Карти Таро тема 21

• 21 315
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Привет,
Изтеглих си карти, дали ако кандидатствам в дадена фирма (става дума за същата, за която ме пита моята позната) ще ме вземат на работа. Не съм подала документи, но ми се иска да видя какво картите ще покажат, има ли смисъл въобще да кандидатствам в конкретната фирма.

Паднаха се 7 жезли паж жезли влюбените , скритото е 4 чаши.
Струва ми се,  по жезлите, че трябва да бъда смела, да се представя и подготвя добре (например на интервюто). Паж жезли - някакъв ентусиазъм, но честно казано не изпитвам такъв, влюбените сигурно ми казват, че трябва сама да реша, но ако реша все пак.. ще ме вземат ли и картите казват ли дали ще ми е по-добре там? Или за това трябва друг въпрос и вече да съм канддиатствала, за да има действие от моя страна, а не само вероятна енергия?
Притесняват ме много тези 4ри чаши.......

Ако някой друг каже какво мисли за картите ще се радвам. Както и ако Силки реши да ми изтегли също. Simple Smile

chovek88, може ли да дадеш обратна връзка за предишните карти? Помня, че Елфичка ти беше теглила и ти беше казала, че ти предстои запознанство по 3 жезли до 3 дни? Интересува ме какво стана? Обратаната връзка от картите е много важна и полезна, моля ви, давайте я! Simple Smile

Aми всъщност не стана така, няма ново запознанство и до сега. Явно за сбъркали картите в тои случай Neutral Face

# 451
Да си побутна въпроса...
Здравейте!  Днес се чувствам виновна към един човек.Държа се странно, вечерта ми се обади, за да ми разкаже за най- лошия си ден от 10 г.
Сериозни пререкания с шефката,а аз приех държанието като надменност към мен. Изтеглих карти:
1.Как ще се развият нещата в работата на М.до 6 месеца?
Паж мечове - 4 чаши - Смъртта

2.Ще изгонят ли М.  от работа до 6 месеца?

2 пентакли - 3 жезли - Дяволът

По първата комбинация мисля, че е жертва на интрига (не е нито първта, нито последната).Такова отегчение изпитва, че сякаш мрази вече всичко и всички в този офис, няма абсолютно никакво емоционално удовлетворение от тази работа и нещата отиват към тотална смяна на посоката.
Обаче втората комбинация ми е мъгла. То и първата не ми дава категорична яснота, де...
Днес това е вторият човек, който ми се обажда вечерта, за да ми обясни нескопосаното си държание през деня и всеки с проблемите си. Но тук нещата касаят и моята работа.

# 452
Мили момичета, влизам в темата, за да помоля за помощ относно въпрос, който ме изяжда отвътре. Има ли някоя от вас, която има време и желание да хвърли едни карти за мен и моето питане?
В момента съм бременна и излизам от първия триместър, в края на който е препоръчително да се направи едно изследване, целящо да проследи развитието на ембриона и формирането на органите му. Предполагам, че повечето от вас са запознати с него, нар. се фетална морфология. Това е втора бременност за мен и при първата също ходих на това изследване при същия специалист(известен професор в София) на който се доверих. Сега, обаче, същият този доктор ни каза, че има проблем в коремчето на бебето, където се събира някаква течност и ни викна чак след месец, за да види как ще се развие ситуацията. Ние не издържахме и потърсихме второ мнение след 2 дни от друг лекар, който ни препоръчаха също в София. Този вторият ни каза, че такова нещо, което е видял първият няма.
И аз останах в шаш. Надявам се да е така, но не знам кой колко е добър в това, което вижда. Мисля си, че всичко трябва да е наред, но постоянно ми се върти в главата, ами ако този вторият лекар не е толкова добър като първия и не е видял хубаво.
Може ли да чуя какво биха казали картите по въпроса. До 20.11.10г , когато ни е часът при първия лекар, който иска да ни види отново ще полудея от съмнения.
Предварително благодаря!

# 453
7 чаши - 4 жезли - Луната

Мисля, че първият лекар се е заблудил. Това не го прави не добър лекар. И да, ще мине почти месец преди истината да излезе наяве.

