Карти Таро тема 21

• 21 335
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Обратна връзка от вторник - не ходих на театър, дъщеря ни отиде с баща си вместо мен. Имам втора покана, за 16.11.

# 466
Мама Звярка, ще помоля за линк към отговора/ите! Simple Smile

# 467
Имам покана за театър от бившия. Каква е целта му? Какво се върти в главата му? Въобще не знам да приема или да откажа... Обещавам обратна връзка /за следващия вторник става дума.../
Понеже картите ми са нови и се пързалят, докато ги размесвам, изхвърча първо 4 пентакли, а после и Паж жезли. А изтеглих Кралица меч, 8 меч, 5 жезли
Да видим дали са ми показали вярно. Смятам, че той не иска нищо да променя генерално и подхожда съвсем открито към теб, без задни мисли. Струва ми се, че ти си, обаче, настръхнала и готова да го насечеш на парчета и да се бориш с него, а вътрешно се чувстваш безсилна в негово присъствие. Затова, може би, си така на бойна нога - да успееш да се усетиш навреме, да реагираш навреме, да не му дадеш да кривне дори, да не си и помисля изобщо, от "правия път".

И от markoni22:
Карти за Мама Звярка: "Каква е целта му?"
9 чаши - 5 чаши - Кулата

# 468
Хванало я е шубето Кралицата меч Simple Smile Нищо, той е настоятелен Simple Smile Ще отидеш ли?

# 469
Не знам. Този човек много ме разочарова в миналото, натрупа и купища лъжи и ме е страх...

# 470
Мама Звярка, попитах как ще се чувстваш, ако отидеш на 11-ти.

9 пентакли - 7 жезли - Паж пентакли

Не е толкова страшно. Просто не си търси противопоставяне с него, не си измисляй причини да му са налагаш. Би било добра възможност да се позабавляваш, да поговорите приятелски, най-вече за детето. Ще се усещаш малко сама, макар и в компанията му, но това няма да ти причини страдание. И пак казвам, не се изкушавай да влизаш в битки с него, напълно излишно е.

# 471
Soul81, благодаря! За 16-ти е поканата. Ще пиша после.

# 472
М..даа, Дяволът няма почивен ден.
Отново да помоля да ми кажеш това коментар по моите карти ли беше?  Разбирам , че е форум и никой не е длъжен да отговаря на друг, но ми се струват излишни такива подмятания, ако ще останат да висят в пространството.
Двама човека са го харесали, очевидно разбрали коментара, ако може тогава някой друг да каже какво означава този Дявол.. защото аз не разбрах.

Апропо страх ме е да отида на последната консултация, защото ще бъда с майка ми и ако тя чуе "не е хубава, неравна е" ще се притесни и ще ме кара да я махна.
Истината е, че тази козметична причина я виждам само аз. А сега изведнъж нещо друго се оказва, но не искам вече да я махам.... 😭

# 473
Морела, ако има медицинска причина да се премахне бенката, но само след изследвания и становище от повече от 1 доказан специалист, темата изобщо не подлежи на обсъждане във форум. Няма Дявол, няма Ангел. Това би трябвало да ти е ясно.

Силки ти е тълкувала картите. Мотивацията ти да ровиш в този въпрос е дълбоко погрешна. А предизвикването на Съдбата винаги е с последствия.

# 474
Последно казвам по този въпрос. Въобще не предизвиквам съдбата. Имах мотивация различна от медицинската, не мисля че това е нещо лошо и грешно.
Някои специалисти казват, че трябва да се прибегне до интервенция от финансови подбуди, както и досега платих доста големи суми само за изследвания.
Днес бях на дерматоскопия с майка ми, при специалисти, с които тя работи и отношението им беше доста по-различно. Казаха, че бенката не е злокачествена, ако желая да я махна то ще бъде с лазер и няма да остане белег, а няма да се реже нещо по лицето ми, както бяха готови да направят веднага други.

# 475
Напротив - и е лошо, и е грешно, защото това, което правиш, го правиш компенсаторно, не става въпрос за някаква уродливост, която да има смисъл да бъде отстранявана, а за нещо, което както си написала сама, виждаш само ти. Лошата новина за теб е, че за съществени промени в живота на човек се налага да се реже директно в душата. На всичко отгоре не може да го довериш на някой опитен хирург, който да те мине с лазерчето и да те успокои, че няма да има белег. Реже се така, че винаги боли, винаги има белег и винаги се налага да го направиш лично ти, без идея да си имаш какво точно правиш и как да го направиш. Но силно се съмнявам, че има смисъл да се обяснява, макар и да настоя. Силки се е постарала още при първата интерпретация на картите, а по нищо не личи да си я разбрала и излагаш фактология, която те отдалечава още повече от решаването на проблема. Човек не става по-щастлив като си изреже невидимите за другите бенки...или пък ноктите...

# 476
Морела,махала съм си бенка,която само аз виждах на лицето си,бях ти писала преди.Никой не забеляза,естествено,даже когато се разхождах с раничка .
Нито животът ми се промени генерално.
Излязоха други 2 бенки ,абсолютно същите като морфология,но на места,които не ме дразнят.

После си направих операция на очите ( тя беше наложителна)...Повярвайте,от тогава виждам света по съвършено различен начин Simple Smile

И за да не е спам,една комбинация от мен,с въпрос ,естествено.

Какво ще предприеме жена към мъж ( не съм аз ,не съм любовница,няма да се намесвам ,картите са ми важни )

5 чаши - 2 жезли - Смъртта

Огромно разочарование й е донесъл този мъж ,но и мотивация да излезе от там няма. По 2 жезли няма особено голям избор ,колебае се и не може да избере от две някак равностойни възможности.
Смъртта - не мога да я определя ,мисля,че ще избере варианта да среже отношенията ,но дали не съм твърде крайна ?

По комбинация как се чувства в тези отношения :

Жрецът - 2 меча - Отшелникът

По Жрецът (Жрецът + 2 меча ) мисля,че е взела решение да остане във връзката в името на обществени норми,някаква заблуда,че всичко е ок и се е примирила с това ,на ръба на баланса е.
По Отшелника мисля,че това е началото на края ,особено с две карти като Смъртта и Отшелника на трета позиция .

Ха ! Сетих се една комбинация ,която ме разсмя:

Моята съдружничка,с която ви надух главите ,за пореден път тази седмица каза,че иска да се оттегли,била вече уморена от толкова работа и напрежение.Наравих се ,че не съм чула ,но изтеглих карти дали ще го направи :

Влюбените - 2 чаши - 2 пентакли

# 477

Какво ще предприеме жена към мъж ( не съм аз ,не съм любовница,няма да се намесвам ,картите са ми важни )

5 чаши - 2 жезли - Смъртта

Огромно разочарование й е донесъл този мъж ,но и мотивация да излезе от там няма. По 2 жезли няма особено голям избор ,колебае се и не може да избере от две някак равностойни възможности.
Смъртта - не мога да я определя ,мисля,че ще избере варианта да среже отношенията ,но дали не съм твърде крайна ?

Нищо няма да предприеме и промяна няма да има на този етап / Смъртта/ , няма толкова силно желание за това / 2 жезли + Смъртта/ Пък и 5 чаши показват, че в момента емоционално няма сили за това.

Жрецът - 2 меча - Отшелникът
 С тези 2 меча + Папата - мнението на околните я принуждава да търпи. И да, не се чувства добре, но и нищо не може да направи. Двете комбинации говорят за едно и също, нищо че въпросите са два.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 16:43 от a.nik

# 478
Благодаря, радвам се, че се включваш, a.nik!

И на мен ми се струва, че и да реши да среже отношенията, няма да е сега.
Мислех, че Смъртта е или прекъсване, или трансформация на самата връзка. Не ми стана ясна, не ми се е падала последна карта в скромния ми опит.
Мисля, че едвам издържа с тези 2 меча,макар и да се гневи. Но освен да се оттегли в себе си, друго не може да направи за момента, а Отшелникът е бавна карта.

# 479
Благодаря, радвам се, че се включваш, a.nik!

И на мен ми се струва, че и да реши да среже отношенията, няма да е сега.
Мислех, че Смъртта е или прекъсване, или трансформация на самата връзка. Не ми стана ясна, не ми се е падала последна карта в скромния ми опит.
Мисля, че едвам издържа с тези 2 меча,макар и да се гневи. Но освен да се оттегли в себе си, друго не може да направи за момента, а Отшелникът е бавна карта.
Смъртта - промяна , 2 жезли + Смъртта - желание за промяна . Наистина и аз мисля, че 2 меча и 5 чаши и Папата показват без/ сили /ето.

Общи условия

Активация на акаунт