Може ли да изтеглите едни карти за следната ситуация: мой приятел от чужбина ще си дойде за няколко дни, с буква Б., но наскоро се скарахме жестоко, заради негови по мое мнение несправедливи думи. Помълча малко, после ми изпрати писмо, с което ми се извинява, но някак това остави много тягостно усещане в мен. Добър човек е и го уважавам, но някак живеейки в по-подреден свят от нашия, от години, някак не разбира как функционират нещата при нас и прави едни не на място коментари. Въпросът е как ще изкараме през времето, което Б. е тук?
Изтеглих 4 жезли, Рицар пентакли, Справедливостта
Имаш.силното желание да.си изкарате приятно, но картите говорят, че ще е трудно.
С нещо си провокирала той да се затвори и охладнее. Така че, внимателно пипай като се видите.
Той беше писал как няма търпение да се видим и едва чака да дойде. Той живее доста монотонно, а като дойде тук ходим на много места и му е забавно (и на мен ми е било забавно, но сега незнам как ще е). От една страна, тъй като се познаваме от 100 години, някак не искам да ми проличи какво чувствам, от друга виждам, че честата комуникация не ми влияе добре.
Въобще се чудя какво да направя, така че хем да не му разваля изкарването, защото е тук само за няколко дни, хем някак да му предложа да не общуваме толкова често. Абе ... неприятна ситуация.Дано не съм права. Ще се радвам да споделиш после какво се е случило при срещата ви.