Да си ни жива и здрава и все така борбена 
Отстоянието по закон от сградата трябва да е 2метра!!! На мен са ми вдигали колата с паяк по случая, хем имаше достатъчно място да се мине.
Ако ще поставяме нещо по колите, нека да е любезна бележка с настоятелен тон на чистачките. Така мисля аз 
Ако решим да печатаме стикери или брошури, които да информират обществото за проблемите ни, това не е ли издателска дейност?

. Както и да е.
. Както и да е.

Моля ви за помощ този път, страх ме е да не забравя нещо. Нека всеки си напише проблемите в малко по-официален и аргументиран вид/да не е много лично/, за да мога да направя копи-пейст без много да го обработвам, че иначе голям труд ще падне.
Ако има някой несъгласен да си каже до утре, пратих вече устава на адвокатката да го разгледа и да го ккоригира, утре ще ми го върне и ако има още някоя корекция ще я нанеса и следобяда можем да се видим. Аз предлагам да е в ранния следобяд, може към 2,3, 4. Ако учредителките имат по-големи деца може и към 5 да се видим. Казвайте вие. Сутринта не мога, защото евентуално трябва да отида до кантората, за да взема устава и протоколите. 
бЕз децата, разбира се

бЕз децата, разбира се 

, обаче трябва да се аргоментираме яко, нека някоя мама, която ползва детегледачка да каже колко са разноските, каква заплата дава и т.н
Препоръчани теми