🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 23

• 13 996
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Flowers Bouquet ЕМИ* много точно описание на г- н Иит.. Heart Eyes

..кадрите и гифчетата които пусна от кой епизод са..
за какво се разправят с Нур ,че прави такива гримаси..
Joy

# 646

Софи, това е 49 епизод от Сезон 2. Пристига Фатих и г-н Ийт не е на себе си, Иджлял подклажда огъня като му съобщава, че това е първата любов на Нур. В крайпътното заведение двамата влюбени изясняват отношенията си - бурно, така както само Ийт Козан го може. Иска да разбере всичко за Фатих, но не дава възможност на Нур да му обясни! В момента се наслаждавам на тези епизоди - толкова релаксиращо ми действат!
     Много харесвам тези епизоди, в които Нур предизвиква волно или неволно Ийт, вървейки след него, за да го убеди в любовта си. А той - бесен, но поласкан, правещ се на безразличен, но безумно влюбен се опитва да се държи високомерно и надуто, но не му се получава - готов е да сграбчи любимата си, ама ... егото ще му пострада.
     Невероятни, нестандартни, но прекрасни и обичащи се Нур и Ийт Козан!

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 23:50 от Emiliya

# 647

Heart Exl

Heart Exl

Heart Eyes

Скрит текст:

Musical Note

Balloon Balloon Kiss Tropical Drink

# 648
Здравейте, момичета!

Какво е почивният ден, ако не го споделим - с любимия човек, с добър приятел, с чаша горещо кафе и душа, изпълнена с красота и надежда ...

Споделено и обичливо да ви е!

Цвети, къде се изгуби?! Липсваш ни!
     Специално за теб - Серенай Саръкая в "Сезони на любовта".

# 649
Здравейте! Хубав ден!

Има хора, толкова нужни!
Хора, които оставят ярки следи в ежедневието ни.
Хора, с които мълчанието е приятно, а обичта осезаема.
Хора, които с времето свиват дом в сърцата ни и засяват цветя в душите ни.
Хора, които ни стават толкова близки, че отсъствието им боли.

# 650
Flowers Bouquet ЕМИ* снощните гифчета с Иит и Нур пътувайки по магистралата
много ме разсмяха..а специално тези ме накараха да си представя
какви ще са последствията ако това се случи при нас..
..тираджията със сигурност щеше да извади бухалка..каращия джипа - пистолет..
а мадамата предизвикала ситуацията - да ги снима с телефона и да звъни на 112*
..естествено без да казва че тя е причината за случващото се..
Joy Joy
Цитат

Flowers Cherry Blossom ФЕМИ* пий си кафето по- бързо
че съм ти приготвила един специален,
романтичен, есенен коктейл
..след плажа!!
Joy

*Пътят към Слънцето** Joy

ЦЕЦЕ* ЦВЕТИ*  ВЕЛВЕТ*

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 11:23 от EvaKrusteva

# 651
Здравейте  Hug Честито на всички празнуващи с това хубаво име .
Софи  Hug  Ти добре си представяш като караш кола гифките от епизода , но в нашата мила родина  е ужас... Скачат бият се , псуват.

Романтик питие си ми приготвила . Ееех слънце лятоо . Не обичам зимата.
Зимата си хапвам компоти , не всеки обича . С моя проблемен стомах и болки  Аман ! Днес пак се гърча  Tired
Нали искаше да видиш шаманката с бретон след малко ще ти сложа .

колко е готин като се ядосва и е влюбен
Аз на кого говоря , не ме ядосвай !

колко километра навъртя да я гони с колата  Crazy
Скрит текст:
Бритон на сватбата на Хазал . Не я понасям , но не мога да си кривя душата постара се да изглежда добре . Ако не е Чачо  ще види известност  през крив макарон . Мис Вселена да доведе няма угодия hahaha  Няма лошо да е обикновена жена ,но тази физиономия направо...
Скрит текст:
готина , весела сватба . Ча и зетя се разбират  , хапват  пият .

Скрит текст:
ето  я като мафиотката  в новото дизи.  Бъъър , това дето се спуска на чЕлото като пиявица , червей , гадина #Shocked Азизе  ако не качи цифри е битии , канал Д ще му види сметката .

водя ви доктор , кО искате преглед нареждайте се на опашката tooth  При такъв секси доктор ти се ускорява пулса.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 23:06 от femmi2

# 652
Animal Paw Prints Охх, Феми* пак се размечта..Joy представям си секси доктора
как ти пуска ръка по проблемния ти стомах и надолу към корема и пита - "тук боли ли"..
а ти с компот в ръка и светнали очи -" не-е-е..докторе,сърби.."
пулса нЕма да го коментирам!!
Joy Joy

"Sorry"..но шаманката като я гледам,последното нещо което мога да си помисля е мафиотка..
не искам да обиждам етноса но ми прилича на *димитровградска кандидат булка*
Joy Hands V

Revolving Hearts

# 653
Софиии ,сълзи ми текнаха от смях JoyJoy Чачо като по поръчка ми дойде с доктора . Само като ме пипне по стомаха и ще запърхат пеперуди Blush
Ох ,Докторе боли ,сърби Joy
Мойто лекарство е Чачи не ми трябва друго .

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 17:50 от femmi2

# 654
Софи, Феми,  с коментарите си вие направо качихте настроението ми. Забравих за скучната работа, която ме чака и седнах пред комп., за да не изпусна тази шеговита раздумка. А за докторчето ще се подредя и аз, ще ви пусна и още един красавец с бяла престилка:

И да разнообразя малко с нова снимка на Амине!  Тук ми хареса - сама е, няма никой около нея, слънчева и лъчезарна - сладурана!

# 655
Най-добрият ден - това е УТРЕ. Утре всички ние ще започнем да спортуваме, да учим, да работим усилено, да се откажем от пиенето и пушенето, да четем някоя книга, да спрем да ядем след шест вечерта: Но като се събудим, постоянно е ДНЕС !!!

# 656
Най-добрият ден - това е УТРЕ. Утре всички ние ще започнем да спортуваме, да учим, да работим усилено, да се откажем от пиенето и пушенето, да четем някоя книга, да спрем да ядем след шест вечерта: Но като се събудим, постоянно е ДНЕС !!!
Скрит текст:

Цвети,

Съжалявам, че все още няма руско озвучаване на 9 епизод на "Шампион", но определено тази сцена ме впечатли. Получи се спойка между главните актьори, паснаха си и ако сценаристите наблегнат на  романтичните моменти между Фърат и Суна ще бъдем свидетели на една въздействаща любовна история.

# 657

Киво и Джан са в Мадрид.  Джан го налазиха и посрещнаха на летището .
Цитат
ашк , докосване , дали ще има целуфан

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 22:59 от femmi2

# 658
Sleeping Красива Амине..и на мен ми харесва как изглежда..
след снимката която пусна Цвети* от Гьотеборг и тук е лъчезарна!!

Flowers BouquetЕМИ* ако намериш снимка и на Джан Яман с
докторска престилка и слушалки ще е страхотно..
направо ще си отворим спешно отделение
или форумски..Пирогов*
Joy Joy

Flowers Hibiscus ЦВЕТИ* страхотни изкушения,благодаря ти..
важното е да сме красиви Днес!!
Yum

Толга ми харесва но партньорката му, не.. ако с нея
му се получат хубави романтични сцени..ша ми е кеф заради албанската пиявица!!
Joy

# 659

Софиии, ти ми отвори работа - хареса ми идеята за спешно отделение, но как да открия Джан с докторски одежди като нямам никаква представа в какви сериали и филми е участвал. Този актьор го видях за първи път в "Ранобудната птичка". Но ... за идеята ще поровя, може пък да изскочи нещо подходящо!

Аз също не харесвам партньорката на Толга - има нещо, което ме дразни визуално, ама още не мога да разбера що е то. Но не мога да отрека, че играе много добре, получи се и спойка между нея и Толга - двамата един до друг ми допаднаха като излъчване. Ще видим тази вечер какво ще ни покажат и дали албанската пиявица няма да "яхне метлата" и да се подреди до Толга на снимачната площадка.
     Красавец!

Общи условия

Активация на акаунт