164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 89 144
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
  • София
От опит - по-добре афтър парти, за да не ни притиска времето. Simple Smile

# 331
Страхотна идея, бройте ме.
Само да не затворят и заведенията, тогава само тук ще обменяме инфо. Или около училището, ако имаме път, че нали са големи вече...

# 332
  • София
След 23.09 съм всеки ден до училището, от 8 до 17.

# 333
  • София
От опит - по-добре афтър парти, за да не ни притиска времето. Simple Smile
Времето да не ни притиска, да, но най вече да не берем срам на родителската среща, че кръжат винарки около нас. Wink

# 334
  • София
Здравейте,
Взех да се напрягам нещо, бяха казали след 23-ти да следим в сайта за учебниците, досега няма  никаква информация,  няма и за родителска среща...нещо да не пропускам аз?

# 335
  • София
Не се напрягай. Joy Гледай си остатъка от ваканцията. Ще публикуват и учебниците /миналата година го направиха на 31 август/, ще има достатъчно време и да се поръчат през сайта, и да се набавят отделно. И за РС ще има информация.

# 336
Днес получиха децата съобщение от нов класен ръководител (9 клас) какво иска да бъде предоставено , какъв график ще имаме ако ДО или присъствено. Много се зарадвах! Дано да има присъствено, че 8 клас вкъщи мина. И как се учи нов , непознат език онлайн...за една година...

# 337
Здравейте,
Родител съм на осмокласник!
В петък звъннах в училището за информация по въпроса с учебниците и родителската среща.
Казаха, че ще излезе информация в сайта след 01.09.
Родителската среща може би ще е 13,14.09, още не е ясно под каква форма ще бъде.
Дано съм ви била полезна 😊

# 338
  • София
Публикуваха учебниците. https://www.ibbcervantes-bg.com/?cid=2&NewsId=155
От 2.09. ще могат да се поръчат през сайта.

# 339
Добро утро,

Точно влизах да пиша, че има нова информация на сайта.
Отворих документа и виждам, че пише паралелките. Има ли списъци някъде къде са разпределени децата?

# 340
  • София
Досега списъците на паралелките ги представяха на родителската среща.

# 341
Досега списъците на паралелките ги представяха на родителската среща.
Да и аз така знам, че в последния момент разбираш в къде е разпределено детето. Но сега как да поръчаме учебници, ако РС е по- напред във времето? Или аз нещо грешно мисля?
Това е хубава идея за учебниците, които се продават от випуск на випуск. Стига да са запазени, разбира се и да са същите издания, които са от списъка.

# 342
  • София
Мисля, че предходните години всички паралелки бяха с еднакви учебници и не е имало такъв проблем. Сега виждам, че едната паралелка е с различни учебници по испански. Защо не се обадите да питате? Може да не са се сетили за този проблем.

Аз ще продам учебниците за 10-ти клас, но трябва да видя дали съвпадат /миналата година съвпадаха/. В идеално състояние са, купувала съм ги нови.

# 343
Звъннах в канцелафията и от там ми казах паралелкат на сина ми 8Е,  с итал.език  точно тази различна паралелка с изучаването на испански

# 344
  • софия
Другата италианска паралелка е 8Б.

Общи условия

Активация на акаунт