Паническо разстройство - 39

• 42 505
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мами! Аз съм нова тук и се радвам, че вече съм част от вас! Аз съм с паническо разстройство, което търпях 2 години докато не се реших вече да започна прословутите антидепресанти. Пия ги вече 2 години и да, наистина изчезнаха проблемите ми и всичките ми страхове, ноо се притеснявам ако ги спра да не се върне всичкият този ад... Вчера отидох до моят психотерапевт и от днес започнах спирането им. Каза ми 2 месеца да пия по половинка и след това ги спирам окончателно. Също така ми изписа Вестибо, защото ми каза, че може да се появи световъртеж аа с него сме много скарани.... Expressionless Има ли някой, който, е пил АД и ги е спирал? Как се е чувствал по време на спирането и след това? Благодаря ви много! Kissing Smiling Eyes

# 91
Точно така, почни си от една чашка. Една даже е полезна. Нека ти мине страха.
Джомиии здравей. Ти и друг път си писал за бледата кожа и вените, но незнам дали това има връзка с ПР. При мен никога не е имало такова нещо. Но по принцип ако не излизаш много навън и се движиш малко, може да бъде причина според мен. Дано се включи някой който е минал през това и да ти сподели.

# 92
  • София
Имам няколко спукани капиляра, но каква е връзката с ПР? Аз не виждам такава.

# 93
Имам няколко спукани капиляра, но каква е връзката с ПР? Аз не виждам такава.
Няма никаква връзка.

# 94
Психоложката от сряда тръгва на психолог. Голям майтап ще е. но все пак се реших.  Искам да опитам. Със сигурност има здрави колеги, които не са като мен депресивни. Нека да знам, че съм опитала всичко....

# 95
Я да ви попитам нещо и аз Simple Smile Колко от вас пият бета блокер, какъв и защо ви е предписан ?

# 96
  • София
На мен ми предписаха Небилет. Казах си всички оплаквания - сърцебиене, бодежи, стягане в гърдите, високо кръвно налягане. Така и не го купих. Пия си досегашните лекарства за кръвно, които ми оставиха, само замениха Изоптин и Нитролонг с този Небилет.
Но напоследък се чувствам много добре (пу-пу), след като попромених хранителните навици и намалих цигарите.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 10:16 от miamim

# 97
Сотахексал, доколкото знам е някаква смесица между антиаритмик и бетаблкоер, заради екстрасистоли Sad

# 98
Мен вчера ме освободиха от работа. Крайно недоволна съм от тяхното обучение, от държанието на мениджърката и като цяло, тяхната политика на работа. А тъкмо започвах да влизам в релси и хоп... искали бързи резултати, не можели да чакат. В днешно време всеки работодател си гледа само интересите, служителите не се ценят.
Сега ми е едно претръпнало. Утре съм на интервю за друга работа.

# 99
Мен вчера ме освободиха от работа. Крайно недоволна съм от тяхното обучение, от държанието на мениджърката и като цяло, тяхната политика на работа. А тъкмо започвах да влизам в релси и хоп... искали бързи резултати, не можели да чакат. В днешно време всеки работодател си гледа само интересите, служителите не се ценят.
Какво работеше?

# 100
Я да ви попитам нещо и аз Simple Smile Колко от вас пият бета блокер, какъв и защо ви е предписан ?
Аз пих конкор. Предписан ми беше заради учестен пулс вследствие Базед. Като регулирах хормоните с тиреостатици, пулса ми се нормализира и спрях конкора, но плавно. Конкорът също леко намалява кръвното.

# 101
  • Перник
Аз пия Беталок Зок, само при нужда, заради учестен пулс от щитовидната жлеза.

# 102
Аз пък изпих 1/3 чаша червено вино. И 3 бири преди това. Ако всичко е наред утре ще ви пиша 😃
(все съм се чудела за бета блокерите, до този момент не се престраших да взема, ама може би трябваше).

# 103
Какво работеше?

Водех се асистент мениджър, работата ми беше с клиенти.

# 104
Запис от мен. От толкова време не съм писала, че поне две-три теми съм пропуснала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт