След “Ранобудна птичка“ в очакване на новите проекти на Джан и Демет Тема 45

• 187 681
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро! Hug Hug Hug

видео репортаж с Демет за FOR X5 TV

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=zBaW1qFl57Q& … ;feature=emb_logo
Скрит текст:
Видео репортаж про Демет на канале FOR X5 TV😍💙
"В ближайшее время начнется съемка сериала "Мой дом". Как отреагировала Демет на вопросы о том, что она не поздравила Джана Ямана с днем рождения?"

Журналист: вы снимаетесь с Ибрагимом Челликол в сериале Evim
Демет: да, мы недавно встретились, чтобы прочитать сценарий и планируем начать через неделю, если больше ничего не произойдет. Для меня это великолепная работа, потому что я впервые буду сниматься в драме, и поэтому мой энтузиазм удвоен и высок. Надеюсь, вам тоже понравится, и вы будете следить.

Журналист Фират из Ucankus: были комментарии сделаны в соц сетях: "интересно, гармонию которую поймала с Джаном Яманом, будет ли гармония с Ибрагимом Челиккол, узнаем".
Демет: Это наша работа, это именно то, что мы делаем(достижение химии).
Я надеюсь, что все это почувствуют»

Журналист: недавно также появилась новость о покупке автомобиля. Вы отменили его, потому что они не дали вам скидку, которую вы просили, и не получили ее, верно?
Демет: Нет, такого не было, странно, если бы это было так. В любом случае, давайте не будем об этом говорить.

Журналист Фират из Ucankus: "на днях был день рождения вашего бывшего партнера Джана Ямана, к сожалению, вы ничего не написали об этом"
Демет: «Сегодня действительно такая особенная и важная ночь, правда,
спасибо вам всем большое».

Приятен петък на всички! bouquet bouquet bouquet

# 241
# 242
Браво на Джан!🤩За първи път от няколко месеца го виждам толкова искрен,що се отнася до отношенията му с Демет!👏

# 243
Искреността му е малко под съмнение за мен. Всичко, което казва звучи толкова хубаво, но ако чета между редовете осъзнавам, че за него не е все едно дали го е поздравила публично и всичко изглежда като добре режисирана сцена преди поредното му пътуване.

# 244
Много ми се иска да не е така demo80!😊Скоро случайно попаднах на новина,че вс около фенската истерия в Италия е била режисирана и реших за себе си да отхвърля това,инак влизам в едно друго измерение,от което направо ме втриса....🤔
Но при тях е ясно,че има обидени,щом Демет предпочете да не поздрави Дж публично,с риск да си навлече още повече негативи и въпроси, и не спази куртоазията очаквана в такъв случай!
Не хвърлям вина към никого,т.к.не знам какво точно се е случило с тяхното "приятелство". А иначе Джан ми се стори доста развълнуван,та за това и искрен!🤔

# 245
Демет на представяне на Пантен в Баку:

Мисля, че пак от Баку - дневен стайлинг или фотосесия.

Снимките и видеата излизат едно след друго. Снимка постната от Демет в Инстаграм и харесана веднага от Джан. Два лайка в два поредни дни след три месеца суша ...
Май Демет си е правила бюст, но премерено и с вкус, браво.

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 21:58 от dariVale

# 246
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес окъснях с кафето! Wink Нямах интернет! Peace

Благодаря за новите снимки и инфо! bouquet bouquet bouquet

За посещението на Демет в Баку! Peace
Цитат
Демет 💫
Статья фото от информационного портала Axşam.az ✨
Турецкая актриса Демет Оздемир прибыла в Баку. Причиной её приезда в страну является премия «Золотая бабочка». Актриса прибыла сегодня в Баку и совершила поездку по городу. Вечером в одном из роскошных клубов города прошла вечеринка, посвященная Демет.
На вечеринке присутствовали певцы Севда Яхьяева, Нура Сури, актрисы Оксана Расулова, Парвин Абиева и другие. Хозяином ночи был Насиб Нур.

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250402%2Fdfa445de … pl_wall_-60100797

нова с Биранд

Приятна събота,момичета! Hug Hug Hug

# 247
Здравейте!🤗
Тези дни много блясък около Демет...признавам
добре стои в това ,момиче с не малко недостатъци се превръща в една нестандартна красавица .🤩
А Рутко да му се ненадяваш...😁,как се казваше..добрата фея кръстница..🧚‍♀️Ако ДариВале не беше  споменала, че Демет има подобрения нямаше да забележа,наистина много премерено..😉 Абе това момиче явно не стои само в асансьора и снима гледки от балкона...ами харесва ми ,че се осъвършенства и не само външно.🤩

# 248
Сладурки 🤗🤗🤗 прегръщам ви всички

Изоставих ви за почти две седмици - нещо ми дотегнаха социалните мрежи и си дадох почивка, но съм изостанала сериозно:

Джан не искам да го обсъждам вече - в момента не го харесвам особено и то по ред причини и изяви, но ще кажа 2-3 неща покрай новините: За начало не ми се вярва особено, че Айбуке и Джан ще играят заедно, а и ако трябва да съм честна не мисля, че ще си паснат особено, чисто визуално. Да той ще промени визията си за следващ проект, но все пак...
Дали Демет го е поздравила или не - според мен не е, но това не е изненада за мен, като гледам какви са им взаиомоотношенията след Малдивите. Има обида и тъга и в двамата и мисля, че раздялата им е била тежка. Дано всеки намери щастието си, дали заедно или по отделно, каквото им е отредила съдбата. Много ме изненадаха думите на Джан за нея обаче - “фен номер едно”, “най-специалната” и бла-бла-бла... сякаш беше забравил за нея последните 3 месеца и изведнъж пак суперлативи и лайкове. Дано някой ден някой от тях се престраши и разкаже истината за това между тях, не за друго, а за да видим колко прави или в грешка сме били, когато сме си съчинявали по картинки 😂

За Демет - много обрана от края на птичката до сега. Много вглъбена в задачите си, без излишно позиране и перчене. Представянето и външния вид за Пантен за мен са страхотни. Млада жена, която хем е себе си, без преструвки, хем е много позитивна и обрана. С една дума - това е “класа” за мен.
Не знам дали е правила бюст, но изглежда страхотно и споделям снимката пак, за да ни краси страничката:

Желая ви хубава Събота и там, където има слънчице да му се насладите. 🤗😗

# 249
Здравейте момичета  Hug
Благодаря на Злати   Hug за ежедневното кафенце и актуални новини за любимите ни актьори .
Благодаря на всички , които се отбивате в темата и споделяте снимки и инфо  Hug
Вече ще виждаме Демет по - често и то в хубави и престижни прояви .
Поздравления за контракта й с Пантен , това е голям успех за нея и признание което напълно заслужава .
Много красива , много стилна и уверена в себе си млада жена  Heart
По повод думите на Джан, за себе си смятам , че са искрени и казани от сърце . С тях започна от началото на РП и винаги до сега се е изказвал по този начин за нея .С уважение , благодарност и респект за големия й талант и прекрасен характер , които има като актриса и човек .

Приятен ден от мен  Grinning

# 250
Привет! Hug

Ана Стеф. HugЕве HugЛили Hug

Много снимки са излезли! Peace

от Демет
Скрит текст:
🆕«Для меня мои волосы очень важны, и это всегда мотивирует меня, чтобы мои волосы выглядели хорошо. Я чувствую себя сильнее, когда я вижу свои волосы красивыми в зеркале, я думаю, что могу справиться со всем. Мы отправились в путешествие с Pantene, чтобы каждая женщина начала свой день, сказав: «Сегодня мой день». Я хочу, чтобы все женщины в этом путешествии, начиная с их волос, на самом деле были довольны собой, отражая эту прекрасную энергию внутри них снаружи.»

© Демет Оздемир

Скрит текст:
🆕Демет Оздемир прибыла в столицу Азербайджана, город Баку. Причиной ее приезда стало участие в церемонии награждения премией «Золотой бабочкой».

Актриса в день приезда успела прогуляться по городу. А вечером, в одном из модных клубов столицы состоялась закрытая вечеринка в честь участия Оздемир в церемонии награждения.

Скрит текст:
Демет 💫

"Быть ​​в Баку - это мечта" - "Санем" из сериала "Ранняя пташка". "Я ездила в Баку, здесь очень красиво. Я ела пельмени, долму и пахлаву". Актриса Демет, звезда сериала "Ранняя пташка", выступила на пресс-конференции с азербайджанскими журналистами. Она присутствовала на встрече под руководством Насиба Нура в белом платье. Как лицо Пантин "Золотой Бабочки", актриса впервые приехала в нашу столицу 10 лет назад: "10 лет назад это было не так красиво. Уже построены новые здания. Я посетила "Ичери Шекер". Вчера они пели песню "Желтая невеста". Мне очень понравилось. Но имя певцов я не помню. Если придет предложение из Азербайджана, мне будет приятно получить место в любом проекте. Я уже выучила слова "как дела", "мой", "хорошо". Актриса сказала, что не может тратить время на некоторые вещи из-за большого количества часов работы: "Я позитивный человек. Стараюсь так начинать день. Я слушаю музыку, читаю книги, чтобы зарядиться энергией. Хотя времени у меня мало, я смотрю фильмы, как только найду время. Я работаю 16-17 часов в день. Я не могу спать в ту же минуту, когда возвращаюсь домой. Поэтому я иду спать после прочтения книги и прослушивания музыки". Демет Оздемир также разговаривала с азербайджанскими девушками: "Азербайджанские девушки очень красивые. Приятно было видеть уверенность в себе. Для меня важно видеть сильную женщину. Мне было приятно, увидеть это у ваших женщин". "Я не мечтала о том, что стану такой популярной. Но я верила в свою энергию. Это заставило меня почувствовать себя сильной. Я была в месте, о котором никогда не думала. Сейчас находиться в Баку - это мечта, ставшая реальностью. Актриса также рассказала об ограничении женской одежды: "Я всегда была открыта для критики. Женщины свободны носить, что хотят. Как они чувствуют себя счастливыми, так они и должены быть одеты. Они получают силу и от своих волос. Для меня трудно подстричь волосы снизу. Глядя в зеркало, я наслаждаюсь ими. По-моему, женщины красивы. Нет необходимости делать что-то дополнительное".

от стилиста  Мустафа Руткай Озис

линкове с още снимки....
https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_793307
https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_793271
https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_793264

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 16:36 от Zlatina3

# 251
  • София
Зашеметяваща е Демет ,направо сияе.Докато изграждаха образи ,израснаха и те самите.За нас филма бе една добре поднесена страст,Но за тях се превьрна в  Сьдба.Спомняте ли си как Джей Джей казва на Иит ,че не снимат реклама на шампоан,но се надява някога и това да стане- е стана с рекламата на Пантен Демет завоюва нови фенове  .Доказа колко устремен и работещ  човек е за да постигне целта си и най важно го прави с усмивка..Обсьждат интервюто на Яман ,но той нищо ново не е казал,откакто са започнали снимките винаги говори за нея в суперлативна форма. Много горчивина има между тях по незнайни причини,но Яман още носи образа на Дивит сякаш не може да се раздели с привьрзаността между Джанем.Сещам се как Музо откри магазина за да покаже че пред неговия магазин ще има вьрволица от жени,сегащните неспиращи селфита ми напомнят за тогава.вьрволица  от жени.Двамата обаче не дават никога конкретен отговор за врьзката между тях,като че ли ако изрекат не сме заедно ще затворят тази страница в отношенията си,Чакам вече новия филм на единия  ,после на другия ,за да се отдалеча от емоциите по РП.

# 252
Добро утро! Hug Hug Hug

Leddel  Hug,добре че си писала! Hug Много влизат,а не пускат пост!Ако нямаше след моя,не мога да пиша на сутринта!Знаете какви са правилата! Peace

ето снимки и с другия тоалет от срещата ...

https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250468%2Fc4f4ceee … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250469%2F074be95b … pl_wall_-60100797
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250470%2Fe1b3d751 … pl_wall_-60100797

Скрит текст:
#New

✔ Секс-символ турецкого кинематографа и кумир российских телезрителей турецкий актер Джан Яман сострижет свои волосы и выставит их на аукцион. Об этом в субботу 16 ноября пишет информационное издание Сабах.

✔ Согласно распространенному сообщению, в январе 2020 года актер отправится на службу в армию и хочет, чтобы его ставшие «легендой» волосы были проданы по достойной цене.

«Я не нуждаюсь в деньгах и пожертвую прибыль от продажи волос на благотворительность. Волосы стали частью моего имиджа и я знаю, что есть люди, которые хотели бы купить их. Почему бы нет? Я открыт для предложений»,- говорит Яман.

✔ Отметим, что длинные волосы Джана Ямана уже долгое время являются неотъемлемой частью его имиджа и вызывают восторг у поклонниц.
Приятна събота,момичета! Hug Hug Hug

# 253

"What a hottie" ,е един от коментарите под този снимка.🤩
И още нещо ,ей така за сравнение...за мен си е направо еволюция !😊

# 254
Добро утро! Hug Hug Hug

видеото от през-конференцията с Демет
https://vk.com/dizimaniano?z=video-60100797_456250520%2Fd4225d48 … pl_wall_-60100797
превод
Скрит текст:
#Новое

Известная турецкая актриса Демет Оздемир находилась в Баку. Как сообщает информационный портал "News24.az", причина её приезда в нашу страну-избрание в этом году "золотой бабочки". Актриса приняла участие в пресс-конференции в связи с этим. Демет Оздемир, прежде всего, поделилась своими мыслями о нашей стране: «Это мой второй визит в Азербайджан. Первый раз я приехал сюда 10 лет назад. Баку сильно изменился, стал краше. Я была поражена. Я ходила в "Ичери шекер" на днях. Я съела пельмени, долму, пахлаву. Если я останусь здесь на неделю, я наберу слишком много веса. Я очень люблю Азербайджан. У меня были теплые отношения здесь. Я не думала, что когда-нибудь получу такую ​​любовь или внимание". Актриса сказала, что любит слушать и петь азербайджанские песни, но сказала, что не помнит певцов. Но она сказала, что будет рада получить предложение о работе из Азербайджана. Она сказала, что в свободное время она слушает музыку, читает книги и смотрит фильмы. Демет Оздемир рассказала об отборе лица церемонии награждения "Золотой бабочки": "На этом пути с "Пантин" очень увлекательно и весело. У меня не было никаких проблем из-за того, что этот бренд был достаточно известен. Очень удобно. Правда, у меня очень сложный график работы, но я все еще чувствую себя очень счастливой".
облеклото на Демет

Скрит текст:
Жакет, кофта, юбка марка BALMAIN
Сапоги марка Paris Texas @ParisTexas_it

Украшенията @baguette_jewellery
Роклята @raisavanessa

Скрит текст:
Украшения @baguette_jewellery
Пояс @violaandvesper

Скрит текст:
Майка и шорты @ mybestfriendstr

екипът с Демет