164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 89 033
  • 761
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Днес се разговорихме със сина ми и влизам да питам ходят ли момчетата с къси панталони на училище? Говорим за началото на учебната година, края е далече, но...просто се чудех дали няма правила за облеклото. Разбрах, че униформи няма, но все пак някакъв етикет?
Моят син е малко странно суетен. Единственият голям + на НГДЕК, който не може да преживее (беше ги поизравнил в класацията с Испанската) е униформата, но пък се надявам да оцени свободата по достойнство.

След старателно изучаване на сайта на гимназията и споделено, че по математика ще е г-жа Арабаджиева, дали да очакваме по БЕЛ г-жа Диана Миронова??? Има ли отзиви за двете учителки???
Нормално ли е да няма профил БЕЛ в 11-12 клас?

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 10:54 от magi_sveta

# 316
  • София
Искам да питам момичетата с повече опит, ако звънна сега в Испанската дали могат да ми кажат коя смяна ще почват децата първият срок, важно ми е за да съобразя школата и евентуално тренировките?

# 317
  • София
Да, със сигурност знаят.

# 318
  • София
На мин при записването ми казаха, че осми клас започват първа смяна.

# 319
  • София
По принцип 8-ми клас започват първа смяна, ако няма някакви промени заради пандемията Confused

# 320
  • София
Ако на някой ще е полезно, от училището ми казаха, че целия 8 клас ще бъдат първа смяна.

# 321
Ако на някой ще е полезно, от училището ми казаха, че целия 8 клас ще бъдат първа смяна.
Надявамсе да имаме присъствено обучение. Не ми се мисли ако още една година мине вкъщи...

# 322
Много се надявам и аз на присъствено обучение!
Обадих се вчера на тел.на зам.директора, любезно ми обясниха, че може на място да се издаде служебната бележка за еднократната помощ. Пратих синковеца с татко му и са я взели. Днес ще се пробват с подаването на място.

# 323
  • София
Серия въпроси от скучаещ на работа учител на заек:
Кога се обявяват учебниците за годината? Срещнах някъде, че настоятелството купувало с обща поръчка - това за всички учебници или само по езика?
Кога да очакваме първата родителска среща?
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Дано тръгнат присъствено... Днес нещо ми е много депресарско и сдухано...

# 324
  • София
По спомен от миналата година - обявяват учебниците в края на август/началото на септември. Малко по-късно става активна онлайн заявката /пак в сайта/ за общата поръчка на учебници. За всички учебници, не само по езика/. Можеш да поръчаш всички или част от тях, по избор. След избора генерира номер на заявката и се плаща по банков път. Учебниците се получават в училището, окомплектоват се за всяко дете от членове на настоятелството и им се раздават в училище.
Първата родителска среща за новите осмокласници е малко преди началото на учебната година. И това обявяват на сайта. Не знам обаче дали ще проведат присъствена такава тази година, предвид надигащата се четвърта вълна.

# 325
  • София
sanaka, златна си! Благодаря много!

# 326
  • София
Един въпрос в мен напира Joy
Тъй и тъй се събрахме много майки от форума с деца в испанската - дали да не си направим една среща на по винце... А може комбо - с тийновете на съседна маса - да се запознаят? Wink

# 327
  • София
В добрите стари времена, когато родителските срещи бяха присъствено, имахме такива афтър партита 😆. Не е невъзможно! Въпрос на организация и една резервация.

# 328
В добрите стари времена, когато родителските срещи бяха присъствено, имахме такива афтър партита 😆. Не е невъзможно! Въпрос на организация и една резервация.
Какви прекрасни идеи! Blush

# 329
  • София
Аз от понеделник ще съм малко в отпуск, но по принцип нямам против срещичка на по чаша вино някъде (о!Шипка, Рафи, има къде около 164то), на мен ми е супер удобно особено преди родителски (предполагам, че не са от 17 часа) - може да не е афтър парти, а айсбрейкинг парти.

Общи условия

Активация на акаунт