Карти Таро тема 21

• 21 259
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • BG
Момичета, много странна ситуация с едно насрочване на интервю. Пише ми (в 15.43ч) HR на въпросната фирма да се свържа с него и ми дава телефон за връзка. Обадих се в 9.30ч сутринта за да се уговорим за среща и той ми заяви, че късно се обаждам за да се уговорим за тази седмица и се разбрахме да ми се обади в петък. Така и не ми звънна. Въпросът ми е дали ще се обади и дали ще е добро място за работа за мен? Благодаря!

# 391
Имам покана за театър от бившия. Каква е целта му? Какво се върти в главата му? Въобще не знам да приема или да откажа... Обещавам обратна връзка /за следващия вторник става дума.../
Понеже картите ми са нови и се пързалят, докато ги размесвам, изхвърча първо 4 пентакли, а после и Паж жезли. А изтеглих Кралица меч, 8 меч, 5 жезли
Да видим дали са ми показали вярно. Смятам, че той не иска нищо да променя генерално и подхожда съвсем открито към теб, без задни мисли. Струва ми се, че ти си, обаче, настръхнала и готова да го насечеш на парчета и да се бориш с него, а вътрешно се чувстваш безсилна в негово присъствие. Затова, може би, си така на бойна нога - да успееш да се усетиш навреме, да реагираш навреме, да не му дадеш да кривне дори, да не си и помисля изобщо, от "правия път".

# 392
Силки, да, неговото присъствие ме изнервя. Твърде голяма камара мизерии сътвори в миналото. Нищо добро не очаквам и дори мисля, че няма да приема поканата... ще пиша развитието.

# 393
Благодаря ти, Мама Звярка! Ще чакам да пишеш за развитието.

Момичета, много странна ситуация с едно насрочване на интервю. Пише ми (в 15.43ч) HR на въпросната фирма да се свържа с него и ми дава телефон за връзка. Обадих се в 9.30ч сутринта за да се уговорим за среща и той ми заяви, че късно се обаждам за да се уговорим за тази седмица и се разбрахме да ми се обади в петък. Така и не ми звънна. Въпросът ми е дали ще се обади и дали ще е добро място за работа за мен? Благодаря!
Тази вечер картите само хвърчат, което и тесте да взема Simple Smile
Изпаднаха 6 жезли, Глупакът, 8 чаши. Ако трябва да бъдеш честна, би ли казала, че не си му се обадила веднага, щом си прочела съобщението, защото си си помислила, че може да почака? На мен комбинацията ми говори, че малко си "поизпъчила гърди" преждевременно.
Не съм сигурна, че ще ти се обади, но добра работа ще имаш, независимо дали в тази или в друга фирма.
8 пентакли, Кралица жезли, 10 пентакли

# 394
  • BG
Благодаря ти, Мама Звярка! Ще чакам да пишеш за развитието.

Тази вечер картите само хвърчат, което и тесте да взема Simple Smile
Изпаднаха 6 жезли, Глупакът, 8 чаши. Ако трябва да бъдеш честна, би ли казала, че не си му се обадила веднага, щом си прочела съобщението, защото си си помислила, че може да почака? На мен комбинацията ми говори, че малко си "поизпъчила гърди" преждевременно.
Не съм сигурна, че ще ти се обади, но добра работа ще имаш, независимо дали в тази или в друга фирма.
8 пентакли, Кралица жезли, 10 пентакли

Благодаря, Силки, за бързия отговор и изтеглените карти! Simple Smile Зарадвах се на добрите новини!
А иначе, не, не съм "поизпъчила гърди", тъй като бях в движение и въобще не очаквах обаждане или мейл (понеже не съм получавала такива писма от бъдещи работодатели, с предложение за среща). Видях писмото извън работно време, седнах и написах отговор на г-на, че ще му звънна сутринта и така и направих, като изчаках да мине половин час от започването на работния ден, все пак. Мисля, че постъпих съвсем професионално и коректно.

# 395
Да, напълно професионално и коректно си постъпила. Нека да видим дали ще те потърсят и какво ще ти кажат, ако го направят. (че започват да ми идват някакви идеи)

# 396
Благодаря!
И на мен ми намирисват нещата за работата...
За М.И. питам за мен и него... Ситуацията наистина е повече от глупава. Нещо повече вижда ли се? Голяма болка ми е...
Относно Д.Б.- там не знам какво да очаквам...

Здравейте!
Ако някой от вас има време и желание, бих искала да попитам няколко неща...

Какви са намеренията на Д. Б. към мен?
Каква ще е развръзката с М. И.?
Имам ли добро бъдеще в работата, която започнах?

Благодаря предварително, поздрави! Simple Smile

За съжаление, не мога да те зарадвам по никой от въпросите ти. По първия - какви са намеренията на Д.Б., доката бърках картите изскочиха заедно 7 меча, 10 меча, Колесницата. Обаче аз все пак изтеглих карти - 6 меч, 8 меч, 9 пентакли Но, и двете по смисъл не говорят, че този мъж ще остане във връзката, напротив, по доста неприятен повод иска да си тръгне.

На въпроса - Каква ще е развръзката с М. И. картите ми са Глупакът, Асо жезли, Кралица жезли Много общо е зададен въпросът. С кого е свързана тази или този М.И., в какви отношения са, за себе си ли питаш или за трети лица? Все пак трябва да се знае. Защото по картите, ако питаш за себе си, си в много глупава ситуация с тази Кралица жезли. Има някакъв конфликт, но без никакво развитие. Определено Кралицата има последната дума.

По въпроса за работата картите са Дяволът, Смъртта, 5 пентакли
Дали някой те е примамил да започнеш там работа, защото е имал нужда от персонал, но не ти е казал цялата истина за условията на работа? Или работиш в интернет-пространството или в акцизния бизнес. Но или ще ти плащат по-малко от обещаното или ще е нередовно, със закъснения, или ще те вкарат в схеми, от които само ще загубиш.

Много кофти карти, направо се чудех дали да ги напиша, но все пак, питала си, редно е да получиш отговор. Ще се надявам на някаква обратна връзка, когато решиш.

За утре имам покана за излет, ще има и непознати хора, ако отида как ще прекарам?
Колелото на късмета, 2 жезли, 7 мечове
Добре ще си прекараш. Ти да не би да си хвърлила око на някой младеж от компанията? Може да ти се прииска да си го откраднеш. Simple Smile А може са ти се прииска да откраднеш някой от непознатите. Simple Smile

# 397
Wink Мноу яко... Дайте ми корона, май станах кралица ... хаха Кралицата на похотта... има ли такава в Таро? Дано ми разбирате иронията...
Кралица чаши Grinning
Радвам се, че имаш желание да се шегуваш, Совичка Simple Smile

Благодаря!
И на мен ми намирисват нещата за работата...
За М.И. питам за мен и него... Ситуацията наистина е повече от глупава. Нещо повече вижда ли се? Голяма болка ми е...
Относно Д.Б.- там не знам какво да очаквам...
Каквото се вижда, го написах. Ако те интересува нещо друго, питай конкретно какво.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 21:10 от Silky_soft

# 398
Здравейте бях писала в предната тема, но не получих отговор, може би с причина. Grinning Ще помоля пак, ако някой има желание да ми хвърли карти. Как ще се развият нещата в съвместния ни живот с партньора?

# 399
Здравейте, момичета.  При мен има някакво развитие и минавам да дам обратна връзка на Silky и въпросче специално на теб. 😊 Ти ме посъветва да го отблокирам и да пробвам наново. Направих го. Отговори веднага. Прие да се видим веднага. Видяхме се. Цели два пъти. О, чудо! Не ме интересува въобще какво следва, само ако може да попиташ картите как е приел емоционално цялата ситуация в тези две срещи. Чувствам се много по - добре след вътрешеното си примирие.😊

# 400
Здравейте бях писала в предната тема, но не получих отговор, може би с причина. Grinning Ще помоля пак, ако някой има желание да ми хвърли карти. Как ще се развият нещата в съвместния ни живот с партньора?
хм без инициали ок ли е ? Аз изтеглих паж чаши, паж пентакли обърнат, три жезли и долу крал жезли.

Утре ще дам обратна връзка за въпросното излизане, за пръв път от много време хубави карти, но аз някак не вярвам да е каквото са казали картите на Силки Grinning А и излизам да изпозлвам последният слънчев уикенд. Но ако просто си прекарам добре сред хора ще бъда щастлива, разбира се. Simple Smile

Имах неочаквано излизане и забавен театър преди малко, където пък се заговорихме за работа, че може би имало позиция за мен в новата компания на една позната, случайно ми заговори. Може би е рано за карти, първо да видим дали ще има свободна позиция, да я огледам дали е ок и тогава да питам картите дали, ако кандидатствам ще бъде ок за мен ? Защото сега картите не знам коя енергия биха проследили, но по-скоро моята нагласа, а не самата работа..
Искам промяна и нова работа, но в същото време сърцето ми се свива дали, ако напусна отново ще видя някога един човек, толкова ме заболява, та чак не искам да има подходяща позиия за мен. Но после един глас заговаря, че ще бъда много по-добре, ако сменя средата, а и повече пари няма да ми навредят.

Мелиса, много се радвам за теб, че победи егото си. Simple Smile

# 401
Здравейте момичета! За моя позната, която от доста време не се решава да прекрати емоционално обременяваща и изчерпана връзка изтеглих следните карти: Рицар пентакли, Асо чаши, 3 чаши, 10 мечове, 3 мечове. Аз ги тълкувам, че най-накрая ще намери сили да излезе от тази връзка и решението й ще направи път на новото, свързано с радост и положителни емоции (3 чаши). Какво мислите вие? Моля и за вашите тълкувания.

# 402
Каква е подредбата, кои места заемат картите?

# 403

За утре имам покана за излет, ще има и непознати хора, ако отида как ще прекарам?
Колелото на късмета, 2 жезли, 7 мечове
Добре ще си прекараш. Ти да не би да си хвърлила око на някой младеж от компанията? Може да ти се прииска да си го откраднеш. Simple Smile А може са ти се прииска да откраднеш някой от непознатите. Simple Smile

Хаха, Морела, ами може и така да стане Simple Smile То, ако не ти откраднат сърцето, ти няма да поискаш никого. Но, нека да видим какво ще стане.

Идвам с обратна връзка! Първо да кажа, че момичето, което днес ме покани и вчера ме измъкна от нас и ме пита за работа е едно и също.
От всички поканени хора днес в крайна сметка дойдоха само аз, тя и един нейн познат, с който се оказа, че сме учили в една гимназия, след това съседни курсове в университета, а от два месеца работим на едно и също място и никога досега не сме се виждали!! Доста висок, светлокос и синеок (нямаше как да не се усмихна поради вкусови и астрологични причини). Изкарахме чудесен ден на слънце, разходка, бордови игри и смях, НО няма дори възможност да стане нещо друго, защото той си има приятелка Grinning
НО слагам още едно но, защото ме покани у тях скоро да играем бордови игри, а тъй като те се играят от много хора... някои от неговите приятели, кой знае...
Искам да кажа, че нямаше как да не се зароди надежда в мен заради картите на Силки, но е много лесно отново да потъна в отчаяние и меланхолия, защото картите показаха, че може да срещна някого,  а ето отново нищо. Лошите карти се сбъдват, а за хубавите се оказва, че нещо се е объркало Sad
Месеци наред съм в депресия, почти не излизам, все още се намират някои добри приятели, които ме извеждат почти насила... затова искам да си казвам, сред толкова много хора някъде е и моят човек просто трябва да разширя кръгозора си, за да се срещнем.

# 404
Настояще: Рицар пентакли, Минало: Асо чаши, Бъдеще: 3 чаши, Причина: 10 мечове, Потенциал:3 мечове

Общи условия

Активация на акаунт