Изтеглих си карти, дали ако кандидатствам в дадена фирма (става дума за същата, за която ме пита моята позната) ще ме вземат на работа. Не съм подала документи, но ми се иска да видя какво картите ще покажат, има ли смисъл въобще да кандидатствам в конкретната фирма.
Паднаха се 7 жезли паж жезли влюбените , скритото е 4 чаши.
Струва ми се, по жезлите, че трябва да бъда смела, да се представя и подготвя добре (например на интервюто). Паж жезли - някакъв ентусиазъм, но честно казано не изпитвам такъв, влюбените сигурно ми казват, че трябва сама да реша, но ако реша все пак.. ще ме вземат ли и картите казват ли дали ще ми е по-добре там? Или за това трябва друг въпрос и вече да съм канддиатствала, за да има действие от моя страна, а не само вероятна енергия?
Притесняват ме много тези 4ри чаши.......
Ако някой друг каже какво мисли за картите ще се радвам. Както и ако Силки реши да ми изтегли също.

chovek88, може ли да дадеш обратна връзка за предишните карти? Помня, че Елфичка ти беше теглила и ти беше казала, че ти предстои запознанство по 3 жезли до 3 дни? Интересува ме какво стана? Обратаната връзка от картите е много важна и полезна, моля ви, давайте я!

Aми всъщност не стана така, няма ново запознанство и до сега. Явно за сбъркали картите в тои случай
и в същото време е голяма и ако се маха ще се изреже много, казаха че може да хлътне навътре и дори да мажа против белег няма да се оправи.