🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 23

• 13 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 660

„Шампион” епизод 10
Резюме

Печелейки мача, Фърат обръща с главата надолу всички планове.
Dervis Aladagli възнамерява да потърси сметка за случващото се. Яман и Зафер отиват в залата, където се провежда мачът. Те обаче не могат да се срещнат с Фърат. Яман, който знае, че ще се случат лоши неща, моли члена на Комисията Зия за помощ.
Зафер смята, че баща му прави нещо скрито и го следва. Често чува, че  баща му разговаря по телефона и се среща с жена на име Зелиха.
Богаташите, загубили много пари в залога, когато Фърат спечели мача, не са доволни от ситуацията. Те искат Фърат от Дервиш.
Тансел принуждава Керем да дойде в кабинета му, за да разбере от кого е научил фактите за брата на Суна. Керем  му казва, че Акиф е разказал историята, че Суна, Фърат и Зафер са гледали  видеоклипа.
Гюнеш е гневен, че баща му е скрил от него и е отишъл сам на боксовия мач.
 Суна остава при по-голямата си сестра. С това гостоприемство двамата се сближават.
Тансел, който е озлобен към Керем, намира неговото чувствително място. Хората му отвличат Несли.
Суна кани Фърат в къщата си. Целта й е да каже на семейството си, че основният виновник за смъртта на брат й е Тансел и че Фърат  не е виновен. Те обаче не знаят, че ще бъдат изправени пред шокиращо развитие.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 17:36 от Emiliya

# 661
Еми, а нямаше ли шанс с младото момиче, което е (или беше)влюбено в Кафкас и гледа тъжно през прозореца, да се получи любовна връзка?

# 662

Цвети, изчаквах превода на 9 епизод, защото там Несли разкри чувствата си пред Фърат. Призна му, че го обича. Доста емоционален беше този разговор и доколкото аз схванах Фърат й каза, че винаги я е приемал като сестра, че я обича като вярна приятелка и доверен човек, но нищо повече. Мисля, че я помоли да си останат приятели. Преведат ли епизода ще напиша подробно за този разговор.

# 663
Nature BoomСпециално тези кадри с хващането на ръцете,погледите и усмивките
между двамата и момичето което ги гледа от прозореца са ми като дежавю*..също
обръщането и проследяването с поглед..интересно с целувките как ще е..
Joy

# 664

Като не мога да коментирам 10 епизод на "Шампион" да пусна няколко гифчета. Арабските фенове напълниха страниците си с много клипчета от сериала.
    Става все по-интересно - в този епизод имаше от всичко - бокс, романтика, екшън и ... доста драматични диалози, но ... за тези, които разбират турски език. А аз следях действието и се радвах на Толга, но бих адмирирала целия екип за чудесния епизод!
     Продължавам да съм в неведение каква е връзката на Дервиш с Фърат, разбрах само, че Гюнеш му е внук (но Дервиш баща на Ейлюл ли е или на Фърат е загадка за мене)

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 00:51 от Emiliya

# 665
Blue Heart Purple Heart

- "Иит, признавам си грешките и толкова съжалявам за всичко!
- Въобще не ме е грижа дали съжаляваш или не!..
 Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг!..
 Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов..!!"

Purple Heart Blue Heart

# 666
Здравейте! Хубав ден!

''Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си''.
Елеонор Рузвелт

# 667
# 668
Здравейте, момичета!

''Има красота, над която годините нямат власт  - красотата на сърцето.''
персийска мъдрост

Лека, спорна и емоционална нова седмица!

Успешен понеделник ..

# 669
# 670

Şampiyon 11. Bölüm Fragmanı

"сега е време да научиш всичко..."

Ново от сета. Sign Clapper

# 671
# 672
Здравейте  Hug
Бирсен е писала , че снимките за собствения филм на Ча се отлагат . Бирсен има попадения и не е като жълтурите . Някои пишат причината е че продуцента решил да прави друг проект с него в главната роля. Дали става въпрос за коджата или не е загадка .
Аз ви казах и  се доверявам на усещането си  , че Чачо не е писал три години сценарии за бореца и нито ще го режисира .
Еми и на мен Девриш ми е загадка . Помислих , че му е враг но  казваш може да му е баща  Rolling Eyes

Скрит текст:
страааст  Crazy

Заповядайте госпожице Лейля
после в хотелската стая  напада зверчето  

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 16:01 от femmi2

# 673
Flowers Cherry BlossomФеми* сега какво ша правим с кастинга.. Joy
Цитат
Heart Eyes

Не казвам че ролята на бореца Юсуф не е за него
защото разваля страхотната му визия..
но ако новата му роля е нещо близо до Джеймс Бонд
ще е супер изненада..надявам се и Толга* след
 този сериал за боксьора, да го видя
в подобни шеметни сцени..ех,мечти..мечти..
Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат

Revolving Hearts

# 674

Да подсиля романтиката! Много ми хареса изненадата, която Зафер направи на Селви. Чудесен начин да се извини и по най-вълнуващия начин да предложи брак на своята възлюбена.
    Красиво, вълнуващо и приятно за гледане!

Общи условия

Активация на акаунт