# 454
7 чаши - 4 жезли - Луната

Мисля, че първият лекар се е заблудил. Това не го прави не добър лекар. И да, ще мине почти месец преди истината да излезе наяве.
Благодаря за бързата реакция!
Между другото вторият лекар каза, че най-вероятно апаратът на колегата му най-вероятно го е заблудил, хвърлил нещо като сянка, която го е подвела. Но аз супер ясно си спомням как с очите си го видях това черно петно на монитора и настръхнах, а два дни по-късно нямаше нищо. Аз също не смятам, че това го прави по-малко добър доктор, просто и с първата бременност ми изкараха акъла, че дъщеря ми може да е със синдром на Даун и сега и с тази така пак възникна ситуация с някакъв проблем и ей така това излишно напрежение ми идва в повече.
Благодаря отново за помощта!

# 455
Да си побутна въпроса...
Здравейте!  Днес се чувствам виновна към един човек.Държа се странно, вечерта ми се обади, за да ми разкаже за най- лошия си ден от 10 г.
Сериозни пререкания с шефката,а аз приех държанието като надменност към мен. Изтеглих карти:

По първата комбинация мисля, че е жертва на интрига (не е нито първта, нито последната).Такова отегчение изпитва, че сякаш мрази вече всичко и всички в този офис, няма абсолютно никакво емоционално удовлетворение от тази работа и нещата отиват към тотална смяна на посоката.
Обаче втората комбинация ми е мъгла. То и първата не ми дава категорична яснота, де...
Днес това е вторият човек, който ми се обажда вечерта, за да ми обясни нескопосаното си държание през деня и всеки с проблемите си. Но тук нещата касаят и моята работа.
Ако може да се окаже полезно, ще предложа нещо за 2 пентакли - 3 жезли – Дяволът
В тази комбинацията тълкуванието, ако се приложи към гледната точка на тези, които евентуално ще го гонят, от тяхната позиция, би могло да означава примерно – не особено коректно отношение, размотаване, променливо отношение, подвеждане на човека от работодателя му /карта 1/ докато самият работодател чака, оглежда и се търси някаква по-добра кандидатура, някой друг или поне демонстрира намерение за такова нещо (а това действа манипулативно зле върху нервите на човека) и положението става хем така, хем иначе. Ситуация от типа – да, имаме нагласа този да го сменим и се оглеждаме за нещо по-добро (карта 2), ама засега сме зависими, докато не се подсигурим ще го държим (карта 3).
Оставам и с усещане от обвързването на трите карти за някаква двойна игра или двама/две страни се мотаят, подвеждат, надлъгват.
Възможни още интерпретации - „двама се карат третия печели“, но по нечестен начин.
Или пък не че кой знае какво печели, но този някой подмолно ги скарва, противопоставя, върти двойна игра/2 пентакли/ и после се прави на ударен/3 жезли/ най-лукаво/дявол/.
От гледната точка на самия М. – големи колебания /карта 1/, оглежда се накъде да се махне /карта 2/, но е зависим примерно финансово или по друг начин, ограничен във вариантите си да решава и да избира свободно /карта 3/.
Общо взето, много интересни и предизвикателни за тълкуване карти и отговорът им пряко по въпроса „ще го изгонят ли“ ми звучи по-скоро като не, само че това не е всъщност добра новина за човека, защото не изглежда да е много хубаво, ако го държат в такава атмосфера, манипулативна и несигурна. И гледам по-горе смъртта – той трябва да вземе решението си дали да скъса, да отреже, да се откачи, както и дяволът долу да го държи зависим, контролиран и обвързан.

# 456
Питах нещо днес своите карти: какво ще стане, ако се реша на една конкретна крачка в близкото бъдеще?
Изтеглих си 10 ГА прав /Колелото на Съдбата/, 9 ГА прав /Отшелникът/ и 10 Жезли права. Ами сега?
Аз мисля, че тези карти - особено двата големи аркана в права позиция - ми казват да действам смело!

https://78stories.wordpress.com/2011/08/11/koleloto-na-sadbata/
https://78stories.wordpress.com/2011/08/10/otshelnikat/
https://78stories.wordpress.com/2014/01/04/desetkite/

МОЛЯ ЗА ВАШИТЕ МНЕНИЯ - наистина ли посланието на картите ми е това?
Картите говорят, че се отдръпваш от дадена ситуация, но всъщност с усилие на волята, и макар за добро, няма да го понесеш леко.

# 457
Ясно за Рицаря пентакли, Соул, но минаха месеци и това чакане така ме е отчаяло, дали да не предприема нещо ,за това и теглих карти, дали е подходящ момента или да почакам.
Да ви споделя и за Страшния съд, питах ще има ли развод за моя близка, бях чела ,че винаги е ДА , но той спря делото, както тя искаше  за да пробват, обаче след още месец разводът вече е факт и се разделиха окончателно.Беше на трета позиция, не си записах другите карти.

# 458
Да си побутна въпроса...
Скрит текст:

Ако може да се окаже полезно, ще предложа нещо за 2 пентакли - 3 жезли – Дяволът
    В тази комбинацията тълкуванието, ако се приложи към гледната точка на тези, които евентуално ще го гонят, от тяхната позиция, би могло да означава примерно – не особено коректно отношение, размотаване, променливо отношение, подвеждане на човека от работодателя му /карта 1/ докато самият работодател чака, оглежда и се търси някаква по-добра кандидатура, някой друг или поне демонстрира намерение за такова нещо (а това действа манипулативно зле върху нервите на човека) и положението става хем така, хем иначе. Ситуация от типа – да, имаме нагласа този да го сменим и се оглеждаме за нещо по-добро (карта 2), ама засега сме зависими, докато не се подсигурим ще го държим (карта 3).
    Оставам и с усещане от обвързването на трите карти за някаква двойна игра или двама/две страни се мотаят, подвеждат, надлъгват.
    Възможни още интерпретации - „двама се карат третия печели“, но по нечестен начин.
    Или пък не че кой знае какво печели, но този някой подмолно ги скарва, противопоставя, върти двойна игра/2 пентакли/ и после се прави на ударен/3 жезли/ най-лукаво/дявол/.
    От гледната точка на самия М. – големи колебания /карта 1/, оглежда се накъде да се махне /карта 2/, но е зависим примерно финансово или по друг начин, ограничен във вариантите си да решава и да избира свободно /карта 3/.
    Общо взето, много интересни и предизвикателни за тълкуване карти и отговорът им пряко по въпроса „ще го изгонят ли“ ми звучи по-скоро като не, само че това не е всъщност добра новина за човека, защото не изглежда да е много хубаво, ако го държат в такава атмосфера, манипулативна и несигурна. И гледам по-горе смъртта – той трябва да вземе решението си дали да скъса, да отреже, да се откачи, както и дяволът долу да го държи зависим, контролиран и обвързан.
    [/list][/spoiler]

Просто не знаеш колко си напипала нещата ,чак в детайли ...
    Собствениците на фирмата са мъж и жена - семейство,най-лукавите,умни ,хитри и подли хора ,с които някога съм работила . Истинско предизвикателство е да работиш с тях и то успешно.
    Жената е Крюела де Вил в най-лошият й вариант. Опита да ни скара с М. няколко пъти ,като ни въвлече в интриги,но не й се получиха нещата .
    От около година и половина се опитва по всевъзможен начин да го разкара,но М . има близост с мъжа й.Изключително гадно и мръсно играе, и действително мисля,че М. е пред нервен срив.
    Със сигурност не спират да търсят начин да го разкарат,но той работи там от твърде дълго време и трудно ще го заменят.Оглежда се за други алтернативи ,сподели ми днес ,че е намерил вариант ,но не му се рискува. Каза,че от 2 дни обмисля да напусне,защото вече психически не издържа на атмосферата в офиса и конкретно към него.
    Така че тълкуването ти се потвърждава.
    Работи за прекалено голяма заплата,за да си позволи да напусне ей така.Мисля,че Крюела си играе с нервите му ,защото той е наистина много умен,но и много емоционален ,та го предупредих каквото и да става,да запази самообладание.
    И да ,мине не мине,го сюрпризират с някоя нова гадост...
    Аз също не съм сигурна,че оставането му във фирмата ,ще го доведе до нещо по-добро.
    Дори смятам,че в един момент,той сам ще среже лентата и ще се махне .

Благодаря ти,изумена ме оставяш отново Simple Smile

Малко за Страшният съд на първа позиция.Падна ми се по въпрос за работа съвсем скоро.Имах пререкания с клиент , но вината беше моя - именно ненавременна реакция от моя страна,закъсняла бях с отговорностите,които имам . Съжалявам,че не записах комбинацията.Стори ми се абсурдна,но после ми се намести. Неглижирах отговорност и получих конфликт. Нещата се оправиха,но се наложи аз да правя компромис .Просто ми е за урок.

