Карти Таро тема 21

• 21 350
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте момичета...
След големите ми драми, сякаш се чувствам две идеи по-добре.
Пиша, с молба да ми помогнете с тъкуването на картите, които изтехлих сега.

Историята е следната. Точно на новолуние ми се включи мой стар съученик от началното училище, писа ми в социалната мрежа, което за мен беше странно. Отговорих му и се заформи разговор. За мен всичко е чисто приятелски, подчертавам и комуникацията ни е такава, малко като психотерапия и за двамата, хаха.

Та да се върна на темата... Разказа ми историята си, случили са му се неща, за които почти всеки днес би се дистанцирал от него, разказа ми за много грешки и последствията от тях. Изслушах го, проявих емпатия, защото знам, че това би му помогнало, за да продължи да се бори и да се почувства по-нормално. Честно казано много интелигентно момче. Хареса ми, как разсъждава. А и аз не съм от хората, които слагат черен печат на някой просто, защото се е забъркал в неща, които не се одобряват от обществото.

Та... стана ми интересно и реших да видя какво ще ми кажат картите за него. Теглих като си мислих какъв е Д., какво му е в главата, какъв му е психопортрета и защо е стигнал до там? Това си мислех като бърках картите.

Изтеглих: 2 меча, Умереност и 5 пентакли
Уточняващите: 4 жезли, Рицар на жезлите, Жрецът
Скритото: 10 меча

Който му е интересно и пожелае нека ги разтълкува, ще ви дам обратна връзка веднага. Simple Smile
Ииии благодаря ви прекрасни Таро жрици Simple Smile Вашата Сова оживя Laughing

# 481
Здравейте момичета...
След големите ми драми, сякаш се чувствам две идеи по-добре.
Пиша, с молба да ми помогнете с тъкуването на картите, които изтехлих сега.

Историята е следната. Точно на новолуние ми се включи мой стар съученик от началното училище, писа ми в социалната мрежа, което за мен беше странно. Отговорих му и се заформи разговор. За мен всичко е чисто приятелски, подчертавам и комуникацията ни е такава, малко като психотерапия и за двамата, хаха.

Та да се върна на темата... Разказа ми историята си, случили са му се неща, за които почти всеки днес би се дистанцирал от него, разказа ми за много грешки и последствията от тях. Изслушах го, проявих емпатия, защото знам, че това би му помогнало, за да продължи да се бори и да се почувства по-нормално. Честно казано много интелигентно момче. Хареса ми, как разсъждава. А и аз не съм от хората, които слагат черен печат на някой просто, защото се е забъркал в неща, които не се одобряват от обществото.

Та... стана ми интересно и реших да видя какво ще ми кажат картите за него. Теглих като си мислих какъв е Д., какво му е в главата, какъв му е психопортрета и защо е стигнал до там? Това си мислех като бърках картите.

Изтеглих: 2 меча, Умереност и 5 пентакли
Уточняващите: 4 жезли, Рицар на жезлите, Жрецът
Скритото: 10 меча

Който му е интересно и пожелае нека ги разтълкува, ще ви дам обратна връзка веднага. Simple Smile
Ииии благодаря ви прекрасни Таро жрици Simple Smile Вашата Сова оживя Laughing

Да се пробвам... Отказвал е да намери емоционален и какъвто и да е баланс (2 меча+Умереността) ,примирявал се е, но вътрешно се е съпротивлявал да усмири крайностите . И това е довело до доста тежко положение, сякаш е бил пропъден, самотен, отхвърлен. (5 пентакли)  Семейството си ли е загубил? Или финансов крах...
По втората комбинация мисля, че е сложил маската на обществените норми по Жреца, оставил е обществените норми да го контролират, но този огнен дух е, мисля ,притъпен от спазването на "какво ще кажат другите"...Сякаш Рицар жезли се блъска в Жреца и не може да го прескочи... И това е доста болезнено по 10 меча. Катарзис. Нямам друга дума за тази карта. Наистина, описанието ,което ми се е заболо в главата, е вярно- сякаш са изтръгнали сърцето ти без анестезия.

Моля, кажи поне, че съм на прав път, че иначе.. Язък за барута...

# 482
  • София
Абе много интересен живот за 32-те си години. Сега ушким е поел по-нов път, след като е излезнал от комуна. Не е бил на хероин. Не е бил от този тип. Интересно ми е защо се е докарал до там, просто огнен дух ли? Макар, че той говори съвсем спокойно за всичко, откровено и звучи много трезво и интелигентно... Много е интересен. Струва си да се питат картите доста за него Simple Smile

# 483
Да не се е забъркал с някаква престъпна група, нещо противозаконно и да се е стигнало до близки и неприятни отношения с властта, и съответно понасяне на отговорност за това?
Моите карти са
2 пентакли, Крал пентакли, Туз меч + Крал меч, 5 меч, 10 жезли

Ох, сега прочетох, че става въпрос за комуна. Абе на знем дали е бил на хероин, но се е боцкал.

# 484
  • София
Да не се е забъркал с някаква престъпна група, нещо противозаконно и да се е стигнало до близки и неприятни отношения с властта, и съответно понасяне на отговорност за това?
Моите карти са
2 пентакли, Крал пентакли, Туз меч + Крал меч, 5 меч, 10 жезли

Ох, сега прочетох, че става въпрос за комуна. Абе на знем дали е бил на хероин, но се е боцкал.
Кокаин и други без хероин и такива боцканици.

# 485
Този Туз меч не излезе току така... Ти с какво би го свързала?

# 486
  • София
Хмммм... нямам идея.... може и да ме е излъгал за това... Каза ми, не съм пробвал хероин, защото знаех, че от това, рано или късно, се умира.

След "Господин любовни трепети" и тайната му, допускам всичко.

Питах картите: "Защо се е докарал до тази ситуация и тази зависимост."
Звездата, Кулата, Рицар на мечовете
Скритото: 7 жезли

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 22:36 от Совичката

# 487
Хмммм... нямам идея.... може и да ме е излъгал за това... Каза ми, не съм пробвал хероин, защото знаех, че от това, рано или късно, се умира.

След "Господин любовни трепети" и тайната му, допускам всичко.

Питах картите: "Защо се е докарал до тази ситуация и тази зависимост."
Скритото: 7 жезли

Любимата ми Звезда. Бил е толкова увлечен и фиксиран в нещо в миналото ди, години наред че е изпуснал почва под краката си. Затова и е дошла Кулата, да го върне в реалността, като събуждане и отрезвяване. Но изходът за ного е бил гняв, гняв и смятам, че това е причината. Въпреки сривът, от гняв и заинатяване е отказал да приеме действителността. Така мисля аз, нека кажат и другите...

Защо така опустя темата напоследък...

# 488
И аз мисля нещо подобно. Сринала се е някаква негова мечта, надежда или представа и е реагирал на това доста необмислено.
Моите карти на този въпрос са
6 стрели, 10 стрели, 4 чаши (Wild Wood Tarot)
Искал е да избяга, да се освободи от родителска опека и модели, но това го е направило апатичен и безразличен. Оттам до наркотиците пътят не е дълъг.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 10:34 от Silky_soft

# 489
  • София
Туз Меч може ли да е защото отключва диабет и е на инсулин. Вярвам му за наркотиците. Свалил е защитите и е в такъв момент, че няма какво да губи с откровеност.

Призна ми, че е бил влюбен в мен... хаха Мило момче....

Изтеглих карти: Ще се справи ли и какво му предстои...

Кралица на мечовете, 9 пентакли, Паж на мечовете

Скритото: 4 меча

Направо се плаша от последната........... Много мечове............. Искам да успеее Sad Заслужава го това момче, щом аз го казвам значи е така, умен е и е силен, и е добър... Натъжих се Sad Не знам защо.

# 490
Защо пък от последната, тя е шанс за възстановяване. Но основната конструкция е проблемна. Отново с индикация за заболяване, човекът има нужда от подкрепа, не е толкова силен, колкото ти изглежда. След всичко преживяно удоволствията от живота са му важни и е склонен да хитрува и премълчава. Дано се справи, няма да е лесно.

# 491
"Защо се е докарал до тази ситуация и тази зависимост."

Според мен, заради Звездата наследствено е предразположен към зависимости, дали ще е алкохол, дали ще е цигари или храна дори, все си е зависимост. Но картите показват и търсенето на помощ, отново заради Звездата, търсене на начин да се справи с проблема / Рицар меча + Звездата / . Не мисля, че ще може да се справи / Рицар меча + Кулата/ защото при най- малката трудност се предава и защото твърде много обвинява другите за личния си провал.

Хубаво си тълкуваме тук, но ще е още по - хубаво да разберем истината и да имаме възможност за корекция.

# 492
  • София
А, ник колко повече истина искаш да ти кажа. Това ми прозвуча зле....

# 493

Ееее ......зле, просто се чудех как ще разберем каква е причината да стане зависим и дали ще се пребори със зависимостта си. Нали това питаше? За мен въпросите ти бяха сериозни.

# 494
  • София

Ееее ......зле, просто се чудех как ще разберем каква е причината да стане зависим и дали ще се пребори със зависимостта си. Нали това питаше? За мен въпросите ти бяха сериозни.
Въпросите си ми седят и съм ги задала. Не ги коментирай ако се съмняваш в нещо.

Общи условия

Активация на акаунт