Карти Таро тема 21

• 21 467
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, що за въпроси са това "как да се държа"?!?!? Дръжте се автентично! Толкова е просто!!! Таро ли да ви каже как да се държите... 🙄 Горките мъже, искрено ми е мъчно за тях с такива "обичащи" ги.
А защо не? Имам предвид какво му има на въпроса как да се държа, за да променя дадена ситуация? Понякога, това, което смятаме за автентично поведение е някаква маска от страх. Именно тук Таро би могло да даде съвет как да се държим..
Няма такова нещо като автентична маска, Морела. И не може да развиваш стратегии спрямо човек, когото уж обичаш. Това е егоизъм, да си докараш нещото, което искаш, на всяка цена. Ако си автентичен, показваш себе си с твоята душевност. Оцени ли го, значи е твоят човек. Не го ли оцени, значи не е. И в двата случая резултатът е най-доброто от божествена гледна точка и тръшканията са излишни. Говоря принципно по въпроса ти за всеки един случай, касаещ как да обработим стратегически "любимия", не познавам твоя случай в детайли, а ако се разпознаваш, значи има защо.

# 541
Като имате време, може ли някой да извади едни карти за мен за въпросът: Какво е отношението на Т към мен? И: Какво иска Т от мен? Става дума за един навлек, който според мен има нездравословно преследване спрямо мен, но да видим.

# 542
Може ли за мнение по карти:
Рицар Чаши, 2 чаши и Кралица Чаши
Ще забременее ли А. 2020 г?
Аз виждам нлюбен, романтичен мъж, годеж, и силни чувства, картите си ниски и това ме притеснява?

# 543
Хора ново 20. За 24 часа К ме обърка тотално. Накрая на деня дойде при мен и ми каза че ако съм искала секс да съм му кажела?!? Отново замълчах.
Моля ви се някой наистина да ми помогне да му вляза в главата на този човек - той за 24 часа се опита да се скара с мен беше грижовен днес сутринта а накрая дойде и директно ми се предложи. А аз съм пас през цялото време, не знам какво да мисля сега съм още по объркана...
Какво иска К от мен?
Соул беше права за изненадите само че не знам как да го тълкувам - отдръпнах се, той се нацупи, нямаше го 100 години и той не ми написа ред, а сега това...

# 544
  • Sofia
Картите ми днес, ще мисля по тях, изтеглих си ги заради снощи и многото ми сълзи, поради връзката ми с мъжа ми:

Таро - 8 Пентакли права, Кралица Чаши обърната и 7 жезли обърната

Извинявай,какъв е въпросът ?

Какво да правя аз след караницата ни снощи? Как да действам спрямо него, че да има мир между нас?

# 545
Здравейте! Бих искала да помоля ако някой има възможност да погледне. Трябва да направя избор между двама мъже с кого да започна връзка. Единият се казва Владислав, другия Стилиян, С кого ще бъда щастлива, кой е по-сериозен за да създам семейство с него и да имаме дете? Благодаря предварително!

# 546
Алекс, мога да ти хвърля карти, но не бързаш ли малко. Още няма дори отношения, а планираш семейство и деца? А двамата мислят ли в тази посока?

# 547
Ами  и двамата са потенциални за връзка и евентуално семейство..единият Владислав ми говори сериозни неща за съжителство и дете, макар че сме се  виждали 3-4 пъти само, другия Стилиян е малко пасивен, незнам там какво би излязло, не се бяхме виждали отдавна с него, познаваме се от преди доста години, имали сме само флирт, и сега незнам дали може да се получи с него. Ще бъда благодарна ако ми хвърлите карти и за двамата да видим какво ще стане, какво изпитват, сериозни ли са, развитие за в бъдеще?

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 12:32 от aleks_1979

# 548
Картите ми днес, ще мисля по тях, изтеглих си ги заради снощи и многото ми сълзи, поради връзката ми с мъжа ми:

Таро - 8 Пентакли права, Кралица Чаши обърната и 7 жезли обърната

Извинявай,какъв е въпросът ?

Какво да правя аз след караницата ни снощи? Как да действам спрямо него, че да има мир между нас?

Мисля,че картите ти показват ,че си прекалила тотално с емоциите,много си се вживяла в излишни драми.Съмняваш се в собствените си позиции ,сама вече не вярваш ,че си права .Може би трябва за момент да се отдръпнеш от проблема и да го преосмислиш .
Може би мислиш,че си положила твърде много усилия ( 8 пентакли ) ,но резултати не виждаш. Намали емоциите и преосмисли ситуацията - смятам,че това ти казват картите.

# 549
Може ли за мнение по карти:
Рицар Чаши, 2 чаши и Кралица Чаши
Ще забременее ли А. 2020 г?
Аз виждам нлюбен, романтичен мъж, годеж, и силни чувства, картите си ниски и това ме притеснява?

Тука връзка има само в главата... За да забремее някой трябват двама, нали. Ама тя Кралица чаши явно може и сама.
В картите няма мъж, пък за годеж и силни чувства дума да не става с 3 карти от чашите. Картите показват единствено, че жената живее в света на илюзиите.
Време е да се спре с мита, че 2 чаши показват силна връзка, силни любовни чувства и т.н. Нито Рицар чаши може да показва някакъв любовник, особено до останалите чаши, които размиват нещата, емоциите са водещи и липсва реалистичен поглед върху живота.

# 550
Боконон, Рицар чаши ми е показвала много пъти точно любовник/влюбен мъж, но не и в такава отчайващо водна комбинация, разбира се.

# 551
Момичета, миналата седмица помолих Силки да изтегли карти за едно излизане събота, след което дадох обратната връзка, че един човек ме покани у тях на бордови игри. Поканата е за тази събота. Имах намерението, когато и да ме покани да отида, защото най-малкото игрите се получават добре. Но точно тази събота ми се насъбраха много излизания (това въобще не ми се случва често), може би и защото повече обичам да си стоя сама вкъщи.  Та, за да отида на всички или поне на част от нещата трябва да се постарая доста и не знам дали накрая няма да съм много изтощена, чисто физически не само емоционално от твърде много хора. Затова искам да видя заслужава ли си.

Изтеглих си карти за игрите у момчето и само като видях кралица чаши и вече мисля, че няма нужда от 3та карта и направо да не ходя.
Рицар жезли обърнат, кралица чаши обърната, две пентакли, отдолу 7 пентакли обърната .
Според мен, точно това показват и картите, че доста ще се изморя, ще се наложи да маневрирам между всички събития, само не знам за какво ще драматизирам чак толкова пред непознати. Права ли съм?

Още едно събитие, всъщност единствено на това ми се ходи много, и дори не е защото има вероятност да дойде и човекът, заради когото беше ужасната драма преди 2 дни - 8 пентакли асо чаши 3 пентакли, отдолу 10 пентакли
Мисля че ще си прекараме добре, с колеги е, дори не съм питала дали ще идва. Всъщност не знам дали е поканен. Ходи ми се заради самото място.

От всички събития, май само на това, на което наистина ми се ходи картите показват, че само там ще си прекарам приятно?

Изтеглих и за още две места, само за да сравня картите  номер 3 по-късно вечерта  - кралица меча 7 жезли 7 меча - това май ще го мисля мисля и накрая просто няма да отиде от мислене?

номер 4 - четири меча обърната, магьосцникът, 8 чаши - по-скоро не

Съжалявам, че стана толкова дълъг пост. Ще се радвам някой да каже само дали съм права за първата комбинация у момчето. Другите ги теглих за сравнение по-скоро, ясно е че сама ще реша дали да ходя, изтеглих как бих прекарала, ако отида.
Дали картите просто отразяват моята нагласа? Тоест не реално как биха могли да се развият нещата, а сегашната ми настройка и представа как ще бъде? Ако сменя нагласата, картите, а и самите събития биха били различни?

