След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 187 678
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Naidenova, не съм несъгласна с твоето мнение. Напротив, наистина всяко ново нещо се приема или забравя бързо. Моята мисъл беше, че на Йозджан Дениз са простили по-бързо феновете, отколкото биха го направили за Яман, заради по-голямата популярност на първия. Разбирам, че съм крайно негативно настроена към нашия Албатрос и заради това рядко пиша, но уважавам всяко друго мнение. Защото света е шарен, а не черно бял. 😀

# 226
Демет и Руткай

Джан е предприел нужните мерки от екзалтирани фенки Mr. Green

Биранд

И последната новост около проекта на Демет, към каста се присъединява Каан Ташанер като главен герой

Согласно новостному порталу "Magazinn.com", к касту сериала "Мой дом" присоединился актёр театра и кино Каан Ташанер, который сыграет главную роль и будет партнёром Демет Оздемир. Так как Ибрагим Челиккол от главной роли не отказывался, значит будет два партнёра.

# 227
Crazy

Фенка на Джан Яман се хвърли в морето, след като не успя да се приближи до него и да го целуне

Скрит текст:
Мания по Джан Яман...

Фенка на актьора, който в момента гледаме в "Свободен дух" по bTV, се хвърли заради него в морето.

Жената научила къде се намира Джан и веднага отишла на място, за да го види на живо.

Тя напористо опитвала да се приближи до актьора и да го целуне, но след като охраната не позволила това, от яд се хвърлила в морето.

Наложило се спасители да вадят въпросната дама от морето, след което е била изпратена до дома ѝ.

Джан и всички клиенти в ресторанта станали свидетели на неприятната случка.http://tvnovellas.blogspot.com/2019/11/blog-post_1.html#more

Малко стари спомени

Последна редакция: вт, 12 ное 2019, 19:24 от Slawena

# 228
ДариВале, така е, светът е шарен и всеки съди за него от своята камбанария. Колкото хора, толкова вкусове и мнения. А най-важното е да запазим добрия тон.

Славена, тази новина Джан я опроверга в интервюто, което даде на рождения си ден. Случката е вярна, но той по това време не е бил там, но са му разказали.

Малко спомени и от мен

# 229
naidenova, вярно, че е така, но и нашите журналисти не оставчт неинформирани феновете Whistling

И Дживан се появи

" Добре де, аз нищо не съм казал" Mr. Green

# 230
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

нова от InstaStory на Демет

нова от Джан

нови снимки от Йозлем....

Приятна сряда на всички! Hug Hug Hug

# 231
Добро утро!🙂
Да, днес е ден на добротата!Да не изпадам в клишета,само желая често да я срещаме,а пък за да е така,трябва и да я  даваме!
Не искам да пропусна темата и за кой какво пише и как го пише.Не смятам,че когато изказваш мнение,което не е напудрено е "помия",разбирам и тези които пък го усещат така...но както написа ДариВале светът е шарен и аз го харесвам така,щом се спазва добрия тон уважавам всяко едно мнение,че нали за това са и тези теми...в крайна сметка ,защо да се приема всичко толкова лично,все пак пишем за хора,които работата им е да се пише за тях....
Какво за мен е Джан Яман,Демет...не съм почитател на  крайностите,идологизиране,величаене..с няколко думи крайно фенско поведение.Те ме забавляват или не,за мен нещата са в този смисъл!
Често се пише...ама защо да се обсъжда личния живот на тези личности ,отговора ми е,че те са обществени личности,т.е.това е част от успеха им,а и далеч съм от мисълта,че ни показват голяма част от тяхната същност или...така често употребяваното "лично пространство" и с право...Не разбирам тези,които скачат във водата,пищят и живеят само и единствено да зърнат някой "идол".
Респект към успеха и таланта -но от мен толкова!🤩
И последно ,за да не ви отегча. 😄"Любовта е опиат",да кажем,че и славата също..явно Дж.Я. просто още се учи на това.
П.С. Стори ми се,че видях и първо промо на новия сериал на Демет.
ДОБЪР Ден на всички!🤗

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 08:58 от AnaStef

# 232
Toni Helmy‎
до
 Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio

12 минути ·

💫Турската преса обсъжда защо Демет Йоздемир не е поздравила своя бивш партньор Джан Яман за рождения му ден.

И защо? Дават ли отговор? Може би, трябваше да отиде с букет,  да се нареди на опашката и ако мама и тати позволят да му пожелае "Много здраве". Аз мисля, че като не го е поздравила, го е направила.

# 233
Започнали са.

# 234
# 235
Красавица Heart Eyes

Очаква ни сюрприз.

Днес е било представянето на рекламата за Пантен.

Последна редакция: ср, 13 ное 2019, 21:34 от Нина Цветкова 605333

# 236

[img]//cdn.bg-mamma.com/QgtU/H0ntS.jpg[/im

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 06:45 от dariVale

# 237
Рускините са открили сходство между силуета на Демет и емблемата на Пантен Алтън Келебек. Смятат, че е умишлено търсен ефект. Ако е така - адмирации към майсторството на Руткай. До сега няма грешни попадения с официалните визии на Демет.
Ето и сравнителния колаж:

# 238
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за новите снимки на Демет за Пантен! bouquet

още снимки

кратки видеа от мероприятието
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250349%2F0b3c32d1 … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250350%2F5e0b14ce … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250345%2F0677c875 … pl_wall_-60100797

нова от InstaStory на мениджъра на Джана 💫

В неделя 24 ноември,Джан Яман заминава за Испание за участие в телевизонна програма

Приятен ден,момичета! bouquet

# 239
От снощи:

След снощи:

Последна редакция: чт, 14 ное 2019, 11:20 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт