Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 360
  • 353
  •   1
Отговори
# 195
  • MERIGNAC, FRANCE
Привет и от мен от българска земя  Hug
Пътуването мина по-леко отколкото си мислех  Laughing В първия самолет Тони заспа о6те при излитането, та при кацането трябва6е да го събудя. Във втория оба4е не се спря, но бяхме сами на 3 седалки, та бива6е. Дори стуардът ни глезе6е, жалко само за горкото мом4е зад нас, което се опитва6е да спи, но Тони предпо4ита6е да му пее  Laughing Вси4ки бяха много мили и ми носеха Тони на ръце до коли4ката, даваха му бонбони и игра4ки.
Сега сме при щастливите баба, дядо и вуй4о и Тони е във вихъра си  Hug
Майка, в понеделник когато едната кола се с4упи отивах на кине(зитерапевт), не на кино  Laughing  Wink  А в4ера скъпия като ни остави на летището, се е наложило да се прибира с такси, защото и другата ни кола се е с4упила, то лошото не идва само и голям каръцизъм ни е налегнал.
Ели, пропуснала съм снимките май  Sad
Звезди, щях да ти пи4а нещо, ама забравих какво  Embarassed , много инфо ми се събра наведнъж, не ви бях 4ела от понеделник.
Нана, и на мен ми се струва4е странно, 4е лиулката беше за деца над 2 години, пък то защо било  Laughing
Дидка, 4естито ти мъни4ко рожденни4е  Heart Eyes
 Hug на вси4ки ви моми4ета мили!

# 196
добро утро, минавам само за  кратко преди да сме излезли с моето дреби.

О мама щтрумпф, ако знаеш как ми се ходи в България  Cry Cry Cry Ако имах поне малката възможност , щях и за няколко дни дори да отида!

Хубав ден на вси4ки и до дове4ера.

# 197
Mama Strumpf ,
 аз знам какво си забравила да ми пишеш:
 ето това:  Hug
 и това:   love001
 Или греша? newsm78
 Mr. Green

Браво, че вашето пътуване е минало толкова добре!  bouquet Сега се наслаждавайте на почивката!  bouquet

Да  дадеш една  Hug и   love001 на "твоето дреби"  bouquet

# 198
Звздичке, гледам ти аватара и се сетих за една статия в днешния Билд. Ставаше дума точно за Марс и затова, че тази "хладничка" планетка тази година е виновна за неистовите жеги по северното полукълбо. Защото, видите ли, орбитата и тази година я била отдалечила от нашата Земица и така сме се разминавали с охладителния и ефект. Mr. Green

# 199
Звздичке, гледам ти аватара и се сетих за една статия в днешния Билд. Ставаше дума точно за Марс и затова, че тази "хладничка" планетка тази година е виновна за неистовите жеги по северното полукълбо. Защото, видите ли, орбитата и тази година я била отдалечила от нашата Земица и така сме се разминавали с охладителния и ефект. Mr. Green
Много ми допадна информацията не съм я знаела... (аз я сложих понеже нали си е планетата на моя зодиакален знак....) обаче е факт, че от както съм го сложила и  си умираме от жега тук по Холандско...дали имам и Аз пръст в цялата тази работа? Thinking Crazy newsm62

А ако взема да си сложа и едно по-топло моренце или някой нагревател ..дали и Северно море ще се затопли? newsm12

Очаквам идеи всякакви  Crazy moresmile

# 200

А ако взема да си сложа и едно по-топло моренце или някой нагревател ..дали и Северно море ще се затопли? newsm12

Очаквам идеи всякакви  Crazy moresmile

Надеждата умира последна!  Whistling

# 201
 Rolling Eyes
Знаех си аз....че хубавите неща се случват само на другите newsm62

# 202
Аз само ей така да побутна темичката по-нагоре...днес всички ли сте на   grinning039 ???? newsm78

Rolling Eyes

# 203
Аз само ей така да побутна темичката по-нагоре...днес всички ли сте на   grinning039 ???? newsm78

Rolling Eyes
Аз само ще си мечтая за плаж. Докато девойката ми червенее из къщи с гипса си хич и не си помислям за такова приключение.
Предполагам по Закона за всемирната гадост, че като и го свалят и ще стане хладно и дъждовно.  ooooh!
Аз ближа рани днес - вчера помагах на мъжа да пълня едни кофи със строителен боклук и сега не мога да си мръдна ръцете от мускулна треска