# 552
Скрит текст:
Момичета, миналата седмица помолих Силки да изтегли карти за едно излизане събота, след което дадох обратната връзка, че един човек ме покани у тях на бордови игри. Поканата е за тази събота. Имах намерението, когато и да ме покани да отида, защото най-малкото игрите се получават добре. Но точно тази събота ми се насъбраха много излизания (това въобще не ми се случва често), може би и защото повече обичам да си стоя сама вкъщи.  Та, за да отида на всички или поне на част от нещата трябва да се постарая доста и не знам дали накрая няма да съм много изтощена, чисто физически не само емоционално от твърде много хора. Затова искам да видя заслужава ли си.

Изтеглих си карти за игрите у момчето и само като видях кралица чаши и вече мисля, че няма нужда от 3та карта и направо да не ходя.
Рицар жезли обърнат, кралица чаши обърната, две пентакли, отдолу 7 пентакли обърната .
Според мен, точно това показват и картите, че доста ще се изморя, ще се наложи да маневрирам между всички събития, само не знам за какво ще драматизирам чак толкова пред непознати. Права ли съм?

Още едно събитие, всъщност единствено на това ми се ходи много, и дори не е защото има вероятност да дойде и човекът, заради когото беше ужасната драма преди 2 дни - 8 пентакли асо чаши 3 пентакли, отдолу 10 пентакли
Мисля че ще си прекараме добре, с колеги е, дори не съм питала дали ще идва. Всъщност не знам дали е поканен. Ходи ми се заради самото място.

От всички събития, май само на това, на което наистина ми се ходи картите показват, че само там ще си прекарам приятно?

Изтеглих и за още две места, само за да сравня картите  номер 3 по-късно вечерта  - кралица меча 7 жезли 7 меча - това май ще го мисля мисля и накрая просто няма да отиде от мислене?

номер 4 - четири меча обърната, магьосцникът, 8 чаши - по-скоро не

Съжалявам, че стана толкова дълъг пост. Ще се радвам някой да каже само дали съм права за първата комбинация у момчето. Другите ги теглих за сравнение по-скоро, ясно е че сама ще реша дали да ходя, изтеглих как бих прекарала, ако отида.
Дали картите просто отразяват моята нагласа? Тоест не реално как биха могли да се развият нещата, а сегашната ми настройка и представа как ще бъде? Ако сменя нагласата, картите, а и самите събития биха били различни?

Морела, като цяло, от всички изтеглени карти, мога да кажа че имаш шанс, реален, да промениш ежедневието си, монотонността, не  / случването на нищо, на събития, на радост, но в същото време се противиш и се опитваш сама да провалиш този шанс.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 19:51 от a.nik

# 553
Морела, от толкова мислене, накрая никъде няма да отидеш и нищо няма да промениш...Да ти кажа, никой няма да дойде ,да похлопа на вратата ти, за да ти се моли да излезеш, за да има някаква вероятност да се срещнете някога евентуално...

# 554
Здравейте! Днес цял ден избягвам К но не мога да го правя безкрайно. Моля ви кажете ми какво иска К от мен?

Хора ново 20. За 24 часа К ме обърка тотално. Накрая на деня дойде при мен и ми каза че ако съм искала секс да съм му кажела?!? Отново замълчах.
Моля ви се някой наистина да ми помогне да му вляза в главата на този човек - той за 24 часа се опита да се скара с мен беше грижовен днес сутринта а накрая дойде и директно ми се предложи. А аз съм пас през цялото време, не знам какво да мисля сега съм още по объркана...
Какво иска К от мен?
Соул беше права за изненадите само че не знам как да го тълкувам - отдръпнах се, той се нацупи, нямаше го 100 години и той не ми написа ред, а сега това...

Общи условия

Активация на акаунт