Според мен да,макар и по-тромаво от очакваното.
Момичета,моля да обсъдим Страшният съд на първа позиция ,за първи път ми се пада.
Защо Г. е толкова апатична?
Страшният съд / Кралица жезли / 5 чаши + 8 чаши
Трябвало е да вземе решение ,да действа,но не го е направила навреме .Отлагала е да поеме отговорност твърде дълго ,но вече няма избор.
Иска й се да действа бързо и смело ,да е жената,майката,домакинята,съзидателната...( направи освежаване на дома си ,сложи семейни снимки,които досега липсваха ).
Закъснялата реакция на Кралица жезли обаче е невъзможна.Единственият изход от ситуацията е 8 чаши + 5 чаши - осъзнаването,че е късно - бележи миналото,на което дотолкова е свикнала,че мисълта за напускането носи голяма болка.Не вижда нито път назад,нито път напред...Сбогуването с това обаче,е необратим процес. Не знам има ли по-крива комбинация от 5 чаши с 8 чаши за изход от тази ситуация.
Какво е пропуснала да направи,какво е довело дотук ?
Страшният съд /Кулата / Крал меч - допълнителна 10 меча
И Страшният съд,и Кулата говорят за личен провал,но при Страшният съд външни събития са я поставили пред необходимостта за реакция .Закъснялата й реакция е довела до сриване на всичките й илюзии.С 10 меча е било изключителен удар за нея. За втори път в нейно гледане ми се появява Крал меч и мисля,че това е мъжът й.И ми се струва,че е изпуснала нещата от контрол.Той държи юздите,може и да я е отрязал като част от емоционалния си живот.Допускам,че е това.Стабилността в живота й се крепи единствено и само на него и неговите решения.
Вие какво мислите?