Новата(17.07-24.07) седмичка, изпълнена с надежда и още нещо...

• 8 306
  • 353
  •   1
Отговори
# 75
Недоспала, 4орлава и крива, но малко по-спокойна, се вклю4вам да ви "проверя" как се развивате без мен  Mr. Green и да дам "от4ет" за нас...
Снощи, както може да се предположи, не спахме много-много. Температура, неразположение, безсъние ... 4етохме приказки, пяхме песни, давах Парацетамол, обтривах с хладка вода с оцет, при което опищяваше квартала, но температурата се смъкваше с поне 3-5 десети ... От в4ера по обяд не е повръщал. не го боли ве4е и корем4ето. Няма апетит, но това не е 4ак толкова страшно...

# 76
Недоспала, 4орлава и крива, но малко по-спокойна, се вклю4вам да ви "проверя" как се развивате без мен  Mr. Green и да дам "от4ет" за нас...
Снощи, както може да се предположи, не спахме много-много. Температура, неразположение, безсъние ... 4етохме приказки, пяхме песни, давах Парацетамол, обтривах с хладка вода с оцет, при което опищяваше квартала, но температурата се смъкваше с поне 3-5 десети ... От в4ера по обяд не е повръщал. не го боли ве4е и корем4ето. Няма апетит, но това не е 4ак толкова страшно...

Mайка, не може ли да го заведеш на лекар - милото  Hug измъчили сте се и двамата Tired

# 77
Е, водих го на лекар, естествено, още в4ера, след като повърна. Не 4е това променя нещо ... в пове4ето слу4аи. Казаха да му давам Парацетамол и да го наблюдавам за остри болки долу вдясно в близките 12 часа. Взеха му и урина, която на място веднага провериха за инфекция на пико4ните пътища. ОК беше. Казаха, 4е ако не е апендикса, може да е просто поредния вирус. Аман ве4е!!!
Сега седнах да ви из4ета. Доста сте писали ...

Мистик, посмях се за кекса/'секса  Mr. Green

Ехей, Бобсън, пак си била на красиви места и имаш какво да разкажеш. Тюлени и аз съм виждала на живо, при това много на брой, но не в естествената им среда, а в един местен атракцион за подводния свят, аркти4еските експедиции и т.н. Томи много им се радва ... Браво и за щуката! А някое фото няма ли?  Flutter
Благодаря ти за съветоте относно Томи и симптомите на апендисита  Hug Heart Eyes

Амейски, доста неприятно това с пожара  ooooh! Thinking А тези хора /една жена и двама мъже/ защо са в болницата? Къде са били? Как са пострадали? Аз помислих, 4е докато вси4ки са спяли, някой е подпалил гаража ...

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 05:15 от Maika

# 78
Наталинка - хубавинка, честити Ви ходещи крачета

...нацелувай Бобчо от мен Hug

# 79
Момичета, прочетохте ли това   #Crazy #Crazy #Crazy

# 80
Здрасти и от Щатско! Grinning
Много пишете и докато ви изчета и направо нямам сили да пиша. Wink
Върнах се 2 години и нещо назад във времето, когато направихме на моя Ник прощъпулника. Всички предмети докосна и най-накрая размаха черпака. Голям майтап ми е още като се сетя. Да са живи и здрави дечицата ни!
Войни .... Sick Не искам да коментирам конкретна война - просто като чуя война и ми стига да ми се смрази в душата. Мъжът ми е бивш военен. Не е бил на мисия в Ирак, но негови колеги бяха и вече не са сред живите - светла им памет! Бяха на неговите години и имаха деца повечето...Така че откадето и да се погледне една война, все на човешка смърт и страдание "мирише".
 НИЩО, АМА АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ОПРАВДАВА ВОЙНАТА!Naughty
Лично мнение!

# 81
Дидка,
Като пусна линка и го прочетох. Направо ми е като виц.  Laughing Ама знам, че има всякакви луди и не ме учудва много.

