💪"Игри на волята: България" - Тема 7 /13.10. - 20.10. 2019/

• 45 165
  • 1 281
  •   1
Отговори
# 1 245
Наско с патерица е излъчен снощи. Как да знаем кое си видяла, кое не и кое за теб е новост?

# 1 246
Темата е за играта, обсъждат се игри, участници, промота, че и евентуални излизания. Не разбирам тия, дето мрънкат мине се не мине, защо изобщо са в темата. Аз едно време като гледах Сървайвър, нито теми съм чела, нито във Фб страница и не съм искала да знам нищо, препоръчвам за същото

# 1 247
  • SF
Май не ми разбра молбата. Жалко! Продължавайте по този начин, щом е кеф.

# 1 248
  • Другата България
И аз отдавна си задавам въпроса за бутона, ама на, няма и няма да има. Но си решавам проблема като пропускам тъпизмите, които за моя радост не са толкова много в темата, само от определени хора. Особено когато има много постове много лесно се пропуска. Сега е рехава работа и си причинявам понякога и неща, които при други обстоятелства не бих си причинила.
Що се отнася до предполагам риторичните ти въпроси, адресирани до също предполагам всички в темата, то силно се надявам молбите ти да бъдат уважени и всички пишещи да се съобразяват с желанията ти и това, към което ги подтикваш.
Сега дали има смисъл или няма, не знам. Времето ще покаже. Принципно хората се съобразяват.
Но не харесват да им се тропа с краче, да им се размахва пръстче и да им се говори с назидателен тон.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 20:03 от Merri_An

# 1 249
Хммм някаква секси модераторка  още на втория ден  леко ми е  поиздърпала ушите гледам. FlushedТолкова години из нета и това ми е сефтето, хехе явно са се променили нещата откакто не съм влизал Simple Smile

Та на темата.....вярно нещо не са много ясни правилата в нашия вариант. Четох малко за оригиналния формат и там част от играта е било, когато едното племе загуби и двете присъстват на номинациите. Там тайно всеки от загубилото племе пуска вот, кой от техните хора да си тръгне. После племето победител гласува, кой член на победеното племе да бъде спасен и така отпада следващия с най-много гласове. Демек ако при нас Славяните са паднали и  гласуват срещу Амелия, но после Траките досещайки се че тя ще бъде номинирана, гласуват за нейното спасение, отпада следващият с най-много гласове против него от Славяните.Stuck Out Tongue

# 1 250
И аз мислех да те докладвам до дупка, заради тъпотиите, които си написал - че алфамъжкарите бият жените си и т.н. Бях заета и забравих, но явно някой друг го е направил.
 Ако мислиш да се застоиш във форума, ще трябва да си промениш начина на писане.

# 1 251
Звучи доста по-интересно от нашия вариант. Винаги ми е било чудно, когато на номинации остане само загубилото племе и Сашка каже "време е за съвет". Какво се съветват? Кой да номинират дружно ли Rolling Eyes

# 1 252
Май няма съвет ами направо номинации.

# 1 253
  • Sunshine state
Ту има съвет, ту няма.. Тяхната работа е такава.

# 1 254
  • Sofia
Марешка имаше ли тази татуировка на шията по време на Игрите?

# 1 255
  • Sunshine state
Не,нямаше.

# 1 256
  • Испания

Не.

# 1 257
И аз мислех да те докладвам до дупка, заради тъпотиите, които си написал - че алфамъжкарите бият жените си и т.н. Бях заета и забравих, но явно някой друг го е направил.
 Ако мислиш да се застоиш във форума, ще трябва да си промениш начина на писане.

Уоу много ме изплаши. Тъпотии са друг път, нищо не си разбрала от поста ми.Flushed А иначе дърпането на ушите не е за този пост. Едното е защото бях отговорил на един много добър пост за Амелия само със снимка на Bulls"s eye, с което показвах че за мен поста на потребителя е удар точно в десятката, а другото за майтапа за гей форума, което е бъзик на базата на това, че видях че тук се гъбаркате с мъжете на славяните и тяхната ориентация, нищо повече.Relaxed

Иначе на мен ми е интересно, ако траките паднат кой ли ще бъде номиниран? Алекс и неговата коалиция едва ли ще се нахвърлят на близначките, след като те са само един глас и по-скоро ми се струва Юлиян застрашен.Kissing Face

# 1 258
На интервюто в студиото ли се вижда татуировка. Съжалявам, ако е очевидно, не съм гледала лайф-а.

# 1 259

Общи условия

Активация на акаунт