Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 352
  • 353
  •   1
Отговори
# 210
Ами, Боби, какво да ти кажа ... Той от малък е все така ... като е болен и искат да му прегледат ушите, както си му е реда, заедно с гърлото и т.н. лекарите все казват, 4е имал много wax навътре и не могат добре да го видят, ама това с години ... и аз питам лошо ли е, а те :"Не това е здравословно, този уакс е на4ина, по който ухото се 4исти" ... И все ми казват, като по4иствам, да 4истя само това, което е отвън, а не да пъхам нещо навътре в ухото ... и така ... Ли4ната все казваше, 4е някой ден ще ми даде направление за про4истване, което се правело на децата 4есто тук /нме на вси4ки, но било 4есто срещано явление/...
Той сега е добре. Не е вдигал температура от сутринта. Ухото не е за4ервено, но все още не дава да го докосвам и се свива от болка или страх, дори като му събли4ам някоя дрешка през главата ...

# 211
Звезди, опитва се да налапа вси4ко което докопа ама аз съм като зло ку4е паза4 та днес се размина с по4ерпката с пясък  Hug

Маи4е, бързо оправяне на Томи и пове4е да не му се слу4ват такива екстри Heart Eyes
Аз си бях помислила 4е дреб4о го боли ушето щото се опитва да 4е6е , ама педито каза 4е било или вреден навик или 4е6е никнещи зъбки....

# 212
МайчЕ, и аз така знам, чЕ уШната кал протектира. Естествено, когато е в повечЕ, се прави почистване. ОбачЕ от уШните си асистенти знам, чЕ колкото повечЕ почистваШ, толкова повече стимулираШ продукцията на секрета... newsm78
Ако не е зачервено вечЕ около уШето, и температурата спада, сигурно се оправяте  Hug Ти си си добър наблюдател, Ще го следиШ. А чЕ детето си е наплаШЕно и чуствително за уШето, разбирам. Аз като малка все страдах от уШи, и сега, ако ме преглежда доктор, подскачАм като ме пипне за лимфни възли там  Crazy
ЩЕ ви мине  Hug  Heart Eyes  bouquet

# 213
Buongiorno от Ботуша!
Гледам само аз останах на фронта да отчитам италианките ... Rolling Eyes

Майка бързам да ти кажа,при нас използваме едни фунии от восък за почистване на ушите..палят се и изтеглят ушната кал.Такива ползвам за цялата рода ,ето да видиш какво представляват

Стискам палци Томи да се оправи!  Praynig
Яд ме хваща на некъдърни лекари,милото детенце!

Нещо капки за уши не му ли предписаха?

# 214
  • MERIGNAC, FRANCE
Maйка, не се притеснявай, промиването на уши не боли, дано се оправи Томи  Hug

# 215

Арвенка/ВечЕрница, смяна на имена, а? Хмммм  Hug Повод?
Вечерница  или Arwen Undomyel ,
нов ник? И има ли повод? newsm78
 Ако нещо почне да ви вали, гърми и тн....ще ти услужа с моя аватар... колкото да се стоплите Hug  bouquet
Повод няма. Просто назря момента.

Майка, това с ушите много гадно. Аз помня като малка колко често са ме боляли ушите. Почти като зъбобол. Моите са карали и двамата отит и без антибиотик не сме минавали. Ама и абсцес?  Thinking Мисля че не беше толкова страшно това промиване на ушната кал, ама кому е нужно?

# 216
mama B ,
 сега като каза това за ушната кал и се сетих, че преди година бях ходила за ухото и ми бяха казали, че трябвало да го почиствам като си опъвам ухото, че да съм го чистела по - добре... кръсницата ми( мед. лице) от друга страна ме посъветва само в банята и с вода отвънка.....  ThinkingRolling Eyes и аз вече си чистя ушите на 2-3 дена с клечка...

kariluis
браво, че успяваш, понеже децата понякога са уж пред очите ти и в даден момент поразията готова!
 Crazy

Giorgia , как се казват тези фунии на английски? и на какъв принцип точно чистят? newsm78

# 217
Кате ,и на мен Вечерница ми харесва повече от Arwen Undomyel ,определено е по-лесно ,а и някак е близко до поетичната ти душа... Hug

Звездичка..ето инфо на английски тук

http://www.otosan.com/otosan_e/funziona.htm

аз ги използвам от години!  Peace

# 218
Благодаря ви за информацията. А капки не му изписаха. Не знам защо ... Не се сетих да попитам.

Кате, и аз мисля 4е Ве4ерница пове4е ти подхожда!

Боби, а каква е разликата между абсцес и обикновено възпаление на ушите? Или няма?  newsm78 Embarassed newsm78

Моми4ета, днес е Илинден. 4естит празник на вси4ки именници!!!   bouquet

Благодря на Калида за поздравите по слу4ай именния ден на милата ми сестри4ка.  Hug Heart Eyes

# 219
Благодаря ви за информацията. А капки не му изписаха. Не знам защо ... Не се сетих да попитам.

Кате, и аз мисля 4е Ве4ерница пове4е ти подхожда!

Кате ,и на мен Вечерница ми харесва повече от Arwen Undomyel ,определено е по-лесно ,а и някак е близко до поетичната ти душа... Hug

Ааааааааа, ама много сте мили и двете!  Hug
Аз като си направих тази регистрация си пуснах екранно име - Утринна звезда (просто грешен превод на елфическото Ундомиел), та реших да се поправя. Крайно време е. Така поне няма да има и възмутени забележки за "правописна грешка'" и пускане на теми "Аз не съм тази, ами онази".
Славе, ти се сещаш за какво говоря.
И още нещо да ти кажа за капките - тук, както и при вас нямат практика да изписват капки за уши за малки деца. Не че няма, но... смятат, че не е добре, заради късата евстахиева тръба и тн. Боби ще го обясни по-достоверно. Те затова и като са малки, страдат по-често от ушни инфекции като последствие от вирусна инфекция.

# 220
Привет банда  Party

тук е адска жега
Искаме
Ама ... няма  Tired

Много сте изписали... довечера ще ви чета  Wink Whistling

Дидонке
честит ви мини рожден месец

Майка
стискам палци всичко да мине бързо при вас  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 13:26 от Eli cz

# 221
чЕстит празник, именници   bouquet  bouquet  bouquet

МайчЕ, и двете са възпаления. При абзцеса, в зависимост къде се намира се обхваЩат прилежаЩи тъкани, по време на развитието се оформя кухина с отпаден клетъчен продукт и т.н..
ама ти да не си мислиШ, чЕ е това при Томи. ФАктът, чЕ вечЕ кожата не е зачЕрвена е изключително добър знак  Hug При "уШното" възпалението се локализира в каналчето, във 2 или 3тото ухо (това са структури на уШетата)...Не го мисли, и не чети излиШно да се плаШиШ. В антибиотичната ера такива проблеми се реШават бързо. Малко са го позатлачили с този парацетамол, но Ще мине сега  Hug с антибиотика. Ти го следи за други симптоми, по отпаднал, темп, замаен, с главоболие...И стига си се тревожила. Вярвам, чЕ най страШното е минало, сега е под протекцията на антибиотик   bouquet

# 222
Боби, а не трябваше ли да дадат и капки?  newsm78

# 223
Сега седнах да ви из4ета. Ама наистина много сте писали. Отивам да гледам снимки от Приморско!

Кате, какво е ADD? 4акс ега видях 4е си ми писала и ти за капките за уши. Благодаря!   bouquet

Нана, кофти недоразумение това с люлката, ама на мен и без това ми се стори нестабилна за 2,5-3 годишно дете а ти казваш 4е била за над 2 години  newsm78 Сега сигурно ве4е ти е смешно, но си представям какво разо4арование е било, като са я доставили  Sad #Crazy Нищо, след време ще си спомняш и ще му разказваш за първия му подарък от мама послу4ай рожден ден  Hug Mr. Green Crazy
А какво е това бебе Алекс, за което ти се възхищават другите моми4ета? Не съм в те4ение явно...  newsm78

Анет, ние уж сме по-големи, но и аз все още се притеснявам да не падне, като се прави на много смел по ескалаторите. Стресна ли се малката Ния?

Дидка, да ти е 4естит първия месец от живота на МИки!!! Нека много да е здрав и щастлив! Hug Heart Eyes  bouquet

Тали, как е положението при вас?

# 224
антибиотика Ще проникне във всички тъкани, не се бой  Hug ако е трябвало да дадат какпки, не вярвам да са го "спестили"...в Бг може би Щяха да дадат, но антибиотика Ще свърШи добра работа. понеже не е правилно да "лекувам" от дистанция, само мога да ти казвам според това, което те притеснява, какво е добре да проверите, мила  Hug Heart Eyes зАтова ти казах да го наблюдаваШ за тези неЩа в предиШния пост. Не се тревожи   bouquet  bouquet  bouquet
Ще мине. виж че и сама казваШ, чЕ темп. е спаднала, че не е зачервено около уШето. да мине мъничко време,Ще видим как действа антибиотика, и ако трябва за твое успокеоние пак до болницата Hug ЛЕкарят, който ви преглежда педиатър ли е?

Общи условия

Активация на акаунт