# 82
 Ще го нацелувам, Дидка! Сега започвам да го дебна да видя за колко дни ще се пусне окончателно. То било голяма тръпка това пускане.  Blush Все едно аз съм проходила, толкова се зарадвах.
 А това за рибата, направо изби рибата.  Mr. Green Аз като го прочетох, без да се замисля веднага пуснах тема в клюто, обаче много бързо ме срязаха, че вече го били коментирали. Blush Ама много бързо действат тези момичета, а аз като не съм влизала там отдавна и съм изпуснала пак.  Whistling

# 83
Ти що не спиш душата newsm78
Да не си правила сутринта рано секс, упс, обърках  ooooh! кекс на Вальо Mr. Green

# 84
Ей, ама не го оставихте този к/с/екс намира  Joy Сега и Дидка с тези риби и дезодоранти ... на деликатни места...  Mr. Green

Мариякара, мила, 4акаме те с най-прекрасната вест скоро!!! Леко и безпроблемно раждане ти желая!   bouquet

Мам4е Щрумпф, неприятна слу4ка това с колата...4е и с киното си се разминала. Е, филм4е можеш и друг път да гледаш, но лошото е 4е сега ще си имаш главоболия с колата. А как си прибра де4ко от яслата?  newsm78

Кате, какво прави Тедсънка? Тя много отдавна не се е вясвала насам по форумско...  newsm78

Нана, голям мерак за тази люлка, а?  Hug Heart Eyes Май пове4е се вълнуваш от рожденика.  bowuu

Ех, МакДирок4е, то хубаво по терли4ки...ама много рядко се вясваш тук. Липсва ни Джулката и нейната 4аровна усмивка пък  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 06:35 от Maika

# 85
Ей, ама не го оставихте този к/с/екс намира  Joy Сега и Дидка с тези риби и дезодоранти ... на деликатни места...  Mr. Green

Майка, ами тук е 23.30 и за какво да мисля Mr. Green
...чакам вече ooooh! с нетърпение кога ще съм готова за цуни - муни  luvbed

Май е време да лягам, че к'ви ги пиша Blush

# 86
Скоро май ще 4еститим ходещи кра4ета на Нана! То си е голямо вълнение. Моят Томи проходи около годинката уж, та после се поспря и 4ак на година и 4 месеца се пусна пак ... Не бързай с прощъпалника. Томи около първия си рожден ден се пускаше, щъпуркаше между мен и татко си, като го о4акваме с отворени обятия... но не много стабилно и не особено уверен. На смия РД имахме и питка по слу4ая, но всъщност стабилното му прохождане беше 4 месеца след това и тогава имахме истински прощъпалник, с предмети, от които да си избере и т.н., както е традицията...

# 87
...чакам вече ooooh! с нетърпение кога ще съм готова за цуни - муни  luvbed

Ами ... какво да му 4акаш  newsm78 КОтгато ТИ си готова, тогава ... само и единствено от теб зависи ... Аз ли4но, доста време след раждането, не си и помислях, но при всеки е разли4но ...

# 88
Аз даже пуснах тема в готварския за рецепта на питки.  ooooh! Whistling Обаче пусти мерак...Аз като съм тук и съм много зле с тези празници. Даже и питка на 40 дена не съм правила, защото не се сетих и така си отиде. И за това сега съм решила прощъпулника да го направя, както си го пише по книгите.
 А ако знаете какви невероятни идеи има в сайта на бг-мама за празнуване на рожден ден. Веднага си откраднах няколко, които мисля да включа.

# 89
Даже и питка на 40 дена не съм правила, защото не се сетих и така си отиде.

И аз не направих, но по нашия край /Бургаско/ май няма такава традиция по принцип, така 4е аз няма как да се сетя за нещо,което например сестра ми не е правила, като си бях в БГ ...  newsm78 Но пък моят рожден ден беше 4етиридесетина дни след раждането на Томи и се бяхме събрали у нас женска компания на следобедно гости и имаше по4ерпка и подаръ4ета за мама и бебко ...  Hug Heart Eyes
Нана, на теб правиха ли ти Бейби Шауър преди да родиш?  newsm78

Ехей, сега в готварския влязох в темата на Нана за прощъпулника и питката и на какво попаднаааааааааах!!! Дидка, какви са тези красоти вкусни?! Не мога да ти се нагледам на албум4ето!!!  ooooh!  chef  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт