AdeZ – силата на растенията в бутилка

• 9 782
  • 251
  •   1
Отговори
# 225
Не съм купувала напитки от семена и ядки, но бих пробвала. Знам, че са полезни и се усвоят бързо от организма.

# 226
Не съм купувала такива напитки, но с удоволствие бих ги пробвала

# 227
Никога не съм купувала подобна напитка за мен и семейството ми, но много бих искала да опитам.

# 228
Подходящи са за хора с лактозна непоносимост, както и такива, които не обичат да ядат плодове или ядки. С удоволствие бихме пробвали аз и семейството ми!

# 229
Купувала съм соево мляко, изключително вкусно, полезно и хранително.Много бих искала да опитам от вашите , здравословни продукти.

# 230
С удоволствие бих я пробвала.Знам че са много полезни тези напитки

# 231
Не съм опитвала такива напитки и ще ми е интересно да пробвам.

# 232
Ще ми е интересно да разбера ефекта от здравословните напитки Simple Smile

# 233
Отворена съм нови неща ,може да ми хареса.

# 234
Вземала съм само млека от растителен произход, тъй като не мога да пия мляко от животински произход и ми допаднаха. Интересен ще ми бъде вкусът и на този вид продукти.

# 235
  • Стара Загора
За хората, които имат непоносимост към лактоза и не приемат животински продукти, са страхотен вариант. Ядките са с полезни мазнини и не подуват стомаха. Освен това някои от напитките нямат нужда от подслаждане и добавяне на плод за вкус. Нискокалорични са, имат по-малко мазнини и въглехидрати, чудесен вариант за сладкиши вместо кисело или прясно мляко. А и за кафето стават. Simple Smile

Много голям фен съм на меката на Олимпус с шам фъстък и какао, както и на Scotti, затова ще се радвам да пробвам и тези. Simple Smile

# 236
  • Sliven, Bulgaria
Не съм опитвала подобна напитка. Би ми било интересно да разбера повече за нея и да я опитам.

# 237
Бих опитал с удоволствие!Не съм пробвал!

# 238
Не съм купувала такива напитки, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 239
Много са здравословните ползи на напитките на растителна основа и ще ми е интересно да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт