Карти Таро тема 21

• 21 301
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Добро утро, момичета! Simple Smile

Може ли да изтеглите едни карти за следната ситуация: мой приятел от чужбина ще си дойде за няколко дни, с буква Б., но наскоро се скарахме жестоко, заради негови по мое мнение несправедливи думи. Помълча малко, после ми изпрати писмо, с което ми се извинява, но някак това остави много тягостно усещане в мен. Добър човек е и го уважавам, но някак живеейки в по-подреден свят от нашия, от години, някак не разбира как функционират нещата при нас и прави едни не на място коментари. Въпросът е как ще изкараме през времето, което Б. е тук?
Изхвърча 2 меч и след нея Кулата
Изтеглих 4 жезли, Рицар пентакли, Справедливостта
Имаш.силното желание да.си изкарате приятно, но картите говорят, че ще е трудно.
С нещо си провокирала той да се затвори и охладнее. Така че, внимателно пипай като се видите.
Силки, то е малко обратното ... аз охладнях! Sad Той беше писал как няма търпение да се видим и едва чака да дойде. Той живее доста монотонно, а като дойде тук ходим на много места и му е забавно (и на мен ми е било забавно, но сега незнам как ще е). От една страна, тъй като се познаваме от 100 години, някак не искам да ми проличи какво чувствам, от друга виждам, че честата комуникация не ми влияе добре. Pensive Въобще се чудя какво да направя, така че хем да не му разваля изкарването, защото е тук само за няколко дни, хем някак да му предложа да не общуваме толкова често. Абе ... неприятна ситуация.
Такаа, при всички положения, има хладина между вас, това е важното. Аз мисля, че той, усещайки твоята резервираност, ще проявява разбиране и търпение, но много зависи дали ти ще си достатъчно отворена към него. Казах да внимаваш, защото 2 меч и Кулата, говорят за затвореност към другия и разрушени отношения. Реших, че се отнасят до него, след като ти си реагирала остро и емоционално на думите му. Той ще е търпелив, дори и да не успееш да овладееш емоциите си, но, защо не знам, имам чувството, че ще е някак търпеливо-отстранен при общуването. Като да ти дава шанс, но да му е ясно, че отношенията ви клонят към постепенно приключване.
Дано не съм права. Ще се радвам да споделиш после  какво се е случило при срещата ви.

# 421
Момичета как тълкувате Асо чаши(обърната), когато се падне на въпрос как ще се развият взаимоотношения между 2ма души. За мен означава, че има някакво блокиране, повече клоня към това, че отношенията ще си останат непроменени. Цялостната конструкция е: Рицар чаши, 9 жезли, Асо чаши(обърната), 9 чаши(обърната), Рицар мечове(обърната).

# 422
Порой от емоции. Изобщо дали нещо може да се види реално от толкова вълнения. И след това идват други емоции, далеч от романтиката - липса на възможност за избор, гняв.
Някаква невъзможна любов, човекът не знае как да спечели и завоюва обекта на своите чувства.

# 423
Защо всъщност съм болна тази седмица? /търся скритите причини за вируса, който ми се лепна изневиделица/. Моля тези от вас, които ще кажат, че е просто грип, че е настинка заради есенните температури, да прескочат моя пост. Аз търся дълбоките, духовните, психо-емоционалните причини за болестта ми - болят ме гърлото, ушите, имам 37.1 градуса, мускулите ми не са окей, уморена съм, имам сополи и хрема.

Ето кои карти си изтеглих сама преди малко: първо, Дяволът обърнат. После няколко пояснителни: 9 чаши обърната, Умереността права, 8 жезли права и Крал Пентакли обърнат. Сега ще помисля малко върху тях. Ще почета и от сайта 78 истории, значения на картите. Обаче много ще бъда благодарна за вашите мнения и съвети!
Опитвам само върху първите три Дяволът обърнат, 9 чаши обърната, Умереността права. Свикнала съм да гледам три карти и вземам тук само първите изтеглени.
Коя е духовната причина?
Духовната причина според мен е изпитание, изпитване, проверка на съотношение между другите две карти – как ги съчетаваш у себе си, успяваш ли да ги уравновесяваш или отдаваш повече на едното или другото, показано в тях. А там нататък тези двете следващи са – прекаляването с нещо, което те привлича, тегли и ти носи голямо удоволствие от една страна и от другата страна смирението, сдържането, овладяването на страстите, притегателни сили или някакво изкусително самодоволство от типа на работохолизма или чувството за свръхефективност. Сега докато си в болестта, ако забелязваш, че тя ти е спряла, прекъснала, преустановила, забавила, възпрепятствала нещо, то значи тя ти го показва кое е, с кое може би прекаляваш и се изхвърляш. Значи, идентифицираш го сега кое е то и приемаш знака – знакът е третата карта, да вкараш малко баланс, премереност в нещата, да не се изхвърляш, да не прекаляваш, да не се прераздаваш. А може знакът да е да се примириш, да свалиш малко летвата.

# 424
Порой от емоции. Изобщо дали нещо може да се види реално от толкова вълнения. И след това идват други емоции, далеч от романтиката - липса на възможност за избор, гняв.
Някаква невъзможна любов, човекът не знае как да спечели и завоюва обекта на своите чувства.

Дали след известно време да не изтегля пак карти по този въпрос. Тук се виждат само чувства, в единия, а може би и в двамата, но като действие или развитие не виждам нищо. Може картите да показват само моментната ситуация.

# 425
lori_woman, въпросът ти е бил за развитие на отношенията. Значи засяга поне няколко месеца напред.
Картите могат да показват моментната ситуация, но не и мимолетни емоции и състояния. Това, което е в този момент, ще се отрази на развитието на отношенията в бъдеще. Което значи, че няма как да зададеш същия въпрос отново след седмица.
И, правилно не виждаш действие и развитие.

# 426
  • Sofia
Защо всъщност съм болна тази седмица? /търся скритите причини за вируса, който ми се лепна изневиделица/. Моля тези от вас, които ще кажат, че е просто грип, че е настинка заради есенните температури, да прескочат моя пост. Аз търся дълбоките, духовните, психо-емоционалните причини за болестта ми - болят ме гърлото, ушите, имам 37.1 градуса, мускулите ми не са окей, уморена съм, имам сополи и хрема.

Ето кои карти си изтеглих сама преди малко: първо, Дяволът обърнат. После няколко пояснителни: 9 чаши обърната, Умереността права, 8 жезли права и Крал Пентакли обърнат. Сега ще помисля малко върху тях. Ще почета и от сайта 78 истории, значения на картите. Обаче много ще бъда благодарна за вашите мнения и съвети!
Опитвам само върху първите три Дяволът обърнат, 9 чаши обърната, Умереността права. Свикнала съм да гледам три карти и вземам тук само първите изтеглени.
Коя е духовната причина?
Духовната причина според мен е изпитание, изпитване, проверка на съотношение между другите две карти – как ги съчетаваш у себе си, успяваш ли да ги уравновесяваш или отдаваш повече на едното или другото, показано в тях. А там нататък тези двете следващи са – прекаляването с нещо, което те привлича, тегли и ти носи голямо удоволствие от една страна и от другата страна смирението, сдържането, овладяването на страстите, притегателни сили или някакво изкусително самодоволство от типа на работохолизма или чувството за свръхефективност. Сега докато си в болестта, ако забелязваш, че тя ти е спряла, прекъснала, преустановила, забавила, възпрепятствала нещо, то значи тя ти го показва кое е, с кое може би прекаляваш и се изхвърляш. Значи, идентифицираш го сега кое е то и приемаш знака – знакът е третата карта, да вкараш малко баланс, премереност в нещата, да не се изхвърляш, да не прекаляваш, да не се прераздаваш. А може знакът да е да се примириш, да свалиш малко летвата.

Сърдечно ти благодаря за отговора!!!

П.П. Толкова да си права, без дори да знаеш какво ме мъчи в момента.
Благодаря ти много!!! Sparkling Heart

# 427
Здравейте, момичета!Интересувам се от Таро и ви чета с интерес отдавна, много разбираемо обяснявате  комбинациите.Имам карти, но не се справям много с тълкуването, упражнявам се за приятели, чета от  „ Енциклопедия.Стъпка по стъпка“  от А.Тонети, Л. Ленард и от нета и доста се обърквам.Прекалих с нареждането по личен въпрос, бихте ли ми хвърлили карти дали имаме ли шанс да се съберем с Н? Разделяли сме се и преди и после се оправихме, сега продължава повече.Не комуникираме и въобще не знам какво става с него, а още обичам.Да се боря ли?Търсих го в началото, той се занаити и се отдръпнах.
Лошо сте се карали изглежда. Не сте приключили. Ще имаш възможност да разговаряш с него смислено и конструктивно, но му дай време, не го притискай.

Рицар меч - Рицар пентакли - Крал жезли, 6 меча
[/quote]

Здравейте, момичета!Давам ОВ , още нищо.
Със страх изтеглих карти:Има ли Н интимни отношения с друга жена: 7чаши-10мечове-Отшелник, отдолу-7мечове. Мисля,че има предложения, но се отдръпнал и е сам.
Ще откликне ли ,ако му пиша:Император-6пентакли-9мечове, отдолу-4пентакли -Не, инат е, смята че е прав и няма да отстъпи и не иска да общува с мен.
Ще съм благодарна на ваши тълкувания.
Правилно ли е, като деля на три купчета и от средното взимам 3-те горни карти, дъното пак от средната?

# 428
Извинявам се ако сте обсъждали, но как предпочитате да редите картите?

# 429
Lola, предвид мудността на Рицар пентакли, да искаш развитие за десетина дни е доста амбициозно.

# 430
Здравейте, от доста време не съм се вкЛючвал, но ми се иска някой ако може да ми хвърли карти по един въпрос. Преди около десетина дни възложих една работа на човек с който не се бях виждал от доста време и се наложи да му предплатя част от сумата за работата. Въпросът ми е дали ще може да я довърши докрай и дали всъщност не е някой измамник и въобще не е имал намерение нищо да върши, защото по принцип го познавам отдавна и знам че е сериозно момче но знае ли човек. Той се казва С.Б. аз съм Т.И. Благодаря предварително на някой ако реши да ми отговори Simple Smile

# 431
  • София

Нали казват, че когато страда душата, боледува тялото... Аз съм по същия начин. Чувствам се изморена, изтощена, разочарована, излъгана и хоп лепнах вируса. И съм като ударена от влак... Може би трябва да се преболедуват някои неща и психически и физически... И това ще мине Simple Smile

# 432
  • на последния етаж
И аз с молба да ми изтеглите карти - дали ще намерим и купим жилище? Благодаря ви! 🙂🌺🌷
На въпроса ще си купим ли жилище изтеглих: Колелото на съдбата, Паж Пентакли, Крал пентакли. Моля да ми помогнете с тълкуването. Благодаря!  bouquet

# 433
Здравейте,наскоро се разделих с приятеля ми.Той е в чужбина,а аз в Бг.Раздели ни разстоянието...Дълго време не бяхме комуникирали,но напоследък си пишем общи неща...Някой от вас,ако има желание да изтегли карти какво ще се случи,бих била много благодарна! Ще подновим ли връзката си с Ю. и има ли той все още чувства към мен.Много благодаря!

# 434
Здравейте!  Днес се чувствам виновна към един човек.Държа се странно, вечерта ми се обади, за да ми разкаже за най- лошия си ден от 10 г.
Сериозни пререкания с шефката,а аз приех държанието като надменност към мен. Изтеглих карти:
1.Как ще се развият нещата в работата на М.до 6 месеца?
Паж мечове - 4 чаши - Смъртта

2.Ще изгонят ли М.  от работа до 6 месеца?

2 пентакли - 3 жезли - Дяволът

По първата комбинация мисля, че е жертва на интрига (не е нито първта, нито последната).Такова отегчение изпитва, че сякаш мрази вече всичко и всички в този офис, няма абсолютно никакво емоционално удовлетворение от тази работа и нещата отиват към тотална смяна на посоката.
Обаче втората комбинация ми е мъгла. То и първата не ми дава категорична яснота, де...
Днес това е вторият човек, който ми се обажда вечерта, за да ми обясни нескопосаното си държание през деня и всеки с проблемите си. Но тук нещата касаят и моята работа.

Общи условия

Активация на акаунт