам?
От обща култура? За културата и обичаите на етноса?
Вече проверих в гугъл и знам. Винаги е хубаво да се научават нови неща.

# 261
  • София
Съжалявам, но за мен или не си живял във Факултета, или не си ром или и двете.

# 262
Или е решил да каже, че не знае, за да се покаже по-извисен от хората в гетото. Което пък води до въпроса щом лъже за това, за какво още?

# 263
Или е решил да каже, че не знае, за да се покаже по-извисен от хората в гетото. Което пък води до въпроса щом лъже за това, за какво още?

Мога да докажа, че съм циганин веднага, ако желаете. И как незнанието на нещо е признак за извисеност?

# 264
Ама верно е манго хейт темата.

Циганин да не знае какво е мешере е все едно аз,българката, да не знам кой е хан Аспарух.

# 265
Ама верно е манго хейт темата.

Циганин да не знае какво е мешере е все едно аз,българката, да не знам кой е хан Аспарух.

Сравнението не е валидно. Пак питам.  иска ли някой доказателство?

# 266
Мен лично не ме интересува. Не съм от тия, дето влизат в обяснителен режим и държат последните думи да са техните. Не държа на всяка цена да променям мнението на околните. Моето също не променям на база многословие.

# 267
Не е важно кой стои насреща ви, а какво говори.
Чак досадно става.

# 268
  • София
Виж, момче.
Много хубави неща пишеш, разбирам те. Но! Роднини няма ли, големи родове сте? На Банго Васил не се ли събирате, кръщанета и сватби не посещаваш ли? По новините се дискутира, когато се избира Мешере.
Може и да си ром, но падаш от Луната.

# 269
Защо ви е трудно да повярвате, че има циганин, който не отговаря на стереотипите ви?

Общи условия

Активация на акаунт