По въпрос за развитие на брака ми ,Страшният съд се е падал на трета позиция преди няколко месеца.
    В картите от днес ,е заместен с Колелото на съдбата :

Паж жезли - Крал меч - Колелото на съдбата

Крал меч е безсилен срещу Колелото,просто няма шанс. Трябва да отложи действията си поне за година-две.
    Кой е Крал меч - аз или той - за мен все още е неясно дали жена може да придобие характеристиките на Крал или Рицар .
    Ох...Не !
    Пак се редактирам - ето още една комбинация - моите чувства към него:

Ас жезли - Крал мечове - Колелото на Съдбата

Хайде,кажете ,че е случайност...

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 18:58 от menarini

# 459
    • Sofia
    Нито работа, нито любов.
    Личен живот, лични решения и избори.
    И да, процесът е задвижен вече. От обстоятелства, хора и мен самата.
    Засега ми харесва. Началото му.
    Но е важно за мен самото решение, самият избор, затова изтеглих и карти Таро.
    Добре, обаче Отшелникът ми е любима карта като цяло.
    Единствено 10 жезли малко ме плаши с този работохолизъм и умора, но ...
    Усещам в тези думи ентусиазма ти и дори някакво вдъхновение. То е ценно огънче, не се запалва лесно винаги, затова - пази го. Но не го разпалвай прекалено, овладявай го, рационализирай го. Картите, които си изтеглила, ти подсказват нещо такова по мое усещане.
    Колелото например не говори за много рационализъм и самоконтрол. Ту е горе, ту е долу, въздигане и сриване, мания и депресия и т.н. Не приемай това буквално, разбира се, мисли го по-скоро като символика. А по-нататък отшелникът е духовното търсене, оттеглянето в неговия си свят, отдалечаването от земните дела и поемането по духовния път – към мистичния, ирационалния свят. И третата карта подсказва колко тежко и драматично може да бъде тогава да ходиш ПО ЗЕМЯТА ако си едновременно и в този друг свят, който те тегли определено. Или да слизаш обратно на земята, да се завръщаш обратно отдалече - оттам, където те е отвело някое чудно пътуване.  Колелото те вкарва в този цикъл, мята те и в единия свят, и в другия - втората и третата карта.
    Да вървиш по двата пътя едновременно…..
    Simple Smile

Ами ако аз ИСКАМ да вървя и по ДВАТА пътя.
    И то съвсем съзнателно?
    Ходя по бръснача, по ръба! Такава съм си от малка...

БЛАГОДАРЯ и на двете, които ми писахте, взимам си ПОЛЕЗНОТО за мен!

П.П. Дори не си метафорична. А си съвсем БУКВАЛНО ПРАВА. Аз съм биполярна.

# 460
    Идвам с нещо като обратна връзка, на 18 септември Силки ми изтегли карти за отстраняването на една бенка... Паднаха се 8 пентакли, Дявол, Крал чаши

Скрит текст:
    Цитат
    Искам да помоля и Силки да ми изтегли карти за едно нещо. Не искам да си тегля аз.
    Другият месец мисля да направя малка хирургична намеса (става дума за отстраняване на бенка, която ми създава козметични и естетически проблеми) , като цяло е безобидно, но няколко неща ме притесняват (а и хората около мен допълнително ме плашат).
    Първо е на лицето и не знам какво трябва да се прави, за да не остане белег (получих обратна връзка за няколко скъпи и известни лекарства , които са оставяли белег, макар и малък) .
    Второто е че майка ми повтаря как с тази бенка съм се родила и може да ми е късметлийска...
    Та, не знам какъв въпрос да формулирам... дали ще я премахна и всичко ще е ок?

Скрит текст:
    Цитат
    Така, ясно е, че искаш тази манипулация толкова много, че си готова да положиш всякакви усилия за да ти се получат нещата. Емоции изобщо не липсват в това твое намерение. А целта каква е - като всяка естетическа намеса, създаване на по-красив образ, идеален дори, но фалшив. Искаме да се погледнем в огледалото и да се харесаме, защото не можем да приемем мисълта, че съществуват недостатъци и те са наши. Създали сме си идеален образ за самите себе си и не искаме да приемем, че истината може да е друга, макар че всъщност нещата не са никак трагични.
    8 пентакли, Дявол, Крал чаши

Зададох въпроса Каква е ситуацията около тази операция/манипулация?
    Жрицата, Крал меч, Рицар жезли
    Според мен цялата тази суматоха е заради мъж. Някой, заради когото да си красива не само, а идеална. Някой, който добре те води и ти му се водиш по ума. Почти си готова да отидеш на операция, някак си трескава, бързаш, но все още не можеш да се решиш - на рицаря не му стига малко смелост.
    Все пак, помисли си, дали си заслужава да се "разкрасиш", предвид че Дяволът за здравословни въпроси е много неприятна карта. Не пипай нищо, което е добре, за да не стане зле - за мен това е посланието на картите.

