Карти Таро тема 21

• 21 301
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
И аз с молба да ми изтеглите карти - дали ще намерим и купим жилище? Благодаря ви! 🙂🌺🌷
На въпроса ще си купим ли жилище изтеглих: Колелото на съдбата, Паж Пентакли, Крал пентакли. Моля да ми помогнете с тълкуването. Благодаря!  bouquet

Според мен да,макар и по-тромаво от очакваното.

Момичета,моля да обсъдим Страшният съд на първа позиция ,за първи път ми се пада.

Защо Г. е толкова апатична?

Страшният съд / Кралица жезли / 5 чаши + 8 чаши

Трябвало е да вземе решение ,да действа,но не го е направила навреме .Отлагала е да поеме отговорност твърде дълго ,но вече няма избор.
Иска й се да действа бързо и смело ,да е жената,майката,домакинята,съзидателната...( направи освежаване на дома си ,сложи семейни снимки,които досега липсваха ).
Закъснялата реакция на Кралица жезли обаче е невъзможна.Единственият изход от ситуацията е 8 чаши + 5 чаши - осъзнаването,че е късно - бележи миналото,на което дотолкова е свикнала,че мисълта за напускането носи голяма болка.Не вижда нито път назад,нито път напред...Сбогуването с това обаче,е необратим процес. Не знам има ли по-крива комбинация от 5 чаши с 8 чаши за изход от тази ситуация.

Какво е пропуснала да направи,какво е довело дотук ?

Страшният съд /Кулата / Крал меч - допълнителна 10 меча

И Страшният съд,и Кулата говорят за личен провал,но при Страшният съд външни събития са я поставили пред необходимостта за реакция .Закъснялата й реакция е довела до сриване на всичките й илюзии.С 10 меча е било изключителен удар за нея. За втори път в нейно гледане ми се появява Крал меч и мисля,че това е мъжът й.И ми се струва,че е изпуснала нещата от контрол.Той държи юздите,може и да я е отрязал като част от емоционалния си живот.Допускам,че е това.Стабилността в живота й се крепи единствено и само на него и неговите решения.

Вие какво мислите?

# 436
Моля, някой да ми изтегли карти на въпроса ще се измъкна ли (или по-скоро как да се измъкна) от финансовата криза скоро? Започнах нова работа, но е по-ниско платена от предишната, имам закъснели вноски по кредит, не мога да смогна със всички сметки и въпреки, че за тази работа съм мечтала отдавна, не мога да й се насладя напълно, защото не виждам никаква светлинка в тунела. Благодаря ви ❤

# 437
Моля да ми помогнете в разчитането на две комбинации.
Става въпрос за моя приятелка,предстои й дело срещу бившия й съпруг. Делото е за попечителство.
1.Ще се яви ли бившият на делото ?

Глупакът - Рицар чаши - 7 пентакли

С този Глупак на първа позиция - едва ли.Според мен няма да се яви с цел да протака ( 7 пентакли ) .По рицар чаши ми се струва,че ще го играе загрижен и емоционален към детето.

Бившият й мъж не се е явил на делото.Отложено е.

# 438
Здравейте!
Моля да ми хвърлите едно карти дали скоро ще намеря нова, по-добре платена работа?
Ако не намеря скоро нова, по-добре платена работа ще намеря ли източници на допълнителен доход?
Благодаря ви предварително!

# 439
Привет,
Изтеглих си карти, дали ако кандидатствам в дадена фирма (става дума за същата, за която ме пита моята позната) ще ме вземат на работа. Не съм подала документи, но ми се иска да видя какво картите ще покажат, има ли смисъл въобще да кандидатствам в конкретната фирма.

Паднаха се 7 жезли паж жезли влюбените , скритото е 4 чаши.
Струва ми се,  по жезлите, че трябва да бъда смела, да се представя и подготвя добре (например на интервюто). Паж жезли - някакъв ентусиазъм, но честно казано не изпитвам такъв, влюбените сигурно ми казват, че трябва сама да реша, но ако реша все пак.. ще ме вземат ли и картите казват ли дали ще ми е по-добре там? Или за това трябва друг въпрос и вече да съм канддиатствала, за да има действие от моя страна, а не само вероятна енергия?
Притесняват ме много тези 4ри чаши.......

Ако някой друг каже какво мисли за картите ще се радвам. Както и ако Силки реши да ми изтегли също. Simple Smile

chovek88, може ли да дадеш обратна връзка за предишните карти? Помня, че Елфичка ти беше теглила и ти беше казала, че ти предстои запознанство по 3 жезли до 3 дни? Интересува ме какво стана? Обратаната връзка от картите е много важна и полезна, моля ви, давайте я! Simple Smile

# 440
Морела, а ако картите показват, че няма да изберат теб, какво ще направиш?

# 441
Морела, а ако картите показват, че няма да изберат теб, какво ще направиш?
Ами нищо... ще си продължа на старата работа. Ако показват това да не кандидатствам изобщо?

# 442
Напротив, отиди, за да видиш дали картите познават.
Едно интервю няма да ти навреди. А ако всеки път се спираш да правиш нещо, само защото картите са казали.... А ако ние не ги изтълкуваме правилно?

# 443
Напротив, отиди, за да видиш дали картите познават.
Едно интервю няма да ти навреди. А ако всеки път се спираш да правиш нещо, само защото картите са казали.... А ако ние не ги изтълкуваме правилно?
Значи картите казват, че ако кандидатствам няма да ме вземат там?  Е, със сигурност няма да отида и да си губя времето. Нали затова са картите. А, ако кандидатствам след време там? Или въобще тази фирма да я забравя?
А може ли да ги разтълкуваме? Заарди жезлите ли е така или заради влюбените на 3та позиция?

# 444
К се върна и вече не ми е ядосан не си лафи с мен както преди но не е ядосан и така ми е добре. Времето лекува и аз се чувствам много по спокойна. Искам обаче да знам дали това е завинаги или ще направи нещо и аз пак ще захапя или ще се разстроя.
Моля ви да ми изтеглите карти и да ми кажете какви ще са действията на К спрямо мен и дали тоя мир който е сега е завинаги.

# 445
Здравейте.Моля ако някой може и на мен да хвърли едни карти.Интересува ме за С.Повече от година бяхме заедно.
Остави ме наскоро,почти без да ми даде причина за това му действие.
По-скоро ме интересува дали е заради друга жена,защото имам достатъчно основания да вярвам,че е така.
Благодаря Ви,предварително 😊

Момичета здравейте отново.Нямам новини за обратна връзка,освен че днес разговарях с брата на ,,въпросния,който ме остави преди сватбата" по повод мой вещи,които имам останали в тяхната къща.В течение на разговора,момчето спомена,че брат му съжелявал за това,че е постъпил така подло с мен.Аз както се казва, вече си научих урока и макар и трудно,осъзнах,че той наистина не е за мен и не заслужава втори шанс.Замислих се обаче за това,дали е възможно,хората които постъпват като него/връзка с две жени едновременно,лъжи и празни обещания/да съжаляват.Вие как мислите?Дали картите могат да отговорят на този въпрос ? 🙂

# 446
  • Sofia
Питах нещо днес своите карти: какво ще стане, ако се реша на една конкретна крачка в близкото бъдеще?
Изтеглих си 10 ГА прав /Колелото на Съдбата/, 9 ГА прав /Отшелникът/ и 10 Жезли права. Ами сега?
Аз мисля, че тези карти - особено двата големи аркана в права позиция - ми казват да действам смело!

https://78stories.wordpress.com/2011/08/11/koleloto-na-sadbata/
https://78stories.wordpress.com/2011/08/10/otshelnikat/
https://78stories.wordpress.com/2014/01/04/desetkite/

МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ - наистина ли посланието на картите ми е това?

# 447
Питах нещо днес своите карти: какво ще стане, ако се реша на една конкретна крачка в близкото бъдеще?
Изтеглих си 10 ГА прав /Колелото на Съдбата/, 9 ГА прав /Отшелникът/ и 10 Жезли права. Ами сега?
Аз мисля, че тези карти - особено двата големи аркана в права позиция - ми казват да действам смело!

https://78stories.wordpress.com/2011/08/11/koleloto-na-sadbata/
https://78stories.wordpress.com/2011/08/10/otshelnikat/
https://78stories.wordpress.com/2014/01/04/desetkite/

МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ - наистина ли посланието на картите ми е това?
Хм... Имам различно виждане...
Колелото на Съдбатана първа позиция говори, че процесът вече е задвижен, но Отшелникът + 10жезли, не говорят за добро развитие. Твърде голяма тежест ще понесеш на плещите си. Отшелникът е тежка карта. Принудително ще ср наложи да се оттеглиш, външни обстоятелства налагат да преразгледаш ситуацията.
За каква сфера става въпрос?  Работа, любов?

# 448
  • Sofia
Нито работа, нито любов.
Личен живот, лични решения и избори.
И да, процесът е задвижен вече. От обстоятелства, хора и мен самата.
Засега ми харесва. Началото му.
Но е важно за мен самото решение, самият избор, затова изтеглих и карти Таро.
Добре, обаче Отшелникът ми е любима карта като цяло.
Единствено 10 жезли малко ме плаши с този работохолизъм и умора, но ...

# 449
Нито работа, нито любов.
Личен живот, лични решения и избори.
И да, процесът е задвижен вече. От обстоятелства, хора и мен самата.
Засега ми харесва. Началото му.
Но е важно за мен самото решение, самият избор, затова изтеглих и карти Таро.
Добре, обаче Отшелникът ми е любима карта като цяло.
Единствено 10 жезли малко ме плаши с този работохолизъм и умора, но ...
Усещам в тези думи ентусиазма ти и дори някакво вдъхновение. То е ценно огънче, не се запалва лесно винаги, затова - пази го. Но не го разпалвай прекалено, овладявай го, рационализирай го. Картите, които си изтеглила, ти подсказват нещо такова по мое усещане.
Колелото например не говори за много рационализъм и самоконтрол. Ту е горе, ту е долу, въздигане и сриване, мания и депресия и т.н. Не приемай това буквално, разбира се, мисли го по-скоро като символика. А по-нататък отшелникът е духовното търсене, оттеглянето в неговия си свят, отдалечаването от земните дела и поемането по духовния път – към мистичния, ирационалния свят. И третата карта подсказва колко тежко и драматично може да бъде тогава да ходиш ПО ЗЕМЯТА ако си едновременно и в този друг свят, който те тегли определено. Или да слизаш обратно на земята, да се завръщаш обратно отдалече - оттам, където те е отвело някое чудно пътуване.  Колелото те вкарва в този цикъл, мята те и в единия свят, и в другия - втората и третата карта.
Да вървиш по двата пътя едновременно…..
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт