164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 88 796
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Споделям и аз лично мнение за Димитър Янакиев, преподава на сина ми география на испански, харесва му много, най-вече че я поднася интересно, презентациите са му увлекателни, тестовете и изпитванията- трудни, ама няма как....
На входното всички се бяха окепазили с оценките, казал им, че за оформянето няма да ги взима предвид (дали ще е така, ще видим), като цяло си учи с удоволствие, а и Янакиев е от учителите, които не го напрагят и притесняват, с удоволствие се подготвя, даже се замисля за профил да го пише догодина.

# 631
  • София
Само като съвет, не избирайте профил заради конкретен преподавател. Няма никаква гаранция, че ще му преподава в профила.

# 632
  • София
А да, да, ясно, просто пред математика или физика, химия, предпочита нещо, което поне му е по-интересно Simple Smile

# 633
  • София
Здравейте, да са ви споделяли нещо за г-жа Мария Иванова, която в момента преподава на десетите класове? Дочух, че като цяло от нея идвало само грубо отношение, не правели абсолютно нищичко в часовете... Щяло да се повдигне въпроса на родителската среща(7.12), та да ви попитам дали имате някакви впечатления. А да..... натяквала им колко "тъпи" са били и, че не са за това училище Smile

# 634
  • София
За пореден път се убеждавам, че няма никаква организация в това училище. На учител му се налага да отсъства(знае се от 2.03). Блокът се пада втори(нито могат да дойдат по-късно, нито да си тръгнат по-рано). Заместник-директора съобщава на учителя, с когото имат четвърти блок, че може той да поеме часа, но нищо такова не се съобщава на децата! Кому е нужна тази загуба на време? Поне да беше веднъж(на всеки се случва нещо да се разсее, да забрави, да пропусне...), но това вече се случва за трети път тази година! Миналият срок примерно не им беше съобщено, че няма да имат първи блок и отговорът от страна на г-жа Самуркова- "Забравила съм да натисна бутона".

# 635
  • София
Ако в това училище няма организация, чудя се в кое има. Thinking

# 636
Здравейте, извинете за нахълтването, но исках да попитим кога е бала тази година като дата? Благодаря

# 637
  • София
28.05.

# 638
  • София
Здравейте!Майка съм на осмокласник,но въпросът ми не е свързан с осми клас.Моля за мнение за г-жа Ваня Стоянова -учител по математика.

# 639
  • София
    Ще цитирам себе си от родителската среща миналата година:
    "Има три варианта: 1. Много лош преподавател. 2. Опитва се да прецака учениците. И 3., най-вероятният: много лош преподавател, който се опитва да прецака учениците."

[/i]
Здравейте!Майка съм на осмокласник,но въпросът ми не е свързан с осми клас.Моля за мнение за г-жа Ваня Стоянова -учител по математика.

# 640
  • София
Има ли вероятност въпросната дама да води профилираната подготовка за 11.клас догодина?

# 641
Моля ви да не ме линчувате за въпроса, но възможно ли е в една от най-елитните гимназии да има такъв учител и то по основен предмет?  Оплакванията за ниските оценки по физическо, в началото на учебната година, го приех с насмешка, но при математиката няма как да съм толкова великодушна.
Въобще, децата ви съжаляват ли, че са избрали тази гимназия?

# 642
  • София
Цитираната госпожа преподаваше на сина ми. Естествено и аз и той не бяхме доволни от нея, както и никой от класа му. Мисля, че би могла да бъде добър преподавател, но лични проблеми са й попречили в този момент, но това си е мое мнение, може и да греша. В момента мисля, че е по майчинство.
Относно съжалението за избора на децата, аз съжалявам единствено, че синът ми избра португалски за втори език, а преподавателят, който бях проучила се пенсионира и изобщо не му преподава. За мен училището е много добро, а добрите преподаватели в него определено са в огромен превес над "късите клечки".
Искрено се надявам следващата година да стане чудо за дъщерята и да успее да влезе там, но като гледам баловете, нямам никаква надежда.

# 643
  • София
Във всяко училище има къси клечки. Нали ви е ясно това. Ако пък толкова съжалявате за избора си, винаги можете да се преместите Simple Smile
Училището е прекрасно и единственото нещо, за което аз и дъщеря ми съжаляваме е, че вече свърши Simple Smile Изнизаха се 5 години като щракване с пръсти!

# 644
Във всяко училище има къси клечки. Нали ви е ясно това. Ако пък толкова съжалявате за избора си, винаги можете да се преместите Simple Smile
Ами не може! 7клас е веднъж
buni, благодаря за откровения отговор! Flowers Hibiscus
Успех желая на дъщеря ти, ако това е желанието и! Нейното, не твоето Wink

Общи условия

Активация на акаунт