Бях на консултации, утре пак съм последно, но аз бях решила да я махам поради козметични причини, а сега ми казват, че била неравна, с по-различна повърхност на места и не била хубава Sad и в същото време е голяма и ако се маха ще се изреже много, казаха че може да хлътне навътре и дори да мажа против белег няма да се оправи.
    Sad Не знам какво да правя и така, и така е зле..
    Махала съм от тялото бенка, която е била със симптоми, 5 различни мнения от дерматолози и накрая патоанатом каза, че не е било бенка, а пигментация! Та, не искам да се притеснявам, че ще умирам, повече ме тревожи белег, ако я отстраня. Ако съдя по картите то не би трябвало да е опасно, а по-скоро не трябва да я пипам...

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 18:22 от Morella Allan Poe

# 461
    Точно така, Морела, не я пипапй, просто с козметична цел. Но нека лекарите си кажат мнението дали по медицински причини се налага да я отстраниш.

# 462
    Идвам с нещо като обратна връзка, на 18 септември Силки ми изтегли карти за отстраняването на една бенка... Паднаха се 8 пентакли, Дявол, Крал чаши

Скрит текст:
    Цитат
    Искам да помоля и Силки да ми изтегли карти за едно нещо. Не искам да си тегля аз.
    Другият месец мисля да направя малка хирургична намеса (става дума за отстраняване на бенка, която ми създава козметични и естетически проблеми) , като цяло е безобидно, но няколко неща ме притесняват (а и хората около мен допълнително ме плашат).
    Първо е на лицето и не знам какво трябва да се прави, за да не остане белег (получих обратна връзка за няколко скъпи и известни лекарства , които са оставяли белег, макар и малък) .
    Второто е че майка ми повтаря как с тази бенка съм се родила и може да ми е късметлийска...
    Та, не знам какъв въпрос да формулирам... дали ще я премахна и всичко ще е ок?

Скрит текст:
    Цитат
    Така, ясно е, че искаш тази манипулация толкова много, че си готова да положиш всякакви усилия за да ти се получат нещата. Емоции изобщо не липсват в това твое намерение. А целта каква е - като всяка естетическа намеса, създаване на по-красив образ, идеален дори, но фалшив. Искаме да се погледнем в огледалото и да се харесаме, защото не можем да приемем мисълта, че съществуват недостатъци и те са наши. Създали сме си идеален образ за самите себе си и не искаме да приемем, че истината може да е друга, макар че всъщност нещата не са никак трагични.
    8 пентакли, Дявол, Крал чаши

Зададох въпроса Каква е ситуацията около тази операция/манипулация?
    Жрицата, Крал меч, Рицар жезли
    Според мен цялата тази суматоха е заради мъж. Някой, заради когото да си красива не само, а идеална. Някой, който добре те води и ти му се водиш по ума. Почти си готова да отидеш на операция, някак си трескава, бързаш, но все още не можеш да се решиш - на рицаря не му стига малко смелост.
    Все пак, помисли си, дали си заслужава да се "разкрасиш", предвид че Дяволът за здравословни въпроси е много неприятна карта. Не пипай нищо, което е добре, за да не стане зле - за мен това е посланието на картите.

Бях на консултации, утре пак съм последно, но аз бях решила да я махам поради козметични причини, а сега ми казват, че била неравна, с по-различна повърхност на места и не била хубава Sad и в същото време е голяма и ако се маха ще се изреже много, казаха че може да хлътне навътре и дори да мажа против белег няма да се оправи.
    Sad Не знам какво да правя и така, и така е зле..
    Махала съм от тялото бенка, която е била със симптоми, 5 различни мнения от дерматолози и накрая патоанатом каза, че не е било бенка, а пигментация! Та, не искам да се притеснявам, че ще умирам, повече ме тревожи белег, ако я отстраня. Ако съдя по картите то не би трябвало да е опасно, а по-скоро не трябва да я пипам...
    И аз съм махала изпъкнала бенка на лицето. Преди това посетих поне 5 дерматолога в 3 града  и всеки казва различно... Някак се реших и въобще не съжалявам имам лек белег но е много по добре от каквото беше!

# 463
    М..даа, Дяволът няма почивен ден.

# 464
    М..даа, Дяволът няма почивен ден.
    Това за мен ли е ? Не го разбрах.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт