164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 89 018
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
моят син също е приет и вече изключително щастлив, че е записан успешно в паралелка ИЕ +ИтЕ. След разговор с директорката разбрахме, че учител по математика за тези паралелки ще е г-жа Арабаджиева. Ще съм много благодарна ако някой може да сподели малко повече информация за учителката и на какво ниво е преподаването на математика с нея? Предварително благодаря. Честито и успех на всички приети дечица.

# 271
  • София
Ами привет и от мен - ново попълнение с ИтЕ. И на моя хубостник му беше първо и много силно желание, защото говори италиански и смята, че ще му е по-лесно Joy
Ама да видим де...
На записването ми направи впечатление, че всички деца бяха много усмихнати и щастливи - да са ни живи и здрави и да изкарат едно леко и сплотено обучение
Heart

# 272
  • София
Испанската е на първо място в страната по общ среден успех от всички ДЗИ. Честито!

# 273
Здравейте мили дами, (ако има и господа 🙂 )
Записвам се с интерес и вълнение...сякаш по- голямо от това на ученика 😁 Утре отиваме да го запишем и ще следя темата. Надявам се да му е на късмет и добро новото училище, както и на всички набори, които се сбориха и тази година с НВО кампанията 2021г.

# 274
Здравейте,
Явно ще съм първата от заешките мами, която се осмелява да се включи.
Днес успешно се записахме в паралелка ИЕ +ИтЕ. Общо взето първо и единствено желание на сина ми.
Днес при записването не са казали коя паралелка ще е, нещо за учебници да се набавят или за родителска среща, но предполагам,  че  е рано и ще качат инфо на сайта.
Направи ми друго нещо впечатление,  обаче, взели са на мъжа ми 40 лв за родителско настоятелство,  от което плащат на учителя по испански квартирата...и малко се притесних дали всеки месец ще трябва да я плащаме, в смисъл някаква практика ли е това?
Записвам се в темата
Днес се записахме  с Ит/ момче
Тези 40лв за квартира на испанеца/испанка са еднократно и са по желание ,събират се от уч. настоятелство .т.е гимназията плаща заплатата на този преподавател,но не може да си позволи квартира .Тези  пари се събират от зайците(8кл) а се преподава на 8 и 9 клас в допълнителните часове по испански, за които сте подписали една декларация ,че сте съгласни да има още 2 допълнително часа по ИЕ

# 275
  • София
Здравейте и от мен, с младеж в паралелката с френски език Simple Smile

# 276
Здравейте! Записах моята дъщеря в паралелката с английски език. Дали можете да ме насочите от къде да взема учебници втора ръка? Предполагам, че нови са ужасни скъпи...

# 277
Привет, записахме се и ние, най- после... Бяха много мили, младежът се впечатли от обстановката и се изкефи...
Учебниците ще заявим през училището евентуално, очаквам да пуснат списъците.

# 278
  • София
Здравейте и от нас - момиче, ИЕ/АЕ.
Каза, че тук има good vibes Simple Smile и реши да учи как е това на испански, отказвайки се от АК. Развълнувани сме. За учебници ще следим на сайта в края на август, от настоятелството казаха, че ще правят обща поръчка.

# 279
  • София
И дъщеря ми преди 3 години се отказа от АК в полза на Испанската. Не е съжалила и за момент. Simple Smile

Добре дошли на всички зайчета!

# 280
Някой от "зайците" взел ли си е при записването служебна бележка,че детето е записано в 8 клас- за социалните и прословутите 300лв които ще дадат

# 281
  • софия
Здравейте! От днес и моят син е от “зайците”с италиански.На първо класиране беше приет с португалски.Дадоха ни само вх.номер.

# 282
Някой от "зайците" взел ли си е при записването служебна бележка,че детето е записано в 8 клас- за социалните и прословутите 300лв които ще дадат
Не ни дадоха такава бележка, а и аз забравих да поискам. Идната седмица ще ходя пак и ще си взема

# 283
Не се сетих и аз за служебната бележка. Трябва ли предварително да се обаждам за да е готова, като отида или веднага на място я издават? От друга страна си мисля, че дори в началото на учебната година може да я изискаме, нали срока е до 15.10.2021г.?
Питахме колко паралелки са с италиански, казаха, че е 1. Две са с френски и 2 с АЕ, по една за португалски и италиански.

# 284

Здравейте. От Директорката разбрахме, че ще дават тези бележки на първата родителска среща.

Общи условия

Активация на акаунт