Карти Таро тема 21

• 21 354
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Совичка, мисля че не ме разбра!

И за да не е спам, копирам част от коментар, не е мой, но беше за моя комбинация от карти, във връзка с втората ти комбинация:
 Кралица на мечовете, 9 пентакли, Паж на мечовете
" Наличието на Паж меча винаги упоменава проблем с фактологията и предаването на информация. Т.е. липсва ни важно звено от данни, които биха обяснили много неща."

# 496
  • София
Извинявай, нещо съм натегната....

Какво е това звено?
Паж на жезлите, 3 меча, жрецът
Скритото е: Магьосникът

Коя съм аз в ситуацията, изпадаха 6 меча и паж на чашите
Изтеглих: Слънцето, 4 чаши, 10 жезъла
Скритото: 9 жезъла

Малко ми идва в повече цяялата тази информация за живота и заключ, но ще продължа да питам....

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 01:52 от Совичката

# 497
Ох, момичета 😭😭😭 случи се нещо ужасно на работа, но не е работно, емоционално е, аз съм виновна, но вече не знам как ще идвам, как ще се гледаме в очите, с напрежение ли ще бъде..това ли беше пълен крах на всичко 😭
Може ли някой да ми каже как той е приел това, което стана, ядосан ли е , за пръв път ми говори така 😭 не знам какво да правя, освен да си тръгна и да не се върна повече

# 498
Морела, драматизираш излишно, нищо фатално не се е случило. Дошло му е в повече на човека, но той си знае, че това е част от позицията, която има, да се справя и с такива ситуации. Ще се възстановят нормалните и приятелски отношения.

10 жезли - Асо пентакли - 3 чаши

# 499
Морела, драматизираш излишно, нищо фатално не се е случило. Дошло му е в повече на човека, но той си знае, че това е част от позицията, която има, да се справя и с такива ситуации. Ще се възстановят нормалните и приятелски отношения.

10 жезли - Асо пентакли - 3 чаши
Наистина ли? 😭
Не мога да работя и да го гледам 😭 не знам как успявам толкова много да мечтая за някого, а да подходя по най-критичния начин
Толкова дни чаках да го видя.. и дори не разбра какво исках да му кажа... но начинът, по който ме погледна и отговори беше толкова студен. Много ми е мъчно , не исках да го обвинявам 😭 исках друго
😭  тези три чаши да не значат друг човек? Той да не се е обвързал, че се държа така с мен ... нали не? всъщност аз го сравних с друг човек..
Или значат и събиране? Имаме излизане след 2 седмици, на което не мисля да ходя след днес, не знам как да се държа с него

# 500
Ох, момичета 😭😭😭 случи се нещо ужасно на работа, но не е работно, емоционално е, аз съм виновна, но вече не знам как ще идвам, как ще се гледаме в очите, с напрежение ли ще бъде..това ли беше пълен крах на всичко 😭
Може ли някой да ми каже как той е приел това, което стана, ядосан ли е , за пръв път ми говори така 😭 не знам какво да правя, освен да си тръгна и да не се върна повече
Морела, по-добре разкажи малко повече за това. Ей така въпрос и ние да гадаем какво е. Не че не можем, но все пак, не хвърляйте така няколко думи и - оправяйте се!

# 501
Не се разбира какво се е случило от думите ти, но 3 чаши означават приятелско събиране, да. Какво означава дали има друг човек?! Ти не си неговият човек, т.е. той не гледа на теб така, че да търсиш друг/трети.

# 502
Не се разбира какво се е случило от думите ти, но 3 чаши означават приятелско събиране, да. Какво означава дали има друг човек?! Ти не си неговият човек, т.е. той не гледа на теб така, че да търсиш друг/трети.
А кой е моят човек тогава 😭

Не знам как да разкажа, Силки, мъчно ми е 😭
Бях го помолила нещо, което не ми е важно, но исках да видя дали ще запомни и ще потърси, намери каквото искам, макар че е невъзможно вече, защото е минал срока. Случайно това го чу и друг човек, но не онзи с розата, а друг, който нищо не каза тогава. Но ето днес идвам след отпуск и получавам изненада като мисля, че е от него...
И отидох при него и той каза, че не ми е момче за всичко, че за тези неща има други хора, които трябва да питам. Че има по-важни неща от това 😭
Много ме заболя

# 503
Ами истината ти е казал, човекът е смазан от ангажименти - 10 жезли - а на теб в главата ти пубертетски игрички и постановки. Със схеми оплиташ само себе си и ето го резултатът.

# 504
Ами истината ти е казал, човекът е смазан от ангажименти - 10 жезли - а на теб в главата ти пубертетски игрички и постановки. Със схеми оплиташ само себе си и ето го резултатът.
😭 не исках да става така, исках да съм специална и да направи невъзможното , за да го открие. Другият човек как е успял, а дори не съм го молила.
😭 не виждам как ще се сдобрим 😭
Ако отида на събирането на 18-и не съм сигурна как ще се държа, както и той... всъщност дори не знам той дали ще ходи.

# 505
Именно. Не си помислила за него, а си гледала на него като на инструмент, който да валидира твоята значимост. В такова поведение няма обичане към него, има усилия да обичаш себе си. Трябва да се научиш на уважение към чуждата личност. За всеки се отнася това, не само за теб. А той е доста затормозен в момента, едва се справя с това, което му е възложено. Не му е много до дипломация, но няма и да търси конфликтност, напротив, не му трябват драми на работното му място.

# 506
Съжалявам 😭 не мога да забравя как ме погледна 😭 😭
Не искам да минат още две години, за да го забравя и после още две, за да срещна нов, който ми се струва достоен и да се влюбя в него, само за да не се получи отново.
Тук няма и никаква свободна стая, за да си поплача на спокойствие. Явно вече дори няма да се поглеждаме като се разминаваме. Съжалявам, че пиша това и сигурно изглежда излишно драматизиране, много ми е тежко в момента и няма на кого да кажа. Благодаря за картите . Аз разбрах от тях, че ако се сдобрим ще бъде, защото той не иска драми на работа, иначе му е все тая за мен . 😭

# 507
Аз се саморедактирам ,нали,така...За първи път ми е  да го правя Simple Smile

Цитат
По въпрос за развитие на брака ми ,Страшният съд се е падал на трета позиция преди няколко месеца.
В картите от днес ,е заместен с Колелото на съдбата :

Паж жезли - Крал меч - Колелото на съдбата

Крал меч е безсилен срещу Колелото,просто няма шанс. Трябва да отложи действията си поне за година-две.
Кой е Крал меч - аз или той - за мен все още е неясно дали жена може да придобие характеристиките на Крал или Рицар .
Ох...Не !
Пак се редактирам - ето още една комбинация - моите чувства към него:

Ас жезли - Крал мечове - Колелото на Съдбата

Хайде,кажете ,че е случайност...

Сега намирам разковничето в записките си .Еврика !
Крал меч ,за разлика от другите крале, рядко показва физическо лице. В повечето случаи е разрязване на възел,вземане на решение,окончателна промяна на нещо , излизане от кръстопът .Не знам кого цитирам,но след като от няколко дни си блъскам главата,по мои комбинации, отговорът дойде - невъзможността да се вземе категорично решение и да се срежат отношенията в момента ,заради Колелото на съдбата на 3-та позиция.То стопира процеса.И тъй като аз съм тази,която иска да го направи - ще трябва да отложа плановете си за година-две.Тук Крал меч не фиксира никой от нас двамата.
Наистина нищо не е в моите ръце , има други важни събития,които трябва да се случат преди това.

# 508
Момичета, интересен ми е вашият поглед върху тези карти. Въпросът е дали човекът ще остане жив. Претърпял е тежък инцидент.

3 жезли - 10 меча - Колесницата

Може да изтеглите и вие карти, при желание.

# 509
Момичета, интересен ми е вашият поглед върху тези карти. Въпросът е дали човекът ще остане жив. Претърпял е тежък инцидент.

3 жезли - 10 меча - Колесницата

Може да изтеглите и вие карти, при желание.
Аз изтеглих имератрицата обърната, рицар чаши, 4ри чаши, отдолу дяволът обърнат

Надявам се да се оправи!

Аз си изтеглих и какво ми предстои до края на годината... Колкото и да са тежки картите все пак са до края на годината, нали? Има ли надежда...
отшелникът обърнат Cry, 6 чаши, глупакът и той обърнат...става все по -зле, отдолу влюбените
Обърнат отшеник,, още по-лошо от прав, чувствам се чужда навсякъде, като трансплантиран орган в обществото, което ме отхвърля. Постоянно се чудя наистина ли не е сън и няма ли да се събудя от този кошмар..
6 чаши как да я разбирам, като носталгия по миналото?
Глупакът обърнат - става все по-лошо. Пълен блокаж за ново начало, тотално зацикляне. Да, така се чувствам... няма ли да се появи някой, който да ме накара да видя, че има и друго в живота.. или трябва да мине целия живот в учене на уроци сама.... наистина ли дори за една целувка трябва да съм се научила как да живея правилно?
Защо картите показват моята енергия само ... съвсем нищо ли няма да се случи.. и никой ли няма да ми се усмихне даже ..
Влюбените отдолу.. трябва да взема решение, какво решение.. да спра да мисля за този човек, да напусна, за да не го виждам и след време да се появи нов, същия типаж, който ще предпочете да е сам, но само не и с мен . И дори проблемът не е в него, както при повечето хора, че той не става или ще срещна по-добър, не.... проблемът съм аз Sob няма ли да срещна друг човек, с когот да ни е добре заедно дори за кратко Cry

Общи условия

Активация на акаунт