164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 90 593
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Обадих се и аз, казаха да следя сайта за разпределението. Влизам да погледна- те пък са качени вече...8 Е клас е и моят син.

# 346
  • София
Отбелязвам се и аз - младежът е в 8Е.

# 347
Още един младеж в 8 Е. Simple Smile

# 348
  • София
И ние в 8Е Grinning
Бая се събрахме ...

# 349
Да се отбележа и аз - младеж в 8б.

# 350
  • София
И моя младеж е в 8 Е Simple Smile
И сега защо само те са с различни учебници?!

# 351
  • София
Явно с тези учебници предпочита да работи този учител. Аз не бих се притеснявала за това.

# 352
  • София
Явно с тези учебници предпочита да работи този учител. Аз не бих се притеснявала за това.
Благодаря!
Няма вариант да ги променят, нали?
И дали нещо за самите учители може да кажеш, ако имаш впечатления.

# 353
Да, точно това ми казаха като се обадих. Предпочитания на различни учители (както е и навсякъде). Тук се учудих, защото само 1 клас е различен.

# 354
  • София
Не, няма да променят учебниците. Нямам впечатления от тези учители. Венера Найденова и Мария Папазова преподаваха и на класове от нашия випуск, не съм чувала да има недоволни. Меглена Бабева също е от дългогодишните кадри в гимназията и би трябвало да е добра.

# 355
  • София
Благодаря на майките с опит, че ни помагат с ориентацията какво и кога да очакваме. Много се радвам на хубавите думи на sanaka за Венера Найденова, тя ще е класна на дъщеря ми, 8А за разнообразие в темата Simple Smile
Видяхме името на Мария Тенджерска като нов преподавател по химия в 9 и 10 клас - досегашната учителка по химия на дъщеря ми се казваше точно така, децата страшно я обичаха - млада, харесва си работата и се разбира добре с учениците. Дано да е тя!

# 356
Намерих граматиката по испански вкъщи- купувала съм я преди години, издание 2006г. Дали може да я ползва ученикът днес или ще трябва да му купя новата? Отделно, че на места липсват страници....толкова съм я ползвала и аз, да не забележа. В средата на 2 места липсват по 2 страници...

# 357
Паралелките не трябваше ли да са с по 26 деца всяка? Според списъците, 4 от 6-те са с повече деца.

# 358
  • София
Може да има близнаци, деца с еднакъв бал - те се приемат надпланово.

Електронната заявка за учебниците вече е активна.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 12:03 от sanaka

# 359
  • София
След влизане в системата   за електронната заявка иска парола .Някой знае ли как се прави регистрацията ?

Общи условия

Активация на акаунт