След големите ми драми, сякаш се чувствам две идеи по-добре.
Пиша, с молба да ми помогнете с тъкуването на картите, които изтехлих сега.
Историята е следната. Точно на новолуние ми се включи мой стар съученик от началното училище, писа ми в социалната мрежа, което за мен беше странно. Отговорих му и се заформи разговор. За мен всичко е чисто приятелски, подчертавам и комуникацията ни е такава, малко като психотерапия и за двамата, хаха.
Та да се върна на темата... Разказа ми историята си, случили са му се неща, за които почти всеки днес би се дистанцирал от него, разказа ми за много грешки и последствията от тях. Изслушах го, проявих емпатия, защото знам, че това би му помогнало, за да продължи да се бори и да се почувства по-нормално. Честно казано много интелигентно момче. Хареса ми, как разсъждава. А и аз не съм от хората, които слагат черен печат на някой просто, защото се е забъркал в неща, които не се одобряват от обществото.
Та... стана ми интересно и реших да видя какво ще ми кажат картите за него. Теглих като си мислих какъв е Д., какво му е в главата, какъв му е психопортрета и защо е стигнал до там? Това си мислех като бърках картите.
Изтеглих: 2 меча, Умереност и 5 пентакли
Уточняващите: 4 жезли, Рицар на жезлите, Жрецът
Скритото: 10 меча
Който му е интересно и пожелае нека ги разтълкува, ще ви дам обратна връзка веднага.
Ииии благодаря ви прекрасни Таро жрици
Вашата Сова оживя
Заслужава го това момче, щом аз го казвам значи е така, умен е и е силен, и е добър... Натъжих се