# 204
Zwezdi, на плаж не, ама за сефте пуснах Алексът на пясъ4ника с други дреб4овци и веселбата бе6е пълна. Ей до сега 4истих пясък от дупето и други места  Hug

# 205
Ей ме на ...
тук съм
писах писах и се затри ...  ooooh!

# 206

Rolling Eyes

не, не сме  Rolling Eyes В офиса, на сянка, пред компа...очите ме болят вечЕ (пак) Аз май трябва да си проверя леЩите и диоптрите Rolling Eyes

Добър ден, сладурки  Hug
Сутринта пак опитах да пиШа и пак ми се затри постинга  Close Та сега не знам докъде Ще го избутам...

Ели, не помня дали ти казах какви сладури сте всички на снимките  Hug Гого заминава този уикенд на море, приготвя се, аз сънувам коШмари  Crazy (ако знаете какви неЩа си представям, не е истина)

Звезди, ти на работа ли си? Пататника е едно неЩо, като палачинка, от картофи, с джоджен, яйце и сиренце, мнооооого вкусно  Hug Да, от Родопския край е  Heart Eyes

А къде е Майка? Не успях да прочЕта дали се е вяствала вчЕра...Дано да се оправят с Томи, представям си колко и е притеснено  Confused

Арвенка/ВечЕрница, смяна на имена, а? Хмммм  Hug Повод?

Дидка, гледах аз проблема ти фотографиран...Абе, миличКа, бива ли така?? За да ти е спокойно, като се прибере коремчето и те се скриват (стриите)  Hug Естествено, остава мъничка резкичка, ама ти Ще си си хубава и с тях  Hug Освен това, практично да подходя: наистина сега са активни стриите (розовички) и точно сега е момента да им въздействаШ. НАмери кремчЕ (питай в аптека), което заличАва белези (имаШЕ различни в Бг, ама като не помня имена...) И съвсем медицинско да е, има такива за заличАване на белези след операция. И задължително попитай дали можеШ да го прилагаШ като кърмиШ (някой са на базата на ретинол, което не е препоръчително да се прилага при кърмене/бременност).
Да ти кажа, и моето дупе е със стрии, обачЕ като се изпече малко и като се стегне (кога ли  Rolling Eyes) хич не ми пречАт  Hug
А пък да нагуШкаШ едномесечния принц, и баткото съЩо. Мина ли добре ваксинацията??

Калидка, изненада ме със Смолян   bouquet ГуШ на Дана сладурана.

Нана, не си се ядосвай, с толкова неЩа около теб и реШения за взимане, и ентусиазъм покрай ходеЩия човек и рожден ден организация...иии, не ти трябва повечЕ, за да се объркаШ. дано да успееШ да замениШ покупката. А да ти кажа, чЕ аз досега все по домове изпраЩам дрехите и на тукаШния чЕрвен кръст (повече мои, някой и на Гого), тук давам на приятелки, ама май наистина е по добре да ги даваШ на определен човек, за да е сигурно, чЕ детенцето, което има нужда Ще ги носи...чувала съм разни истории за домовете, как лелите си прибират хубавите неЩица от даренията ... Rolling Eyes сигурна съм, чЕ не е вярно за всички, и все пак понякога ме гложди мисълта...

ТАлиданчЕ, гуШвам те силно. чЕтох темата, тръгвах да отговарям, ама се спирах навреме...по закон (аз съм си го наложила) избягвам такива пререкания, заЩото си знам, чЕ Ше ги приема личНо. Смао мога да гадая как се чустваШ, ти, и всички други момичЕта, които трябва да живеят в новините (ние само ги гледаме...) Гледам вечЕр новините и непрекъснато се сеЩам за теб. Кураж. И късмет. Понякога си мисля, колко много трябва да сме благодарни за животите си, за здравето и за мира. Много се разтройвам от такива неЩа...уф..

Всички, които не споменах поименно гуШвам и изпраЩАм слънчЕви, ама 15 градусови прегръдки  Hug

# 207
Първо искам да благодаря на вси4ки, които са си мислили за нас и за това Томи да се оправя по-скоро. Попрегледах набързо какво сте писали и ми ставаше мило всеки път, като видех как някой се 4уди как ли е Томи и му пожелава да е здрави4ък скоро!  Hug Heart Eyes Аз тези дни не съм много редовна, но направо се бях побъркала ве4е. .. Какво беше това нещо, тази температура ...Писна ми от лекари. В понеделник на лекар - давайте му Парацетамол и го наблюдавайте, вторник ве4ер - на Емърджънси - детето било Файн, снощи ве4е съвсем не биваше работата, та пак на лекар по нощите ... Е, не ми издържаха нервите и силите /след безсънни нощи/ и май малко сопнато се държах  Embarassed Обясних много притеснено и настоятелно на докторицата, 4 е ми писна детето ми с дни и седмици /знаете откога се вла4им, само затихва и пак наново .../ да е температура и какво ли още не, да го виждам 4е е зле, а те да ми обясняват, 4е бил файн!!! Е, в крайна сметка ... къде ли не му се втора4ваха ... Гърлото му било за4ервено, ушите май не били много в ред, ама общо взето не бил много зле ... а ухото му едното е ужасно 4ервено отвън и не дава да го докосна там ... Е, изпратиха ни с думите 4е ще се оправи и Парацетамол  Shocked #Crazy Sick С кофи го пием ве4е Парацетамола. Що Парацетамол изпи за 2 месеца ... не ми се мисли. Днес ве4е при ли4ната настоях да се направи нещо, тя напъха едно нещо в ухоро, взе секрет, каза 4е не й харесва изобщо работата, после го огледа добре навътре, възпалено било ... Изписа Аугментин, изпрати проба от ухото в лабораторията, а нма мен ми даде направление да му направят дренаж на ушите, след като свършим с антибиотика, и пак да ида при нея.
Искам да ви питам  сега някоя от вас има ли опит с тези неща - про4истване на ушите може би се казва. Болезнено ли е? Де4ицата ви имали ли са такива проблеми?

# 208
Вечерница  или Arwen Undomyel ,
нов ник? И има ли повод? newsm78
 Ако нещо почне да ви вали, гърми и тн....ще ти услужа с моя аватар... колкото да се стоплите Hug  bouquet
Аз пък вдигам гири за мускули на ръцете и мЪжо се   Mr. Green и вика:"я, по полека, че от мускулна треска няма да можеш да работиш утре"...пък то днес нищо ми няма на ръчичките... така , че ако искаш идвам да помагам Hug
 Колко време и остана на малката да е с гипсчето?

kariluis ,
 малък сладурчо!
 Не се опита да хапне пясък? Hug  bouquet

Maika ,
 да ти кажа аз какво правя вече като напиша нещо по дълго ( че от както ми се затриха не един и два постинга си умирам от яд Sick #Cussing out ) и си го copy - рвам и чак после натискам "публикувай" ... така ако нещо се обърка постинга ми не е загубен...давам рефреш , влизам си в темата  натискам си отговор и си го paste- твам bowuu ,
Пък ако форума е "загубен" за доста време си го пействам в някой документче и пак по описания начин и после само добавям новото! Whistling Crazy

mama B

то и аз така в една от обичайните ми форми: atwork , че в тоз пек работи ли се( извинения само да искаш) Mr. Green
Ей сега отивам да потърся в Готварския, ако няма нищо искам рецепта Crazy Hug

Хаха, 15-градусови прегръдки с 30 градусови...знаеш ли какъв пушек ще се вдигне  love001 newsm62 Hug Hug Hug

Maika 2
,
ooo сега пък ушето.. те вашите страдания край нямат! Дано  Praynig да му помогне антибиотика и да се оправяте вече и никого, никога вече да не се разболявате! Hug  bouquet

# 209
МайчЕ, това на абсцес ми приличА, както ми го описваШ. Слънцето мамино  Confused Верно са ви влачили много. аз пък нали ме нямаШЕ, и май съм пропуснала дълго боледуване на Томи. ВчЕра ти бях писала, ама не знам дали не ми се затри точно този пост, казвах ти да ми изпратиШ на личНи координати, ако искаШ, имам скайп... А иначЕ, продължавай да го следиШ. Кога ЩЕ са ви готови резултатите? А дренажа кога Ще е? Ако Томи повръЩа или има диария трябва пак да кажеШ на докторите, заЩото м,оже да има проблем с усвояването на антибиотика...
Ох, гуШвам те. пиШе пак.

Общи условия

Активация на акаунт